MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: dlaczego nie zostałem oznaczony? Wielkiego Bald Bamby nikt nie kwestionuje, jeśli chodzi o impact, zwłaszcza defensywny Swoją drogą Mobley to pierwszy trafiony prospect przez człowieka morza, odkąd gramy. Do tego czasu 90% graczy, których hype'ował nie utrzymywało się nawet w NBA. Dotson, DJ Wilson, Vonleh, Saric, Jevon Carter. Nawet Winslow i Kyle Anderson osiągnęli dużo mniej niż wieszczył im wielki scouting z Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 39 minut temu, MarcusCamby napisał: Swoją drogą Mobley to pierwszy trafiony prospect przez człowieka morza, odkąd gramy nieprawda, pamietam jak trafił Krisa Dunna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nieprawda, pamietam jak trafił Krisa Dunna i Smitha Juniora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: i Smitha Juniora Jordan Bell!!! sam się nabrałem jak młody tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Wielkiego Bald Bamby nikt nie kwestionuje, jeśli chodzi o impact, zwłaszcza defensywny Swoją drogą Mobley to pierwszy trafiony prospect przez człowieka morza, odkąd gramy. Do tego czasu 90% graczy, których hype'ował nie utrzymywało się nawet w NBA. Dotson, DJ Wilson, Vonleh, Saric, Jevon Carter. Nawet Winslow i Kyle Anderson osiągnęli dużo mniej niż wieszczył im wielki scouting z Knicks. Ale to ja go draftowalem. Nawet zrobiłem trade up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: @człowiek...morza From that LEBRON database page you can also see our current estimates of All-Star Teams and All-Defense teams based on impact thus far. For example, here's our current calculated 1st Team All-Defense: G: Lonzo Ball G: Alex Caruso F: Draymond Green F: Evan Mobley Rudy Gobert "Niezły roles" Gdzie jest @tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: "Niezły roles" Gdzie jest @tangiers ten jak wyczuł szanse na playiny xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 przypomnialem sobie czasy jak przez jakies 2 sezony Bonzo byl do wyrwania za 13 numer "Milardera" - Wielka Loteria Świąteczna zresztą te ochłapiny które rzucaliście Caruso, no gorzej niż lolkers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: ten jak wyczuł szanse na playiny xd Bardsiej się martwię o to że Miami zaraz zostanie bez gma A wtedy i jedyny twój miecz i klakier padnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 38 minut temu, człowiek...morza napisał: Bardsiej się martwię o to że Miami zaraz zostanie bez gma A wtedy i jedyny twój miecz i klakier padnie zazdrościsz, bo ja i mój Przyjaciel co roku gramy w finale NBA, a Ty i Twój klakier Camby łącznie przez cała historie przeszliście jeden raz 1 rundę PO - RAZEM. Tak jak Camby płacze za Johnem Wallem, Blakiem Griffinem i Anthony Davisem, tak Ty raczysz za Woodenem, to jest ta różnica między nami, ja jestem mistrzem beGM bez gwiazdki, a Ty jesteś spierdolony xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 @tangiers przymierza się do rezygnacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Kessler Edwards i david duke jr pokazali dziś potencjał na zarabistych rolesow. Miałem nosa z tym drugim:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Godzinę temu, fluber napisał: Kessler Edwards i david duke jr pokazali dziś potencjał na zarabistych rolesow. Miałem nosa z tym drugim:) nie takiego jak Człowiek Morza z Jordanem Poolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Wrzucam tak o jakby ktoś dalej miał watpliwosci czy chris Paul w naszych pacers mógłby wziąć większą odpowiedzialność za scoring. Od dwóch lat toczę o to spór i powtarzam, ze gdyby trzeba było to Paul spokojnie robiłby 20+ppg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 43 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Wrzucam tak o jakby ktoś dalej miał watpliwosci czy chris Paul w naszych pacers mógłby wziąć większą odpowiedzialność za scoring. Od dwóch lat toczę o to spór i powtarzam, ze gdyby trzeba było to Paul spokojnie robiłby 20+ppg. tez fajny materiał jakby wyglądał Aytonem ataku jakby dac mu większa role a naprzeciwko mial wacków jak Theis, Hartenstein czy inny LMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 35 minut temu, Qcin_69 napisał: tez fajny materiał jakby wyglądał Aytonem ataku jakby dac mu większa role a naprzeciwko mial wacków jak Theis, Hartenstein czy inny LMA Wg mnie To Jest bardziej materiał pokazujący jak mógłby wyglądać Nurkic przy Cp3 ale niech ci bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 8 minut temu, january napisał: Przeciw LMA nie błysnął, kiedy się dowiedział że ma grać przeciw tak zajebistemu defensorowi jak Hartenstein to popuścił w gacie i opuścił mecz, a że połowa wartości Aytona to CP3, gdzie nie masz nawet namiastki takiego playmakera to powodzenia;) Nom, bezużyteczny typ, nie to co Hartenstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Westbrook trafia kluczową trójkę i daje decydującą asystę w ostatnich sekundach meczu, connaughton prowadzi run Bucks w 4 kwarcie, takie noce to mogą być codziennie:) Edytowane 16 Grudnia 2021 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 2 godziny temu, fluber napisał: Westbrook trafia kluczową trójkę i daje decydującą asystę w ostatnich sekundach meczu, connaughton prowadzi run Bucks w 4 kwarcie, takie noce to mogą być codziennie:) Hornets > Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 23 minuty temu, Qcin_69 napisał: Hornets > Knicks Co za hejteryzm. Widziałeś dzisiaj jak Cavs ssali bez Mobleya, jak do świetnej formy wrócił Beasley? Jak Kennard dzisiaj zdobył prawie tyle samo punktów co Whiteside? A tak serio, to się GM Knicks chyba mocno zdziwi po głosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi