Eld Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 A ja bym sobie chętnie pogadał o zeszłorocznej serii GSW - Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, Eld napisał: A ja bym sobie chętnie pogadał o zeszłorocznej serii GSW - Lakers. a ja bym wrocil do finalu sprzed 3 lat, gdzie cavs u nas powinni wyrgac z wariors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 @Alonzo a Ty lepiej resztę Radnych zagoń do roboty. Trza skończyć ten offseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 1 minutę temu, tangiers napisał: @Alonzo Aha, czyli zaglosowanie 4:3 na Celtics pozbawia honoru. Głos nie na Magic pozbawia honoru* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: piekny debiut bradleya. mitchelle, walkery, oladpio strzeżcie się. Kyrie i Bradley sa za mali na duet Dipo/Middleton. Juz ci pisalem na PW, podkladasz sie niepotrzebnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: a ja bym wrocil do finalu sprzed 3 lat, gdzie cavs u nas powinni wyrgac z wariors Tam już wcześniej Warriors powinni poskładać Rockets. Ale Klay Thompson czy Tyreke Evans? Ja nie widzę różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: piekny debiut bradleya. mitchelle, walkery, oladpio strzeżcie się. Poczekaj aż będzie krył kogoś na piłce bo dziś to tylko biega za redickiem tam i z powrotem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, tangiers napisał: Kyrie i Bradley sa za mali na duet Dipo/Middleton. Juz ci pisalem na PW, podkladasz sie niepotrzebnie nie podkaldam tylko prowokuje mecz trwa 48 minut przypominam wiadomo, ze na ciebie wyjde innym ustawieniem Edytowane 25 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: nie podkaldam tylko prowokuje mecz trwa 48 minut przypominam wiadomo, ze na ciebie wyjde innym ustawieniem Wiadomo. Dotson po to wlasnie zostal podpisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 5 minut temu, Lucas napisał: Elitarny nie, ale z piłką w ręku jest naprawdę dobry. Gorzej bez. Ingram rok temu miał świetne statsy jako spot up shooter na dużym volume, january ma pecha, że nikomu nie chce się oglądać Pelicans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, fluber napisał: Poczekaj aż będzie krył kogoś na piłce bo dziś to tylko biega za redickiem tam i z powrotem:) on-ball jest zajebisty. wiadomo, ze przez wzrost ma swoje ograniczenia, natomiast sciagalem go w scisle okreslonej potrzebie. duo bradley-carter zapewnia mi perimeter defense all-day long. a rok temu z tym byl problem i o malo co poleciala seria z magic Teraz, BMF napisał: Ingram rok temu miał świetne statsy jako spot up shooter na dużym volume, january ma pecha, że nikomu nie chce się oglądać Pelicans. ale chodzi tez o ruch bez pilki. team nie moze stac caly czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 4 minuty temu, tangiers napisał: Kyrie i Bradley sa za mali na duet Dipo/Middleton. Juz ci pisalem na PW, podkladasz sie niepotrzebnie Jednak trzeba przyznać CMowi ze trudno znaleźć odpowiedz na Duncana Robinsona, ten gracz może być języczkiem u wagi w waszej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Jednak trzeba przyznać CMowi ze trudno znaleźć odpowiedz na Duncana Robinsona, ten gracz może być języczkiem u wagi w waszej serii Duncan jest w 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 3 minuty temu, BMF napisał: Ingram rok temu miał świetne statsy jako spot up shooter na dużym volume, january ma pecha, że nikomu nie chce się oglądać Pelicans. Albo oglądają i widzą co innego niż January i BMF. Teraz, fluber napisał: Duncan jest w 76ers Ironia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: Co mam im tłumaczyć - piszę bzdury, dostaję fakty na tacy podawane, dalej powtarzam bzdury, znów dostaję fakty, uciekają do dziury i po miesiącu piszę zaś to samo. Prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 4 minuty temu, BMF napisał: Ingram rok temu miał świetne statsy jako spot up shooter na dużym volume, january ma pecha, że nikomu nie chce się oglądać Pelicans. No dzisiaj kompletnie nie widać żeby potrafił sobie znaleźć pozycję bez piłki. Rzut ma bardzo dobry, w to nikt nie wątpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Jednak trzeba przyznać CMowi ze trudno znaleźć odpowiedz na Duncana Robinsona, ten gracz może być języczkiem u wagi w waszej serii Tak, powinien sie wyrozniac w defensywnych linupach z Bradleyem i Tuckerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Duncan jest w 76ers Cooo? To kogo wyrwał CM ze mi umknęło? Embiida czy Simmonsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Cooo? To kogo wyrwał CM ze mi umknęło? Embiida czy Simmonsa? 15 milionów w pensjach w sezonie 21/22:) 15 minut temu, january napisał: Alonzo 2021 niedługo... Jak widzę ile grają nunn z Silvą to się boje że 2021 będzie stał pod znakiem deprecjonowania ławki orlando i obrażenia się Alonzo o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 4 minuty temu, fluber napisał: 15 milionów w pensjach w sezonie 21/22:) O kurde, dopiero zobaczyłem, ze za Duncana dostał Mitchella Robinsona, wow, niesamowicie słaby deal Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi