cvbe Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 No tak evi, ale my nie sprawdzamy składów codziennie. Robimy to co kilka dni. Co w sytuacji gdy kolejny na liście już go nie chce bo poczynił inne zmiany? Trzeba by za każdym razem pytać takiego gma, czekać na odpowiedź (czyli często kilka dni) i robi się problem bo co wtedy z tym graczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Jak dostane bana to nie bez powodu tylko z mojej winy ze nie sprawdze salary wiec nie bede skladal wnioskow o skrocenie kary. Ja zawsze to sprawdzam a jak nie mam pewnosci to nie pobieram dopoki sie nie upewnie-polecam ten sposob tym co narzekaja na zbyt dluga kare. Jak gracz byl pozyskany w licytacji i przekroczyl salary to powinien byc przyznany kolejnemu GMowi na liscie licytujacych. Jak nikt inny nie licytowal to moze sobie wrocic na waivers bo to tak jakby przywrócenie poprzedniego stanu. Gorzej z FAsami ktorzy w takiej sytuacji wracaja jako waiversi a nie FA bo ktos kogo ubiegl GM nie patrzacy na salary pozbawia szansy na pobranie go za darmo tylko wymusza koniecznosc licytacji znniejszajac tym samym szanse na jego pozyskanie. Jesli nie da sie tego zmienic to trudni ale wtedy tym bardziej kara miesiecznego bana jest adekwatna do "przewinienia" O tym o czym pisze cvbe nie pomyślałem... Wychodzi na to ze warto byloby jednak codziennie sprawdzac sklad (czy tylko ja jestem taki dziwny ze tak robie?) a fakt ze tak nie jest swiadczy (moim zdabiem) o troche za malym zaangażowaniu w gre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 O tym o czym pisze cvbe nie pomyślałem... Wychodzi na to ze warto byloby jednak codziennie sprawdzac sklad (czy tylko ja jestem taki dziwny ze tak robie?) a fakt ze tak nie jest swiadczy (moim zdabiem) o troche za malym zaangażowaniu w gre... No z tym, że nie chodzi o sprawdzanie Twojego składu przez Ciebie tylko sprawdzanie przez komisza wszystkich drużyn. Po każdym pobraniu trzeba by to robić, ale jak taki Bulek ogarnia 10 lig to ciężko żeby aktualizował to codziennie. Ja ogarniam jedną i sprawdzam tam wszystko co 3-4 dni, częściej po prostu nie mam czasu a jak są wariaci, którzy w trakcie sezonu robią 200 zmian w składzie to ciężko to codziennie aktualizować I to o takiej sytuacji mówię, że po 4 dniach sytuacja takiego gma, który był drugi na liście może się znacznie zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Do tankerów: oddam Dunn, Nance (może być w pakiecie) za rozgrywajka średniej/wyższej klasy (może być stary) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Nance moglbym chcieć ale nie wiem czy jestem tankerem ;P no i nie wiem kogo z moglbym Ci dac w zamian skoro chcesz rozgrywajka (Kemba nie jest na sprzedaz). Moze chcialbys Delon Wright? Jakby cos to pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 No tak evi, ale my nie sprawdzamy składów codziennie. Robimy to co kilka dni. Co w sytuacji gdy kolejny na liście już go nie chce bo poczynił inne zmiany? Trzeba by za każdym razem pytać takiego gma, czekać na odpowiedź (czyli często kilka dni) i robi się problem bo co wtedy z tym graczem? Tak, zapomniałem o tym. Nie mniej w regulaminie bym zrobił zapis że to jest sprawdzane dwustopniowo: jeśli da się przypisać gracza do managera który był drugi na liście to tak bym robił, jak się nie da to bym wtedy robił tak jak piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Tak, zapomniałem o tym. Nie mniej w regulaminie bym zrobił zapis że to jest sprawdzane dwustopniowo: jeśli da się przypisać gracza do managera który był drugi na liście to tak bym robił, jak się nie da to bym wtedy robił tak jak piszesz No tak,gdyby to jakoś owarunkować to można by faktycznie taką zasadę wprowadzić. Kwestia do przemyślenia w offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Od next season to wprowadzimy, że gracza dostaje kolejny na liście osób licytujących, chyba, ze już go nie chce. Niemniej pytanie się takiego GM-a automatycznie wydłuża czas rozstrzygnięcia statusu danego gracza. A od ostatniej aktualizacji minęło raptem 5 dni, nie uważam, żeby to było aż tak długo, ale nie ma problemu, zrobimy wkrótce następną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Qoooniu wyczyść skrzynkę. Ty masz najwięcej PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Do tankerów: oddam Dunn, Nance (może być w pakiecie) za rozgrywajka średniej/wyższej klasy (może być stary) Dragic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Wyczysciłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 moglby ktos wrzucic wszystkie ceny zawodnikow jak sie ksztaltuja na ten moment?ja nie potrafie ustawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 moglby ktos wrzucic wszystkie ceny zawodnikow jak sie ksztaltuja na ten moment? ja nie potrafie ustawic https://www.fb-ninja.com/Ranking/ Tylko tam gdzie liczba drużyn to nie 12 tylko 20, źle mi się wpisało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 https://www.fb-ninja.com/Ranking/ 1.jpg Tylko tam gdzie liczba drużyn to nie 12 tylko 20, źle mi się wpisało Się trochę zakręciłem, my przeszliśmy na fb nindżę tutaj tak ? :-] Serio pytam bo jak zobaczyłem to się zdziwiłem ale coś mi świta że była taka akcja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 A przypadkiem nie opieramy sie na wartosciach z Basketball Monster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 A przypadkiem nie opieramy sie na wartosciach z Basketball Monster? No właśnie o to mi chodziło że imo był BM tutaj i nigdy oficjalnie na nindże nie przeszliśmy ale mogło mi coś umknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nadal opieramy się na wartościach z BM-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Good to know Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 @Bulek tak to ma być ustawione ? Jest jeszcze opcja number of 1$ players nie wiem czy tutaj dajemy 60 - 20 team'ów * 3 bench player, zakładając że gracze powyżej 200 to teoretycznie FA'sy, czy tego nie ruszaliśmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Nic nie widac na tym co wrzuciles. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi