MarcusCamby Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 59 minut temu, polishllama69 napisał: no lekarze Bulls to poziom dałnów z Philly a z drugiej strony skoro Satoransky ejst plusowy to dlaczego ZLV nie potrafi Co to znaczy nie jest plusowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Co to znaczy nie jest plusowy? broni tragicznie i nie podoba mi się to a w ataku też pałuje, ale jakoś mu to idzie i jest wymuszone sytuacją, but still Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 22 godziny temu, january napisał: Zgłaszam "trade-deadlin shutdown" u Russella. Oczywiście skur*wysyny jak zwykle musieli to zrobić na mecz z jakimiś piździelcami (tu Wizards, ku*wa Wizards z ich defensywą), by nie mógł sobie nabić jak każdy stats przeciw ciulatym teamom. skąd info, ze to shutdown? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 23 godziny temu, january napisał: Zgłaszam "trade-deadlin shutdown" u Russella. Oczywiście skur*wysyny jak zwykle musieli to zrobić na mecz z jakimiś piździelcami (tu Wizards, ku*wa Wizards z ich defensywą), by nie mógł sobie nabić jak każdy stats przeciw ciulatym teamom. Dopisz mecz plus 1 i staty jakie przewidywałes. Zrobimy edycje BB referance Nie krępuj się 50/6/10 7/8 za trzy coś w ten deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 11 minut temu, ignazz napisał: Dopisz mecz plus 1 i staty jakie przewidywałes. Zrobimy edycje BB referance Nie krępuj się 50/6/10 7/8 za trzy coś w ten deseń I może jeszcze big game mojego Burksa skasować? Zawsze Alec lepiej wygląda jak Russell jest po za grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Juancho i Malik w Socie, k**** większego beku nie mogłem oczekiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 35 minut temu, polishllama69 napisał: Juancho i Malik w Socie, k**** większego beku nie mogłem oczekiwać mam nadzieje, ze towns wypadnie, coby chociaz jakies zwyciestwa pojedyncze byly ale ogolnie cena beasleya i hernangomeza idzie w gooooore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: ale ogolnie cena beasleya i hernangomeza idzie w gooooore value Diopa za to na 3 miesiące w dół, bo to raczej też wilczy bilet dla kogoś z duetu Sap/Grant, jeszcze też nie skreslaj JVando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: value Diopa za to na 3 miesiące w dół, bo to raczej też wilczy bilet dla kogoś z duetu Sap/Grant, jeszcze też nie skreslaj JVando ja vanderbirta lubie, ale nie mam co go skreslac czy nie skreslac, bo go nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Jarred odpali wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: mam nadzieje, ze towns wypadnie, coby chociaz jakies zwyciestwa pojedyncze byly ale ogolnie cena beasleya i hernangomeza idzie w gooooore Akurat w dol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 4 minuty temu, ignazz napisał: Akurat w dol. W górę, bo pewne minuty dostaną i regularne. Shabazz ze startera idzie na bench Może Bell coś pogra w Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: towns wypadnie, coby chociaz jakies zwyciestwa pojedyncze byly Właśnie. Warto powiedzieć, bo może nie każdy wie, że KAT wygrał swój ostatni mecz w listopadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Właśnie. Warto powiedzieć, bo może nie każdy wie, że KAT wygrał swój ostatni mecz w listopadzie. 0:17 a do irvinga sa spiny lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 5 minut temu, Lucas napisał: W górę, bo pewne minuty dostaną i regularne. Shabazz ze startera idzie na bench Może Bell coś pogra w Rockets Tam tych SG i PF jest od groma w Minnesocie teraz. Za to na PG nie ma kto grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Dlatego Okogie/Culver pewnie fake-PG będą grali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: mam nadzieje, ze towns wypadnie, coby chociaz jakies zwyciestwa pojedyncze byly ale ogolnie cena beasleya i hernangomeza idzie w gooooore No teraz z tymi GOATami Malikiem i Juancho, to KAT może byc spokojny o playoffs w tym sezonie w Minnesocie, a najprawdopodobniej Wolves uderzają na mistrza. Po tej propagandzie nt tych dwóch graczy naszych Knicks inaczej tego nie widzę. Godzinę temu, karpik napisał: Właśnie. Warto powiedzieć, bo może nie każdy wie, że KAT wygrał swój ostatni mecz w listopadzie. Słusznie. Magic kategorycznie nie powinni awansować u nas do playoffs. poproszę tego Wisemana, czy Edwardsa w drafcie Godzinę temu, człowiek...morza napisał: 0:17 a do irvinga sa spiny lol i co w związku z tym? Irving to cancer. Rok temu rozwalił ezon Celtics - z nim masz sweepa prawie od każdego na Wschodzie u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: - z nim masz sweepa prawie od każdego na Wschodzie u nas. Oj przydaloby sie te łapucapuBeGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Teraz, Lucas napisał: Oj przydaloby sie te łapucapuBeGM Wrzucilibyśmy tam tego Malika na Oubre - słusznie .. nad.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 2 minuty temu, Alonzo napisał: Wrzucilibyśmy tam tego Malika na Oubre - słusznie .. nad.. zapraszam @człowiek...morza trzeba oddac, ze chyba jest najbardziej budzącym emocje GM-em w lidze, bo jeśli miałbym wymienić 3 serie, które chciałbym najbardziej zobaczyć to: Magic - Knicks, Knicks - Sota, Knicks - Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi