Braveheart22 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 A będzie ciemny motyw strony? Bo z tego co pamiętam to kiedyś sporo osób o tym wspominało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 20 minut temu, Sebastian napisał(a): Da się jakoś czcionki zmieniać ? Przydałoby się z 2 oczka do góry jak dla mnie. A nie chcę całości skalować. Zrobione sprawdź teraz, tez mi to nie pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 26 minut temu, Braveheart22 napisał(a): A będzie ciemny motyw strony? Bo z tego co pamiętam to kiedyś sporo osób o tym wspominało. polecam wtyczke dark reader uzywam tylko do forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @Borys z mojej strony bardzo dziękuje za niespodziewana aktualizacje forum. Fajnie wyszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Sprawdźcie sobie teraz te powiadomienia na mobile. Kolumna z lewej w widoku tematu również poszerzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Trochę za duża ta czcionka jak dla mnie A istnieje możliwość aby w postach można było tworzyć tabele za pomocą komend <tr> </tr> , <td> </td> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Teraz po kliknięciu na wybrany temat nie przenosi do ostatniego nieprzeczytanego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Godzinę temu, Borys napisał(a): Zrobione sprawdź teraz, tez mi to nie pasowało. Jest dużo bardziej czytelnie, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 27 minut temu, Sylvinho. napisał(a): Teraz po kliknięciu na wybrany temat nie przenosi do ostatniego nieprzeczytanego postu. To chyba największa wada póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 A no i co z załącznikami ? Będzie jakieś poszerzenie limitu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 37 minut temu, Sylvinho. napisał(a): Teraz po kliknięciu na wybrany temat nie przenosi do ostatniego nieprzeczytanego postu. Na tele trzeba kliknąć w kropkę przy nazwie tematu, wtedy przenosi do pierwszego nieprzeczytanego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Zauważyłem też, że jak się nie jest zalogowanym to po kliknięciu w dany post nie przechodzi się do niego tylko na pierwszą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 2 godziny temu, LAF napisał(a): Zauważyłem też, że jak się nie jest zalogowanym to po kliknięciu w dany post nie przechodzi się do niego tylko na pierwszą stronę. Tak bylo nawet wczesniej i mam wrazenie od zawsze, ale po zalogowaniu sie bylo normalnie. Teraz to nie szpula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 4 godziny temu, DawPi napisał(a): Sprawdźcie sobie teraz te powiadomienia na mobile. Kolumna z lewej w widoku tematu również poszerzona. Powiadomienia są teraz na miejscu, super, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 4 godziny temu, Reikai napisał(a): Tak bylo nawet wczesniej i mam wrazenie od zawsze, ale po zalogowaniu sie bylo normalnie. Teraz to nie szpula. https://e-nba.pl/settings/links/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 7 minut temu, DawPi napisał(a): https://e-nba.pl/settings/links/ Dziekuje dobry czlowieku, kimkolwiek jestes bo pierwsze widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 7 minut temu, DawPi napisał(a): https://e-nba.pl/settings/links/ Klasa. Wszystko działa, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Trzeba się będzie przyzwyczaić ale działa płynnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Godzinę temu, Sylvinho. napisał(a): Klasa. Wszystko działa, dzięki. będzie działać jeśli sam ustawisz, gro userów nigdy tutaj nawet nie zawita i będzie się że taką mechaniką frustrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Czy tylko ja mam tak, ze jak raz kliknę w ikonkę koła przy temacie (czyli pojawiły się nowe posty od mojego ostatnia wejścia) to nic się nie dzieje. Dopiero za drugim kliknięciem w te koło przekierowuje mnie do tego tematu? wczesniej wystarczyło raz kliknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi