cvbe Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie wiem o jakim ryzyku mówisz, nawet Knox za Harrisa w perspektywie dwóch, trzech lat wygląda okej. W Denver zaraz się zrobi tłok jak wróci Porter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Ok ja tez nie będę wetował. Tak jak kowal sugeruje, jesteśmy dorośli. Na przyszłość daj znać ze wall jest na sprzedaż publicznie, ja może dałbym coś więcej z takim dodatkiem jak knox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Dobra, to teraz ostatecznie. Nie chciałem podejmować decyzji, bez zapoznania się z opiniami innych. Nie ukrywam, dla mnie ten trejd wygląda nierówno, niemniej argumentacja Bullsa wystarczyła mi do tego, że gdyby zależało to tylko ode mnie, ja bym to puścił. Teraz mogę z czystym sumieniem to zrobić. Od razu zaznaczę, że gdyby nie ta druga kontuzja Walla, bym to z miejsca odrzucił. Ale ponieważ Wall już niemłody a dodatkowo odpuści prawdopodobnie większą część sezonu 19/20, to uznałem, że Tizz musi mieć jakiś dodatkowy fit za to. Edytowane 19 Lutego 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Takie pytanie odnośnie $ po sezonie... Dotąd było zawsze w ustawieniach ustawiane 200$ per team, i ceny były w wielu przypadkach po prostu za niskie, przez co wiele drużyn nie miało żadnego problemu z salary. A przecież to był błąd! Jeśli maksymalne salary to 250 na drużynę, to tak powinno być po prostu w ustawieniach... Oczywiście, mogłbym tego nie pisać - ale po sezonie by były zapewne uwagi, skad tak wielkie salary... W regulaminie zmieniłem, ale ja zawsze prędzej robię niż myślę A jak Wy na to patrzycie? Na moje zmiana jest nieodzowna i raczej oczywista. Edytowane 25 Lutego 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 No mi to bardzo mocno utrudni schodzenie z salary (aktualnie wyliczyłem jakoś 280$) ale brzmi to logicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 no ja bym musial ceny zobaczyc, pewne tez bede grubo ponad salary. sam Davis mnie zruinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Heh, wiem, ze to utrudni sprawę Ale spójrzmy pod kątem logicznym, abstrahując od własnych korzyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 O cholera, aż się boję co z tego wyniknie. Ale wchodzimy w to oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 jestem za - te wyceny niektóre były śmiesznie niskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Jak trzeba to trzeba. I tak tankuję. Brzmi logicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Ja jestem za, choć chyba robiłbym to w planie dwuletnim (teraz 225 a za rok 250) bo to dość powana zmiana. Ale na tegoroczną jednorazową też oczywiście si3 zgadzam. Taki tylko pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Z porównań wynika, że najbardziej dotknie to liderów. Im niżej w ranking, tym zmiana już symboliczna, a potem po prostu żadna. Dla przykładu, myślę, że cena 44 za Westbrooka nie jest jakąś szczególnie wygórowaną, w draftach gdzie jest 200$ ciężko go za tą kwotę wyciągnąć Dalej mamy 34 Griffina, 33 Oladipo, 31 McColluma, 27 Randla itd, bym powiedział, że te ceny to i tak minimum Pewnie ten cennik byłby bardziej wiarygodny, gdyby dało się ustawić, że najmniejsze to nie 0, ale 3. Choć z drugiej strony nie wiem, czy wtedy by się nie zmniejszyły? Edytowane 26 Lutego 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dobrze ze zaraz po przejeciu druzyny postanowilem rozmienic gwiazdy i zrobic przemeblowanie zeby poglebic sklad. Dzieki temu wciaz nie wiedzac do konca z czego to wynika zobaczylem jak wysoka pensje bedzie mial chocby George i go wymienilem ;P dzieki temu poglebilem sklad i nawet z tymi zawodnikami co mam teraz aktualnie w skladzie (Walker, Beal, Simmons, Collins, Embiid) mieszcze sie w salary na nasteony sezon (247$) Niemniej jednak przydaloby sie troche miejsca w salary na przyszly sezon zeby miec wieksze mozliwosci ruchow i dlatego mam do oddania Simmons (aktualnie 30$-w przyszlym 23$), Crowder (3$-10$), Osman (3$-9$). Wvgre wchodza rowniez wymiana pakietu dwoch z nich a nawet wszystkich trzech za jednego lub dwoch (zalezy za kogo). Zainteresowanych zapraszam do negocjacji i wysylania ofert. P. S 1 Mozna prosic komisza o aktualizacje skladow? P. S 2 Czy tu obowiazuje trade deadline czy mozna robic wymiany caly czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Można robić w offseason oczywiście wymiany cały rok a w trakcie sezonu to sprawdź sobie na Yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 O kurde trade deadline w sezonie jest do jutra! No to Panowie ostatni dzownek na ofefty last minute! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 O kurde trade deadline w sezonie jest do jutra! No to Panowie ostatni dzownek na ofefty last minute! Wydaje mi się, że to błąd. Rok temu w FBX też tak było ustawione przez przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Blokbóster. Oddaję Kata za Kawhiego, Wendella Carter jr. I Kyle Andersona. Evi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Blokbóster. Oddaję Kata za Kawhiego, Wendella Carter jr. I Kyle Andersona. Evi? Potwierdzam. Ja po tego Wendell'a to wrócę Qooniu, z jakąś mocną opcją w przyszłym albo za dwa sezony. Mega wierzę w dzieciaka jednakże za dużo meczów mi chłopaki opuszczają więc zdecydowałem się na wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Prosiłbym o klepnięcie wymiany Jabari za RHJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi