Qcin_69 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 5 minut temu, ignazz napisał: https://www.si.com/nba/top-100-nba-players-2020 10 , 34,35,36 - kto ma niższy wynik swojego top 4? Podpowiedz -NIKT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Bardzo dobrze wyglądasz ... gratulacje Co u spurs? zaskakująco bardzo wysoko LMA - w końcu doceniono jego grę po obu stronach oraz moja miłość czyli John Collins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 U mnie tylko Bogdana z S5 w Top100 nie ma, ale jest za to mój 6th man. No i macie kolejne potwierdzenie o opinii Bogdan-Bojan w lidze, której się tak @MarcusCamby czepiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 S5 w całości Wiggy 100 DeMurray 94 Brogdon 61 Collins 51 LMA 16 Równy skład tym bardziej ze kluczowa mam lawke w której sporo jest młodzieży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) ja pi****le przecież ten SI to od zawsze najc***owszy ranking jaki powstaje, nie ma się co do tego odnosić, a tym bardziej wyliczać kto kogo gdzie ma, szanujmy się sam Collins na 51 czy taki Teague w top100, już mówi wszystko o tym czymś 49 minut temu, Qcin_69 napisał: 10 , 34,35,36 - kto ma niższy wynik swojego top 4? Podpowiedz -NIKT gratki, a w rankingu Pani Domu jak wyglądasz? Edytowane 24 Września 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 O kurde Wiggins w top100, nie zauważyłem i myślałem że to w miarę poważny ranking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: O kurde Wiggins w top100, nie zauważyłem i myślałem że to w miarę poważny ranking bo to ranking robiony na zamówienie, każdy kasztan mający znanego agenta ma tam swoje miejsce zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 >SI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: gratki, a w rankingu Pani Domu jak wyglądasz? Trwają prace nad ostatecznym kształtem rankingu , jako eksperci powołani m.in. Kuboslaw i Kosut - wiec powinienem być wysoko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 SI to taki bullshit, że aż mnie zdziwko bierze jak niektórzy potrafią kręcić śmigłem nad poszczególnymi pozycjami. I to jeszcze takie nerdy jak Wy z beGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 bardziej mnie zaskakują wysokie noty RW i CP3 bo to kryminał niż wasza nieznajomość wartości Johna Collinsa A ze to konkurs miss to inna sprawa wrzucilem bo nudno tu było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 8 minut temu, ignazz napisał: bardziej mnie zaskakują wysokie noty RW i CP3 bo to kryminał niż wasza nieznajomość wartości Johna Collinsa A ze to konkurs miss to inna sprawa wrzucilem bo nudno tu było zapewniam Cię, ze oni doskonale wiedzą jakie lody kręcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 15 minut temu, Eld napisał: SI to taki bullshit, że aż mnie zdziwko bierze jak niektórzy potrafią kręcić śmigłem nad poszczególnymi pozycjami. I to jeszcze takie nerdy jak Wy z beGM. Nie czytam tego, więc nawet nie kojarzyłem "jakości", ot ktoś wrzucił i sprawdzilem tylko swoich xD To zmieniając temat. Okeke podpisuje z Magic dopiero za rok i na 4 lata. @Qcin_69 będzie miał to samo? Kontrakt Okeke będzie wyższy niż byłby tegoroczny, bo taki sam jak przyszłorocznego #16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 31 minut temu, Lucas napisał: @Qcin_69 będzie miał to samo? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Coś bezsensu, bo wtedy faktycznie można sobie o rok Ziona wydłużyć. Miało być trzy lata w takim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Może i bez sensu ale nikt zdrowego rookie nie będzie trzymał roku na wygaszeniu, tylko po to aby go mieć rok dłużej na rookie contract. Od razu by się to skończyło trade request albo szybkiej ucieczce zawodnika zaraz po uzyskaniu statusu UFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 2 minuty temu, Eld napisał: Może i bez sensu ale nikt zdrowego rookie nie będzie trzymał roku na wygaszeniu, tylko po to aby go mieć rok dłużej na rookie contract. Od razu by się to skończyło trade request albo szybkiej ucieczce zawodnika zaraz po uzyskaniu statusu UFA. No przeciez qcin tak zrobil z samanicem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Teraz, fluber napisał: No przeciez qcin tak zrobil z samanicem:) Trade request nie mamy, ale on za swoje postępowanie już zaczyna dostawać w czambo przy FA. Niech mu się zbiera dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Była już głośna afera stashed i nie ma pół szansy na kolejny potencjalny steal. Najwyżej u Nas regulamin będzie wyglądał inaczej od RL NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 No jednak trochę bezsensu, bo zaczniemy wybiórczo wybierać co z RL NBA bierzemy, a co nie. Moim zdaniem realia już bardziej odda głosowanie jak przy FA. Agenci decydują czy gracz zgadza się na stash i jeśli nie to GM musi go podpisać (dotyczy tylko niekontuzjowanych na pełen rok 1st rounderow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi