człowiek...morza Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Ale sobie panowie festiwal podpruwania urządziliście aż chyba cofnę się jeszcze kilka stron, by zobaczyć od czego się zaczeło... jakie wnioski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Trochę się zawiodłem, z grubsza pisanie o tym samym przez naście postów, ale przynajmniej obyło się bez jawnego prucia, za to zawsze plus. A co do meritum, no bądźmy poważni, drużyna oparta na quickleyu i gaffordzie w kontekście walki o wygrane to jednak kiepski żart. Nie przez przypadek te gwiazdy istnieją i jednak tworzą te systemy, w których trybiki mogą funkcjonować. Za to biorą pieniądze, a Magic bez Mitchella i tej cipy Townsa są bez szans w konfrontacji z drużyną z Doncicem i Durantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 W pierwszym trymestrze Harden miał najwyższą skuteczność w historii swojej gry, życiowa forma Sabonisa i absolutna top forma właściwie wszystkich rolesów dała mi "tylko" 16 winów. Na drugi trymestr dołożyłem Monika i dostałem 15 winów. Alonzo, Ty chcesz dostać minimum 17 winów przy Quickleyu jako najlepszym graczu. Ja sobie wstępnie dałbym koło 13 winów przy słabej formie Hardena i sporo kontuzjach. Ale wciąż mam Sabonisa, który jest we wszystkich adv stats w TOP10 ligi. Magic to powinni wstępnie celować w jakieś 12 wygranych i to jako szczyt raczej ich możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): W pierwszym trymestrze Harden miał najwyższą skuteczność w historii swojej gry, życiowa forma Sabonisa i absolutna top forma właściwie wszystkich rolesów dała mi "tylko" 16 winów. Na drugi trymestr dołożyłem Monika i dostałem 15 winów. Alonzo, Ty chcesz dostać minimum 17 winów przy Quickleyu jako najlepszym graczu. Ja sobie wstępnie dałbym koło 13 winów przy słabej formie Hardena i sporo kontuzjach. Ale wciąż mam Sabonisa, który jest we wszystkich adv stats w TOP10 ligi. Magic to powinni wstępnie celować w jakieś 12 wygranych i to jako szczyt raczej ich możliwości. rozmowa z anonimowym GMem - on po lewej, ja po prawej xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): W pierwszym trymestrze Harden miał najwyższą skuteczność w historii swojej gry, życiowa forma Sabonisa i absolutna top forma właściwie wszystkich rolesów dała mi "tylko" 16 winów. Na drugi trymestr dołożyłem Monika i dostałem 15 winów. Alonzo, Ty chcesz dostać minimum 17 winów przy Quickleyu jako najlepszym graczu. Ja sobie wstępnie dałbym koło 13 winów przy słabej formie Hardena i sporo kontuzjach. Ale wciąż mam Sabonisa, który jest we wszystkich adv stats w TOP10 ligi. Magic to powinni wstępnie celować w jakieś 12 wygranych i to jako szczyt raczej ich możliwości. Dzięki Marcus, Jednak co CambyGOAT to CambyGOAT. Dzięki Tobie zrozumiałem właśnie o co w tej grze chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 19 minut temu, Alonzo napisał(a): Dzięki Marcus, Jednak co CambyGOAT to CambyGOAT. Dzięki Tobie zrozumiałem właśnie o co w tej grze chodzi Do usług przyjacielu! Czołem wielkim Magic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Niesamowity pech @karpik, brak słów przy takim czymś widać jasno, jak z pizdy była ta obecna dyskusja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Niesamowity pech @karpik, brak słów przy takim czymś widać jasno, jak z pizdy była ta obecna dyskusja @Braveheart22 tez lipton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 I Denver pechowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 28 minut temu, Reikai napisał(a): @Braveheart22 tez lipton u mnie Caruso może wypasć, odechciewa się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 To tylko pokazuje jak pojebane obciazenia znosza ci goscie I jak rosnie intensywnosc w waznych meczach, ze nagle tyle kontuzji. Moj Ingram w meczu z Lakers pierwsze 5 min kozak, a potem wszystko nie w tempo I nie uzywal nog przy rzucie, a nie gral nie wiem, ze 2 tyg? Warto przemyslec w kontekscie oceny impatcu w waznych meczach przy powrocie z kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Warto przemyslec w kontekscie oceny impatcu w waznych meczach przy powrocie z kontuzji. możesz zaprzestać tej krucjaty na Orlando i sugerować, że będzie wujowe w PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): możesz zaprzestać tej krucjaty na Orlando i sugerować, że będzie wujowe w PO? widać, że się uwziął i pewnie trolluje, imo zasługuje już Reikai na bloka, jak nie będzie solidnej argumentacji za minusowym bilansem dla Orlando to ja bym głosu Reikaia nie brał pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): możesz zaprzestać tej krucjaty na Orlando i sugerować, że będzie wujowe w PO? Damn, nawet nie myslalem tego w kontekscie naszych Magic, ale KTO WIE JAK TO BEDZIE ODEBRANE! Ty to powinienes byc mily akurat dla Alonzo, pierdolnal nawet rotacje Heat pod siebie ignorujac co pisalem xD Jak bedziesz mily to Ci machine opis ma playiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 6 minut temu, Reikai napisał(a): To tylko pokazuje jak pojebane obciazenia znosza ci goscie I jak rosnie intensywnosc w waznych meczach, ze nagle tyle kontuzji. Ale też nie ma co mieszać urazów bezkontaktowych do urazów mechanicznych, bo to inna para kaloszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 (edytowane) 7 minut temu, Reikai napisał(a): Damn, nawet nie myslalem tego w kontekscie naszych Magic, ale KTO WIE JAK TO BEDZIE ODEBRANE! Ty to powinienes byc mily akurat dla Alonzo, pierdolnal nawet rotacje Heat pod siebie ignorujac co pisalem xD Jak bedziesz mily to Ci machine opis ma playiny. opis na playiny będzie, bo kalendarzowo mi odpowiada. ale za 3 trymestr niestety nie i w tym zakresie proszę o amnestie co do kary. 8 minut temu, Reikai napisał(a): Ty to powinienes byc mily akurat dla Alonzo, pierdolnal nawet rotacje Heat pod siebie ignorujac co pisalem xD ja zawsze po stronie Orlando i Alonzo Edytowane 18 Kwietnia 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): opis na playiny będzie, bo kalendarzowo mi odpowiada. ale za 3 trymestr niestety nie i w tym zakresie proszę o amnestie co do kary. Uuu bedzie wojna z ktorys z gentlemanow ze wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Uuu bedzie wojna z ktorys z gentlemanow ze wschodu powiem tak. jest dobrze. i rucham zarówno cavs jak i pacers i Ty to wiesz dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 9 minut temu, człowiek...morza napisał(a): powiem tak. jest dobrze. i rucham zarówno cavs jak i pacers i Ty to wiesz dobrze dawno zapomniane rymy koszalińskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 (edytowane) 42 minuty temu, Reikai napisał(a): pierdolnal nawet rotacje Heat pod siebie ignorujac co pisalem xD Nie lubię takiej manipulacji jaką zastosowałeś w porównaniu Magic/Heat - ale masz rację - obaczymy przy głosowaniu. Z tą rotacją Twoich Heat którą wpisałem specjalnie łaski mi nie robisz - bo pominąłeś 1/5 wszystkich swoich minut - czyli jakbyś cały trymestr grał w 4 nie 5. Heat nie mają nawet graczy garbage time - stąd Gilyard, który zagrał w rl w 5 meczach w 3T i T. Brown Jr. rzucający na 27 % FG muszą rozdysponować pomiędzy siebie jakieś śr. 34min. w 27 meczach. Natomiast wiem, że u nas dominuje populistyczny konkurs piękności, więc moje racjonalne przedstawienie tego może nic nie dać. Zresztą Ty również zastosowałeś klasyczne wyśmianie nie odpowiadając na żaden z moich argumentów. Trochę to słabe, że wyśmiewasz takiego Highsmitha, który zagrał dziś w nocy spoko mecz, a sam w 3T musisz grać 2 razy większe minuty niejakim Gilyardem - ale masz Doncicia i Duranta więc komu potrzebnych 5 graczy na boisku. Spoko - ot konkurs piękności. Edytowane 18 Kwietnia 2024 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi