ozzy110 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 11 minut temu, january napisał: Ja tylko dyskretnie Ci przypominam, że potencjalna akcja (jaką chyba tu uskuteczniasz ) z przyciąganiem CP3 do Soty jest dość dziwna. Ja nie widzę szczerze mówiąc akurat CP3 biorącego zamiast umowy 20mln+ paycut, ale w takim przypadku to idąc w tą narrację wpychasz go wprost do pójścia do do mnie Także słaby deal dla Was chyba No przecież CP3 zrobi paycut bo chce grać ze swoim synkiem Devinem (z którym u nas nigdy nie grał) xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 7 minut temu, january napisał: Może dlatego, że dzień czy dwa wcześniej napisałeś, iż "jeszcze nie macie CP3" ? A teraz piszesz, o tym że nie pasują FVV i CP3, że jeden z nich pewnie odejdzie... Wyjątkowo dziwny timing, bo Pacers akurat mają świetny trymestr wstępnie (właśnie głównie dzięki temu duetowi) i przy grubym zjeździe Magic być może będą #1 na wschodzie ooo. tak się pisze posty aby podbijać cenę zawodników z nie swoich deali. dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 (edytowane) Pacers nie planują takich ruchów w tym sezonie -to powiem na pewno, skoro walczę o 1 miejsce Edytowane 19 Stycznia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Minnesota nie będzie atakować po CP3, życzymy wszystkiego dobrego Pacers w tym roku i dotarcia do finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Minnesota nie będzie atakować po CP3, życzymy wszystkiego dobrego Pacers w tym roku i dotarcia do finałów A gdzie "do zobaczenia w finale przyjacielu"? Czyżby 1/3 Gm-a Minnesoty utraciła wiarę w sukces w tym sezonie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 8 minut temu, fluber napisał: A gdzie "do zobaczenia w finale przyjacielu"? Czyżby 1/3 Gm-a Minnesoty utraciła wiarę w sukces w tym sezonie??? a czy ja pisze z Tangiersem? Pacers koledzy, Heat przyjaciele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Dobra, juz sie nie smieje z Kidda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 1 minutę temu, tangiers napisał: Dobra, juz sie nie smieje z Kidda. Już nawet twitterek wie ze Brunson trzecim najważniejszym graczem Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Już nawet twitterek wie ze Brunson trzecim najważniejszym graczem Mavs W tym sezonie tak. THJ po podpisaniu nowego kontraktu zaliczyl okropny zjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 1 godzinę temu, tangiers napisał: W tym sezonie tak. THJ po podpisaniu nowego kontraktu zaliczyl okropny zjazd. Brunson u nas też podpisał nowy kontrakt. W rl nba jest w contract year Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 W dniu 17.01.2022 o 16:03, cvbe napisał: Eld, co się odpierdala w Media Roomie? A nie wiem. 3 dni mnie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 1 minutę temu, Eld napisał: A nie wiem. 3 dni mnie nie było. No tylko że to Ty tam narobiłeś syfu przedtem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 1 minutę temu, cvbe napisał: No tylko że to Ty tam narobiłeś syfu przedtem xd Ja? Kuwa idę sprzątać zanim pizza przyjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Granie na stare ekipy zawsze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 3 godziny temu, Eld napisał: Ja? Kuwa idę sprzątać zanim pizza przyjedzie. Offtop. Pizza z Gorgonzolą, czymś tam, orzechami i ananem to sztoooooos. @cvbe wszystko posprzątane Bossie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 @człowiek...morza miałeś nosa z tym Poolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: @człowiek...morza miałeś nosa z tym Poolem spokojnie, narazie trzymamy sie ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: spokojnie, narazie trzymamy sie ramy jakiej ramy, skoro nie masz picku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: jakiej ramy, skoro nie masz picku? ramy goat'a i szlaku zwycięzców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: @człowiek...morza miałeś nosa z tym Poolem Mniejsza o to, zapowiada sie, ze Westbrook u nas zrobi lepszy bilans z Kuzma niz z Lebronem. Generalnie wyniki Hornets wskazuja, ze praca GMa w grze ma u nas znaczenie. Terminowe opisy, jakas argumentacja i nawet z lipnym skladem bujasz sie kolo play in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi