Qcin_69 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) No i spoko Eld proszony o nieedytowanie moich postów, bo nie mam ostatnio czasu na beGM i nie chce mi się tego prostować Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: No i spoko Eld proszony o nieedytowanie moich postów, bo nie mam ostatnio czasu na beGM i nie chce mi się tego prostować A dlaczego niby miał bym to robić? Tego typu post to się bardziej do Media Room nadaje nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 31 minut temu, Eld napisał: A dlaczego niby miał bym to robić? Tego typu post to się bardziej do Media Room nadaje nawet. Bo wrzuciłem wcześniej a ktoś usunął teg TT i wrzucił Manna zamiast Roberta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Bo wrzuciłem wcześniej a ktoś usunął teg TT i wrzucił Manna zamiast Roberta Na pewno nie ja. Aż sprawdzę kto to. E: @Qcin_69 nic takiego nie widzę w usuniętych. Braveheart tylko wczoraj usuwał jakiegoś swojego posta z beGM a tak to nic innego nie widzę. Może Ci po prostu nie zapisało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 4 minuty temu, Eld napisał: Na pewno nie ja. Aż sprawdzę kto to. E: @Qcin_69 nic takiego nie widzę w usuniętych. Braveheart tylko wczoraj usuwał jakiegoś swojego posta z beGM a tak to nic innego nie widzę. Może Ci po prostu nie zapisało? Zapisało był edytowany- był mój komentarz (No i spoko) i jakiś filmik z 20 punktami Manna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Jutro pewnie wrzucę opis wiec przy okazji podrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 10 minut temu, MMM2121 napisał: Jutro pewnie wrzucę opis wiec przy okazji podrzucam Masz jakieś staty jak wyglada od dołączenia Vucevicia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 15 minut temu, Qcin_69 napisał: Masz jakieś staty jak wyglada od dołączenia Vucevicia? Daj im się zgrać byku xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Garland bardzo lubi grać przeciwko Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @Eld, jak SGA ma w rl NBA oficjalnie wpisaną kontuzję to nie liczymy go do grania. Przykro mi. Przy całej sympatii do @cvbe przykro mi też z powodu sytuacji Ala Horforda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 ja będę liczył obu aby było po równo 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: @Eld, jak SGA ma w rl NBA oficjalnie wpisaną kontuzję to nie liczymy go do grania. Przykro mi. Przy całej sympatii do @cvbe przykro mi też z powodu sytuacji Ala Horforda po to tu oddajemy głos GM aby mieli okazje to naprostować rok temu serię w PO wygrał Klay zdrowy Thompson bywa różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: @Eld, jak SGA ma w rl NBA oficjalnie wpisaną kontuzję to nie liczymy go do grania. Przykro mi. Przy całej sympatii do @cvbe przykro mi też z powodu sytuacji Ala Horforda E, no shutdownów nie liczymy SGA to nie wiem, nie śledziłem jego kontuzji ale z Alem to wprost powiedzieli, że nie będą nim grać bo im nie pasuje w tanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: @Eld, jak SGA ma w rl NBA oficjalnie wpisaną kontuzję to nie liczymy go do grania. Przykro mi. Przy całej sympatii do @cvbe przykro mi też z powodu sytuacji Ala Horforda Dlatego masz dwie wersje minut. Zwiększ sobie minuty Powella i raczej niewiele tracę w O oraz Browna w D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: E, no shutdownów nie liczymy SGA to nie wiem, nie śledziłem jego kontuzji ale z Alem to wprost powiedzieli, że nie będą nim grać bo im nie pasuje w tanku teraz to jeszcze pół bidy, bo zagrał połowę trymestru, ale jak np. ocenimy jego dyspozycję w T3? XD 5 minut temu, ignazz napisał: rok temu serię w PO wygrał Klay zdrowy Thompson Klay to jest zupełnie inna sytuacja. Rl Warriors nie grali w bańce, więc ciężko było ocenić czy Klay już był dostępny. Drużyna Shaia gra, on kilka razy siedział, a w raporcie była kontuzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) OLD nie wiem czy to było pierwszy raz ale Pop kiedyś dał ten wpis dla Diawa i Duncana było to wcześniej? 6 minut temu, cvbe napisał: E, no shutdownów nie liczymy SGA to nie wiem, nie śledziłem jego kontuzji ale z Alem to wprost powiedzieli, że nie będą nim grać bo im nie pasuje w tanku Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: teraz to jeszcze pół bidy, bo zagrał połowę trymestru, ale jak np. ocenimy jego dyspozycję w T3? XD Nie mam pojęcia, ja nawet sam go na 2-3 mecze posadzę w opisie z uprzejmości (choć pewnie bym nie musiał) no ale nie zgodzę się na liczenie mi jego braku tylko dlatego, że jego team uznał, że chłop jest za dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Braveheart22 napisał: @Eld, jak SGA ma w rl NBA oficjalnie wpisaną kontuzję to nie liczymy go do grania. Przykro mi. Przy całej sympatii do @cvbe przykro mi też z powodu sytuacji Ala Horforda Shutdownów nie liczymy. Jest to oficjalnie wpisane w regulamin. Tak więc takich absencji nie powinno się brać pod uwagę. A jak ocenisz ich impact to już twoja dowolna ocena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Miałem jeszcze dorzucić do swojego opisu ale nie będę już zmieniał. Troszkę nieaktualne ale spina się w miarę z eye testem. Na uwagę zasługuje mój Zubac i na pewno trójka podkoszowych @januaryego. ---------------------------------------------- Najgorsi wśród wysokich rimprotectorzy w lidze (nazwisko/dfg%/dfga): 1. Bagley 71,5/4.4 2. T. Young 69.0/5.0 3. I. Roby 68.9/4.6 4. T. Thompson 67.3/4.3 5. M. Wagner 66.3/4.0 6. T. Bryant 66.0/ 5.3 7. Kanter 65.4/ 6.7 8. A. Davis 63.7/ 6.1 9. N. Jokic 63.5/ 7.0 10. Cousins 63.4/ 4.0 Powyżej 60%dfg jeszcze: PJ Washigton, Vanderbilt, Adams, Nance, Sabonis, Kleber, Plumlee, Vucević, Patton, Horford, J. Collins Najlepsi wśród wysokich rimprotectorzy w lidze (nazwisko/dfg%/dfga): 1. Claxton 37,0 /4.5 2. Draymond Green 44,5/4.1 3. Poeltl 46.6/ 6.9 4. Len 46.9/ 4.0 5. Turner 47,3 /10.1 6. Allen 47,4/ 8.2 7. Gafford 48,1/ 4.0 8. Capela 48.4/ 9.1 9. Theis 49.8/ 6.3 10. Gobert 50.0/ 9,3 Poniżej 53%dfg jeszcze: Noel, Biyombo, Nurkic, B. Lopez, Wood, Zubac, Portis, Embiid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 @Eld a te nieobecności aldridge w arkuszu u mnie to nie powinny być usunięte ? Było mówione dwa tygodnie temu jak zapytałem, czy gra normalnie u mnie, ze gra. Chciałbym żeby to zniknęło z arkusza jesli powinno zniknąć, bo ludzie (ja przynajmniej) tam zaglądają przy głosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi