buła Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 wall out w pizdu mój drugi (k**** drugi?!) draft money bet gość dojebałem fest draft, ale ostatnio ustaliłem z bartkiem przyszłoroczny draft przy czerwonym winie, będzie ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Typowy Westbrook - prawie przegrał mi fg% kosztem stl ale jakoś się udało. Pierwsza wygrana w sezonie w blokach, w dodatku z jednym z lepszych w tej kategorii Bołdasem. Martwi forma cwebba. Trzeba go wyprostować w kolejnym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Jezus Maria, nawet bloki przegrałem? Powiem wam, że c***owo się w to gra, jak się ciągle przegrywa. W tym tygodniu wpierdol od Roba. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Lu się obraził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 No to jesteśmy po pierwszej rundzie meczów. Czas na rewanże. Zrobiłem sobie screena tabeli z tym prowadzeniem bo obawiam się, że długo ono nie potrwa. Cwebb i Roger są w wielkiej formie a moi gracze grają piach i jak zwykle ostatnio mam więcej szczęścia niż rozumu. Gdyby Shavlik nie zapomniał wystawić raz składu to przegrałbym PTS i byłbym o 1 STL od remisu. Teraz Chytruz czyli próba rewanżu za najwyższą porażkę w sezonie - z pierwszego tygodnia. Martwi mnie gra w ostatnim czasie Kemby Walkera , który rozwalił mnie w pierwszym tygodniu i po kilku tygodniach przerwy znów gra znakomicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Przeciwnicy Robą są moimi przyjaciółmi : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Lu się obraził? Nie mam nic mądrego do napisania, Tomuś. Happy New Year. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 4 INJ, wszystkie kary na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 k**** co za gówno. Mógł mnie uratować w tym tygodniu kalendarz, bo miałem mieć +5 meczów, to c***, wszyscy połamani, z czego Lowry, Rose i Barton każdy od tygodnia niby day-to-day, ale zagrają łącznie 0 spotkań i ostatecznie skończy się na -2. Z czego 3 mecze to legendarna parówa Danny Green, wiec praktycznie jak -5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kombinuję, kombinuję i nie widzę gdzie masz tę moją przewagę w meczach i to jeszcze - 2. W tym momencie masz rozegrany 1 mecz więcej. Ja gram 8 jeszcze meczy, Ty 13, w tym 3 mecze graczy IL więc w praktyce zapewne 10. Wychodzi +3 dla Ciebie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kombinuję, kombinuję i nie widzę gdzie masz tę moją przewagę w meczach i to jeszcze - 2. W tym momencie masz rozegrany 1 mecz więcej. Ja gram 8 jeszcze meczy, Ty 13, w tym 3 mecze graczy IL więc w praktyce zapewne 10. Wychodzi +3 dla Ciebie. ? yahoo jako "game played" zalicza ci sytuację, kiedy miałeś na aktywnym slocie gracza, który nie zagrał, ale grał jego zespół. Tab matchup pokazuje "games played" 23-22 dla mnie, ale w meczach, w których zawodnicy rzeczywiście grali jest 18-21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Masz racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jendras musisz sobie sciagnac dzisiejszy meczy z Wolves , przekocur Lakers graja , bedziesz mial mega frajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 chyba najrowniejszy gameweek w tym sezonie w naszej lidze w naszym wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Liczylem, ze na pocieszenie pozostane niepokonany z Robem, ale wyszlo jak zwykle. 2-5 w ostatnich 7 tygodniach, RIP. Lowry to nie wiem czy mnie bardziej sabotowal w te 3 tygodnie kiedy nie gral, czy w poprzednie 4 tygodnie, kiedy gral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jendras musisz sobie sciagnac dzisiejszy meczy z Wolves , przekocur Lakers graja , bedziesz mial mega frajde Niestety, oglądałem na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 No to udał się rewanż na Chytrym. Co prawda nie 7-2, ale ważne, że do przodu. Teraz Boldi Muszę zwracać większą uwagę na to co ktoś wyrzuca, bo WC-S wydaje się świetnym pickiem na ten tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Wyjątkowo pechowy tydzień, bo Pe miał game week życia w stl i fg%. Zresztą z ciekawości spojrzałem jakby to wyglądało gdybym grał z innymi w tym tygodniu i trochę facepalm: ai3 8-1 chytry 6-3 rob 6-3 bołdas 6-2 cwebb 7-2 lorak 7-2 marzec 6-3 buła 6-3 lu 6-3 jendras 5-4 Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 nie facepalm tylko jesteś c***owy, żadna tajemnica pierwszy tydzień bez walla, rubio na ławie i od razu do przodu - przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi