Alonzo Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie no jasne zacząłby grać na 24%fg i co trzeci kozioł trafiałby we własną stopę -_-' Czyli zmiany przez graczy klubów podczas sezonu, a co za tym idzie rotacji nie mają znaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 31 minut temu, Alonzo napisał: Czyli zmiany przez graczy klubów podczas sezonu, a co za tym idzie rotacji nie mają znaczenia? u nas jest tyle wymian, że trzeba zachować zdrowy rozsądek i przystosować się do okoliczności, jaki sens ma negowanie świetnej formy takiego Setha tylko dlatego, że zmienił klub, zwłaszcza, ze przechodzi do obecnych mistrzów by przejąć rolę pierwszego pg Seth zaczął grać świetnie w momencie gdy Luki często nie bylo, to wystarczający argument aby nie tworzyc dziwnych teorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) W ramach offtopu: Holmes wraca w ten weekend, moge w koncu spokojnie odetchnac, balem sie, ze dostanie shutdown do konca sezonu, a jest dla mnie szczegolny istotny w kontekscie PO. btw. Terrence Ross jest chyba hottest shooterem w tym trymestrze. 9GP, 21,3 pts, 4.3 trojki na mecz przy 46% Edytowane 6 Marca 2020 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 2 minuty temu, tangiers napisał: btw. Terrence Ross jest chyba hottest shooterem w tym trymestrze. 9GP, 21,3 pts, 4.3 trojki na mecz przy 46% Spraw sobie Olynyka @january ilu mam teraz 40+ shooterow? Bo bez sprawdzania wychodzi mi conajmniej 5 i to na większym volume niż 1 trafiona trójka na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) 14 minut temu, tangiers napisał: btw. Terrence Ross jest chyba hottest shooterem w tym trymestrze. 9GP, 21,3 pts, 4.3 trojki na mecz przy 46% nope Edytowane 6 Marca 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 co to za kasztan na żółto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: co to za kasztan na żółto ? Pewnie Duncan Robinson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Duncan Robinson to 3 asyst przez cały sezon nie zrobił przecież wiec to pewnie Seth Curry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 John Collins 10 gier 24,1 /9,4/2,4 /1,4 bl 63,3/55,9/81,4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Teraz, ignazz napisał: John Collins 10 gier 24,1 /9,4/2,4 /1,4 bl 63,3/55,9/81,4% A Wiggins jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Z 3 trymestru to w ogóle nie ma co wyciągać liczb zawsze sa oderwane od rzeczywistości i zwykle premiują kasztanów którzy robią lepsze cyfry niż sprawdzone nazwiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Z 3 trymestru to w ogóle nie ma co wyciągać liczb zawsze sa oderwane od rzeczywistości i zwykle premiują kasztanów którzy robią lepsze cyfry niż sprawdzone nazwiska Pfff https://www.basketball-reference.com/players/g/gilgesh01/gamelog/2020/#135-144-sum:pgl_basic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 10 minut temu, polishllama69 napisał: co to za kasztan na żółto ? kyrie irving Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 2 minuty temu, Eld napisał: A Wiggins jak? Wiggins w realu zmienił klub i uczy się schematów. To pokazuje ze raczej wymiana 4-5 graczy w lutym to nie jest dobry pomysł. Ale asysty rosną. 7 gier 19,0/6/3,4/1,1 st !!! / 1,4 bl !!!! Procent spadł w nowym otoczeniu 42,6% pokazuje się z tej bardziej uniwersalnej strony 21/10/2 w nocy 9/20 3/9 za trzy. Nomen omen na SF go dali. Dobrze ze u nas Wiggins nie zmienił klubu. Gra się trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 21 punktów z 20 rzutów, są rzeczy niezmienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: 21 punktów z 20 rzutów, są rzeczy niezmienne Nie dogodzisz. W siatkówce z pocałowaniem ręki byś brał taki wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 14 minut temu, polishllama69 napisał: 21 punktów z 20 rzutów, są rzeczy niezmienne Nieosiągalny poziom dla Kyle. Ten tyle rzutów oddaje w półtora miesiąca zapewne ale kto by się martwił przecież dzisiejsza koszykówka polega na obronie wyniku 83:79 wiec zawsze w cenie gracze bez rzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 23 minuty temu, ignazz napisał: Wiggins w realu zmienił klub i uczy się schematów. To pokazuje ze raczej wymiana 4-5 graczy w lutym to nie jest dobry pomysł. Ale asysty rosną. 7 gier 19,0/6/3,4/1,1 st !!! / 1,4 bl !!!! Procent spadł w nowym otoczeniu 42,6% pokazuje się z tej bardziej uniwersalnej strony 21/10/2 w nocy 9/20 3/9 za trzy. Nomen omen na SF go dali. Dobrze ze u nas Wiggins nie zmienił klubu. Gra się trudniej. Wiggins to całe życie uczy się schematów, żeby za każdym razem skończyć na rzucie z mid range przez ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 13 minut temu, Eld napisał: Nie dogodzisz. W siatkówce z pocałowaniem ręki byś brał taki wynik. Do zrobienia gdy techniczny Teraz, MMM2121 napisał: Wiggins to całe życie uczy się schematów, żeby za każdym razem skończyć na rzucie z mid range przez ręce. Musze z takim rezerwowym jakoś żyć. Pozyskałem go za Teague ale uznałem ze 5 PG to trochę za dużo. Przechodząc do Golden trzeba liczyć ze coś drgnie wkrótce. Na razie wrócił Stefan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 4 minuty temu, ignazz napisał: Do zrobienia gdy techniczny Musze z takim rezerwowym jakoś żyć. Pozyskałem go za Teague ale uznałem ze 5 PG to trochę za dużo. Przechodząc do Golden trzeba liczyć ze coś drgnie wkrótce. Na razie wrócił Stefan. Ja zawsze lubiłem Wigginsa, to ja dałem mu kontrakt jaki ma obecnie (chociaż i tak go przepłaciłem imo) Tylko on kurde jest trochę niereformowalny, za każdym razem jak już zaczynałem wierzyć, że ogarnął 3 to zaraz wpadał w ogromny slump. Ja na twoim miejscu bardziej bym akcentował to, że z rezerwami lepiej, by sobie radził, niż podawał suche liczby, które jeśli spojrzysz na procenty wyglądają bardzo kiepsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi