ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Bardzo dobry ruch ale tu ten element szczęścia zadecydował. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jah Okafor znów jest piękny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Podobno Taj pokazał środkowy palec w kierunku sędziów podczas ostatniego spotkania. Pewnie jakieś kilku meczowe zawieszenie. Z rotacją Cavs nie będzie kolorowo na koniec trymestru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Podobno Taj pokazał środkowy palec w kierunku sędziów podczas ostatniego spotkania. Pewnie jakieś kilku meczowe zawieszenie. Z rotacją Cavs nie będzie kolorowo na koniec trymestru. Osman 29-4-4 11/20FG Pinson 19-8-2 5/11 FG Ale to już musi być desperacja, kiedy już nawet nie informujesz o absencjach graczy rywala, tylko sprzedajesz jakieś plotki wyssane z brudnego palca:) Rotacja Cavs ma się bardzo dobrze, a do końca trymestru zostały mi 4 mecze:) Tak samo z Twoją pierwsza piątką na trymestr, która zagrała w 8 meczach:) Desperat:) Edytowane 26 Stycznia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Osman 29-4-4 11/20FG Pinson 19-8-2 5/11 FG Ale to już musi być desperacja, kiedy już nawet nie informujesz o absencjach graczy rywala, tylko sprzedajesz jakieś plotki wyssane z brudnego palca:) Rotacja Cavs ma się bardzo dobrze, a do końca trymestru zostały mi 4 mecze:) Tak samo z Twoją pierwsza piątką na trymestr, która zagrała w 8 meczach:) Desperat Z tego co widziałem Kent ma kontuzje, Warren ma kontuzje, Taj może zostać zawieszony(inoformacje o Taju czerpałem z minnesota timberwolves pl którą serdecznie polecam bo prowadzi ją prawdziwy pasjonat kosza i kibic Wilków.) Napisanie tezy o problemi z rotacją wydawało mi się jak najbardziej zasadne bo do końca trymestru nie ważne ile spotkań zostało, może ci wypaść 3 graczy którzy stanowili ważną część rotacji. Ty odniosłeś się do mnie personalnie, ja za taką wycieczkę kiedyś zostałem upomniany przez Tomka i mój post został skasowany. Ale wiadomo że są równi i równiejsi Jako że jesteś w radzie przekaż osobie oczekującej w kolejce że Bulls się zwalniają, po opisie i głosowaniu nad bilansami. Ja nie chce być cześcią gry w której członek rady atakuje PERSONALNIE innych uczestników zabawy. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ignazz, ja wiem że beGM propaganda ważna, ale gównoblowout z Suns to na pewno nie był najlepszy mecz Sapa w sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ignazz, ja wiem że beGM propaganda ważna, ale gównoblowout z Suns to na pewno nie był najlepszy mecz Sapa w sezonie +1 Bender na starting C daje z miejsca -50 do renomy w zasadzie każdy nugget zagrał dobrze, to był sparing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Przy zmniejszonych minutach jego pace 36 to jakieś 32/14 wiec o co chodzi? Grał efektywnie i dobrze w obronie. Przeciwnik słaby to go zdjęli bo są rzeczy ważniejsze niż plus 50. Który mecz Sap miał lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 https://www.basketball-reference.com/boxscores/201811300POR.html choćby ten No i po prostu jak sam zauważyłeś przeciwnik słaby, więc mało znacząca ta linijka w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Podobno Taj pokazał środkowy palec w kierunku sędziów podczas ostatniego spotkania. Pewnie jakieś kilku meczowe zawieszenie. Z rotacją Cavs nie będzie kolorowo na koniec trymestru. Taj dostal 25k kary i nie opusci ani jednego meczu. Tymczasem derozan ma kontuzje kolana, dzis nie zagral, nie wiadomo ile opusci. Z rotacja bulls nie bedzie kolorowo na koniec trymestru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Mam nadzieję że dzisiaj można było zobaczyć jak wyglądałby mccollum jako 1 opcja w drużynie nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Mam nadzieję że dzisiaj można było zobaczyć jak wyglądałby mccollum jako 1 opcja w drużynie nba. Triple double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Mam nadzieję że dzisiaj można było zobaczyć jak wyglądałby mccollum jako 1 opcja w drużynie nba.No serio, że aż Seth Curry musiał mu wynik z Hawks trzymać to bieda straszna Ale tak już całkiem serio to ława RL portland to jakaś tragedia w tym meczu Edytowane 27 Stycznia 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Gratulacje! Zawsze można się przyczepić mimo tego TD W USA maja jobla Ale aby być fair do wysiłku całego Portland dodać trzeba McC dodał 3 straty Średnia skuteczność bo 10/23 2/8 za trzy z przestrzelonym FT W tym meczu przykładowo Aminu zrobił cichutko 17/8/4 /2/1 Ale efektywne 4/5 2/3 za trzy 7/7 Plus najwyższy 24 Szanuje takich graczy Edytowane 27 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 No serio, że aż Seth Curry musiał mu wynik z Hawks trzymać to bieda straszna Ale tak już całkiem serio to ława RL portland to jakaś tragedia w tym meczu Hawks są 9-10 w 2 trymestrze. Calkiem niezla ekipa ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Hawks są 9-10 w 2 trymestrze. Calkiem niezla ekipa ostatnio. Jako fan Bulls to nawet mi sie to podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Gratulacje! Zawsze można się przyczepić mimo tego TD W USA maja jobla Ale aby być fair do wysiłku całego Portland dodać trzeba McC dodał 3 straty Średnia skuteczność bo 10/23 2/8 za trzy z przestrzelonym FT W tym meczu przykładowo Aminu zrobił cichutko 17/8/4 /2/1 Ale efektywne 4/5 2/3 za trzy 7/7 Plus najwyższy 24 Szanuje takich graczy 3 straty na 10 asyst to dobry wynik. Latwiej tez o skutecznosc jezeli ktos ci podaje na czyste pozycje niz kiedy sam sobie kreujesz rzut. Dlatego harden jest tak dobry. Mccollum mial nedzne plus 23. A rozmowy z portland widze ze owocne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Ja chwale McC za występ ale wykazałem ze mogło być lepiej. Uwielbiam Portland tak koszykarsko wiec ekipę obserwuje A to ze chce ściągnąć gracza którego cenie to jest oczywiste. Lubię wielu graczy w nba ale paru szczególnie. Aminu się do nich po prostu zalicza. Tak jak Brogdon czy Danny Green. Coraz mniej cenie jednak DDR a był czas ze się o niego starałem Bym teraz umoczył jakby Chicago zamiast odrzucić ofertę pobrało dwa assety więcej i wycisnęło jak cytrynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Aminu się do nich po prostu zalicza. Tak jak Brogdon czy Danny Green. Coraz mniej cenie jednak DDR a był czas ze się o niego starałem Bym teraz umoczył jakby Chicago zamiast odrzucić ofertę pobrało dwa assety więcej i wycisnęło jak cytrynę. Z perspektywy czasu mogłem miec w składzie Greena i Ibake zamiast Demara i Lova. Ale po fakcie to każdy mądry Nie chciałem też za szybko zmieniać wizji poprzedniego Gm-a który oddał 1 rundę 2019 Bulls za Demara. Z drugiej strony kto się spodziewał że Green i Ibaka wejdą na taki poziom? Edytowane 27 Stycznia 2019 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Z perspektywy czasu mogłem miec w składzie Greena i Ibake zamiast Demara i Lova. Ale po fakcie to każdy mądry Nie chciałem też za szybko zmieniać wizji poprzedniego Gm-a który oddał 1 rundę 2019 Bulls za Demara. Z drugiej strony kto się spodziewał że Green i Ibaka wejdzie na taki poziom? Kompletnie nikt. Ibaka miał mieć przekręcony licznik i zjeżdżać do bazy a na Greena działa mocno CY. Myślę że znakomita większość GMów brała by DDR i Love zamiast Ibaka i Green w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi