tangiers Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Z 4 seedu są chyba w sumie większe? W sumie, zapomnialem, ze Charlotte sa dalej bez Westbrooka. Mozna kombinowac, ale wychodzilem z zalozenia zeby miec jak najlepszy wynik, bez wgledu na drabinke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 4 minuty temu, tangiers napisał: W skrocie: Prince nie gra Oubre NIE GRA - w realu nie gral w walczacych do konca o PO Phoenix, u Ciebie tym bardziej nie gra. Jesli chodzi o PO to kwestia do dyskusji, choc pewnie bylbym za uznaniem go. Granie Mbah a Moute 20 min. to bardzo duzo i jest to niewatpliwie strata dla twojego zespolu, Granie McGruderem w S5 to rowniez strata dla twojego zespolu. Jak grasz jednym z nich plus jeszcze Noelem, to znowu grasz na 3/5 w ataku. Jak gra Joseph i na boisku jest ktos z zestawu Noel/Mbah a Moute/McGruder to wykrecenie chocby sredniej ofensywy tez jest bardzo trudne. Podsumujmy: Lowry/Mitchell/McGruder/Mbah a Moute/KAT to granie 3/5 w ataku, co jest niespotykane w dzisiejszej NBA, nawet u tankerow. McGruder rzucal w bance 20% za 3, a w calym sezonie 27%. U Ciebie nikt nie uwierzy, ze nagle rzuca na 35%. Nunn byl w bance fatalny i jak mawial klasyk: ,,nie trafilby pilka w ocean” Ode mnie dostales w mojej ocenie dobry bilans(zakldam KAT w 7-8 meczach w dobre formie), bo jednak oceniam zespol, a nie Ciebie. Tangiers, albo stosujesz właśnie słynna propagandę, albo nie czytałeś tego co napisałem powyżej. Gordona trace pod koniec g4, gdzie Longer pod koszem cały czas gra trio Gallo/Siakam/Favors. wyśmiewany jest tu Mbah a Moute, a mój przeciwnik w tym meczu musi grać z ławki Dewanem Hernangomezem. Może tak to do Ciebie dotrze. Boston na Mbah a Moute może rzucić Isaiah Hartensteina i to tylko jak mu go zaliczymy, ze gra. Chicago pod koszem ma samą co dopiero pozyskaną młodzież, MKG i Biyombo. 76ers właśnie tracą Simmonsa. smiejesz się ze skuteczności McGrudera? Embiid za 3 trafiał na 9% ,a Covington na 23% No i Knicks graja na pf/c trójka Tucker/Davis/Plumlee - tam nawet nie ma takiego Mbah a Moute z ławki, czy nawet tego Hernandeza. Czyli wg Twojego toku rozumowania - Covington i paru innych również by nie trafiło piłka w ocean. Twój Luka rzuca za 3 na 30% tak a propos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Podajcie link do tego naszego fantrax, biore się za głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 36 minut temu, RonnieArtestics napisał: Podajcie link do tego naszego fantrax, biore się za głosowanie https://www.fantrax.com/fantasy/league/0d7of7axk6v3delh/standings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Będzie bardzo ciężko u mnie z opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 13 godzin temu, fluber napisał: @Alonzo za dużo piszesz o mcgruderze, pelle, noelu, grancie williamsie, okeke i mbah a moute. To powoduje ze wygląda to jak gdyby wszyscy pełnili u Ciebie bardzo istotne role. A to sprawia ze nie traktuje się Twojego teamu poważnie. Patrząc na rotacje dostępną do gry, niestety pełnią Ci zawodnicy istotne role... Przynajmniej w ocenianej bańce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Do której trwa głosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 50 minut temu, january napisał: @Eld do poprawki głosy (90-86). Reszta - głosować. Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) 6 godzin temu, january napisał: Oj Alonzo, Alonzo...nie wyciągnąłeś wniosków z tego co Ci napisałem na priv. Sam sobie kopiesz dół na wielu płaszczyznach tymi wszystkimi postami teraz przed PO. Z jednej strony doceniam brawurę, iż heroicznie za wszelką cenę chcesz rzucić się w 1R na obrońców tytułu, zamiast trafić na połamanych niestety Hornets. Z drugiej strony kiwam w zadumie głową jak bardzo chcesz przed PO zniechęcić do siebie głosujących. Za dużo narracji wybielającej swoje wady, za dużo narracji wymyślającej pewne swoje zalety, za dużo narracji niepotrzebnie i przesadnie atakującej konkurentów. I piszę Ci to ja:) To dopiero preludium. Zobaczysz jutro .. a odpowiednie wnioski już wyciągnąłem rok temu. Teraz sie tylko w nich utwierdziłem. Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Alonzo u nas jest inny klimat niż w polityce. U nas prawda powiedziana 6 razy staje się nieprawda. ubolewam ze jest sporo GM którzy na bank nic nie piszą o swoich ekipach CELOWO a zbierają pokaźne bilanse dużo lepsze niż gdyby zaczęli opis i dostali słuszne kontry. Jakbym miał wybrać jedyny element z tych najgorszych w grze to byłby to właśnie on. Ale atakując kolejny i kolejny raz tracisz. Swoisty paradoks. I nie chce tego rozwijać bo dojdziemy do wniosków zabijających grę. I tak już jest kłopot z jej żywotem a to fantastyczny koncept i szkoda by mi było jakby były masowe odejścia. Ten klimat i nasza 30 jest fajna grupa nie pozbawiona antypatii. Świetnie się bawię i ten rytm sezonu połączony z prawdziwym jest bezcenny. Trzeba tylko przeżyć tego wirusa bo on zabił flow gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 32 minuty temu, january napisał: Sam sobie kopiesz dół na wielu płaszczyznach tymi wszystkimi postami teraz przed PO. Z jednej strony doceniam brawurę, iż heroicznie za wszelką cenę chcesz rzucić się w 1R na obrońców tytułu, zamiast trafić na połamanych niestety Hornets. Ja białej flagi nie wywieszam, @MarcusCambytroche mi otworzył oczy na moje szanse:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Ja postaram się zagłosować jutro, w weekend nie było kiedy. Opisu nie robiłem, bo brak czasu + te 3-5 które mi większość daje IMO dobrze oddaje bubble Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 jakby ktoś mógł sprawdzić moje głosy bo na bank coś się nie zgadza, prosto z pracy wklepałem stąd trudności dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Też postaram się zagłosować jutro jeżeli będzie można. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @january jestem trzeci? Oficjalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Doncic > Leonard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, tangiers napisał: Doncic > Leonard Luka był dziś fantastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Panowie sorry ale mam na restauracji Jakubikia i Smarzowskiego, nie mam czasu na bilanse, kocham pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 27 minut temu, Qcin_69 napisał: Panowie sorry ale mam na restauracji Jakubikia i Smarzowskiego, nie mam czasu na bilanse, kocham pozdrawiam to trzeba zrozumieć, to nie to co zazwyczaj czyli menele i alfonsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 1W musiałem dodać, więc dodałem Lakersom, bo nie ma to większego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi