tangiers Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 4 godziny temu, january napisał: 6 godzin temu, człowiek...morza napisał: ja na priv dostałem ofertę Mobleya za Butlera;) Potwierdzam, zaczely sie badania rynku na szeroka skale xd 6 godzin temu, człowiek...morza napisał: ktos z dwojki curry butler musi odejsc Dla dobra Lakers tak powinno sie stac. Curry za DLO? Butler za Ingrama? Kto mowi, nie? Ja bym glosowal na taka druzyne. 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: prawda, dziwne ze tak cicho o problemach Lakers, no ale skoro ludzie potrafia kupić Theisa jako centra contendera, oraz uwierzyć ze Monk to lepszy strzelec niż Booker/Tatum/George to nienajlepiej świadczy o kierunku do którego zmierzamy Zanim mnie oskarza o kumoterstwo to Sota tez ma problemy w tym trymestrze. Podobnie zresza jak wszyscy contenderzy w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) 13 minut temu, tangiers napisał: Potwierdzam, zaczely sie badania rynku na szeroka skale xd Dla dobra Lakers tak powinno sie stac. Curry za DLO? Butler za Ingrama? Kto mowi, nie? Ja bym glosowal na taka druzyne. Zanim mnie oskarza o kumoterstwo to Sota tez ma problemy w tym trymestrze. Podobnie zresza jak wszyscy contenderzy w tym sezonie. 1.Również potwierdzam, u mnie podparte psychoanaliza Człowieka Morze który wie ze mi się podoba wizja jego wymian 2.Dziwnie to wyglada z perspektywy czasu ale wychodzi na to ze deal Curry-Ingram został przegrany przez obie drużyny, trzeba przyznać Januaremu ze trzeba mieć nieład talent by oddać Ingrama i nie wygrać dealu, ale mu się udało. 3.Dokładnie, wszyscy maja problemy, January i jego klakierzy chcieli ściągnąć krytykę na Minnesote, ale im się nie udało, bo tradycyjnie walczyli c***em a nie argumentem i tak tez zostali pokonani. Ps. do zobaczenia w Finale Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) 17 minut temu, tangiers napisał: Potwierdzam, zaczely sie badania rynku na szeroka skale xd tak jak wspominalem wczesniej. sa 3 nazwiska w lidze za ktore oddalbym mobleya. jokic doncic janis macie na naglowki Edytowane 24 Stycznia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: tak jak wspominalem wczesniej. sa 3 nazwiska w lidze za ktore oddalbym mobleya. jokic doncic janis macie na naglowki nie kłam ze za Jordana Poola byś nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Cytat Zach Lowe, JB Bickerstaff, Kevin Love and LeBron James think that Cavs Rookie Evan Mobley is the Rookie of the Year, the NEXT Kevin Garnett and a future Defense player of the Year. no ogolnie czysto biznesowo mi ata wymmiana juz sie zwrocila parokrotnie pozdro @tangiers mowie ja widze tam, gdzie wasz wzrok nie siega jestem ponad was jestem goat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 5 minut temu, człowiek...morza napisał: no ogolnie czysto biznesowo mi ata wymmiana juz sie zwrocila parokrotnie pozdro @tangiers mowie ja widze tam, gdzie wasz wzrok nie siega jestem ponad was jestem goat Pewnie. Super ruchy. Trzymam kciuki, ze za rok jednak pokonasz Westbrooka z Kuzma w walce o 10 seed. Stac cie na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 1 minutę temu, tangiers napisał: Pewnie. Super ruchy. Trzymam kciuki, ze za rok jednak pokonasz Westbrooka z Kuzma w walce o 10 seed. Stac cie na to. czekam az zaczniesz pisac powaznie i oddasz cesarzowi co cesarskie tesknie za starym tangiersem a nie robiacym blazenade obcowanie z qcinem przejadlo ci banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 6 minut temu, człowiek...morza napisał: czekam az zaczniesz pisac powaznie i oddasz cesarzowi co cesarskie tesknie za starym tangiersem a nie robiacym blazenade obcowanie z qcinem przejadlo ci banie Cesarzu, co sądzisz o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 23 minuty temu, człowiek...morza napisał: czekam az zaczniesz pisac powaznie i oddasz cesarzowi co cesarskie tesknie za starym tangiersem a nie robiacym blazenade obcowanie z qcinem przejadlo ci banie Nie da się ukryć, że upadek tangiersa z pozycji najbardziej szanowanego i opiniotwórczej osoby tej gry do roli podnóżka Qcina to jeden z największych upadków tej zabawy. No ale ponoć są z tego dobre assety i przychylność przy głosach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 7 godzin temu, MarcusCamby napisał: l roli podnóżka Qcina to jeden z największych upadków tej zabawy. czemu ja nic o tym nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 17 godzin temu, Qcin_69 napisał: Janury nie ma jaj żeby handlować kimś z big3, wie ze bez nich mie ma zupełnie nic do zaoferowania, stad już skamle o znizki na FA ciekawe kto tam jest 1, 2 i 3 opcja, dziwne ze @kolader nie dopytuje Januarego o te kwestie a martwi się podziałem rol w znacznie lepszych Wolves Że ja i faworyzowanie Lakers? Gdzie kiedyś śmiałem wyżej cenić big 3 wielkich NOP niż Lolkersow? 17 godzin temu, Qcin_69 napisał: Janury nie ma jaj żeby handlować kimś z big3, wie ze bez nich mie ma zupełnie nic do zaoferowania, stad już skamle o znizki na FA ciekawe kto tam jest 1, 2 i 3 opcja, dziwne ze @kolader nie dopytuje Januarego o te kwestie a martwi się podziałem rol w znacznie lepszych Wolves Że ja i faworyzowanie Lakers? Gdzie kiedyś śmiałem wyżej cenić big 3 wielkich NOP niż Lolkersow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 3 godziny temu, LAF napisał: Oj @january najpierw piszesz, że DRTG c h u j a warte Jasiek pisze, że drtg jest c***a warte, a jednocześnie ma w składzie dwóch najlepszych pod względem drtg graczy ligi ( dla >600minut gry), więc ja bym się nie upierał przy tym drtg, zwłaszcza, że Steph jest w tym rankingu w TOP 10:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 23 minuty temu, january napisał: Z drugiej strony Qcin nie ogarnął że tangiersa kręci beke i wziął to na serio xd xD Boże January jakim Ty jesteś megalomanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 (edytowane) 11 godzin temu, MarcusCamby napisał: Nie da się ukryć, że upadek tangiersa z pozycji najbardziej szanowanego i opiniotwórczej osoby tej gry do roli podnóżka Qcina to jeden z największych upadków tej zabawy. No ale ponoć są z tego dobre assety i przychylność przy głosach. Pierwszy raz o jakims ukladzie napisal CM jak 2 lata temu w offseason uznalem Sote za faworyta do tytulu. To byly czasy, gdzie wartosc Bookera byla na poziomie Harrisa czy innego Barnesa. Zenujace sa za to slowa o jakiejs przychylnosci przy glosach/assetach, gdzie nigdy do tej pory ich nie bylo. Wystarczy za to, ze CM nazwie cie Goatem w randomowym temacie to od razu przybiegasz z odsiecza. Merytorycznie troche odechciewa sie pisac. Po pierwszy nie ma z kim, a po drugiej wiekszosc juz ma tak utarte opinie, ze za nic juz nie zmieni zdania. Edytowane 25 Stycznia 2022 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 (edytowane) 14 minut temu, tangiers napisał: , a po drugiej wiekszosc juz ma tak utarte opinie, ze za nic juz nie zmieni zdania. I wiedziesz w tym prym via leonard mobley Opini nie zmieniam. Zszedłeś blisko poziomu qcina, a powyższy post o tym dobitnie świadczy. Pretensje do innych które powinieneś zacząć od siebie. Zmianę twojego poZiomu dyskusji oczywiście.łatwo powiązać z jednym. Zacząłeś grać o wynik, niemniej zmiana która przeszedłeś jest nadwyraz znaczna A wrzuta w kierunku marcusa słaba. Jeden z nielicznych który pisze co myśli bez patrzenia na swój interes. I przy tym nie boi się uderzać w najsilniejszych, czyt ciebie. Słaba giera z twej strony Edytowane 25 Stycznia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: A wrzuta w kierunku marcusa słaba. Jeden z nielicznych który pisze co myśli bez patrzenia na swój interes. I przy tym nie boi się uderzać w najsilniejszych, czyt ciebie. Słaba giera z twej strony Szczególnie wpisy o spurs w walce o najwyższy pick nie były tendencyjne i podlane interesownością. Lubię Narcusa Cambusa jako człowieka i członka forum bo ma fajne spojrzenie na nba. Ale GM jest marnym. ChOc przyznać trzeba ze tez pechowym. Tu o GOAT nie ma nawet cienia szansy - na razie poczekajmy aby to był dodatni GM. Pels to na razie jedna z bardziej zaoranych ekip. I powtórzę biorę poprawkę na pech bo sam wiem jak może zniweczyć plany kontuzja lub inny przyjął gracza. Miałem KL2 przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 gratulujemy Jaysonowi Tatumowi tytułu gracza tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: gratulujemy Jaysonowi Tatumowi tytułu gracza tygodnia to są jakieś nagrody stanu Minnesota? XD Bo teraz Joker i Trae otrzymali to wyróżnienie, a tydzień wcześniej Booker i Garland (którego wyciąłeś z grafiki, co tutaj ostatnio wrzucałeś ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 7 minut temu, Braveheart22 napisał: to są jakieś nagrody stanu Minnesota? XD To nagroda plebiscytu Głosu Pomorza, ważna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi