Roger Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nie mam innej możliwości niż ustawiania składu z dnia na dzień, tudzież transferu zespołu innemu GM :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nie wiem co ty masz lu za jazdę z tymi literówkami od lat jak ja sram na to z gory czy jest e czy ę na końcu serio nie czajw jak sie napisze tak jest i c*** z tym :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Pamiętasz Tomuś jak się najebaliśmy na draftach? Buła wczoraj pisał o tym, że jesteśmy ligą dżentelmenów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 No bo jasne że jesteśmy ale po c*** podkreślasz pisze nie kumam dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 marzec jest wkurwiony bo przegrał 9-0, z pół etatowym cwebbem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Niech ci dobrze sluzy Bartku. To byla mega trudna decyzja czy go wyrzucac ale uratowalo mi to 2 punkty z Lorakiem i otworzylo sklad na kombinowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Marzec chyba planuje back-to-back 0-9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Starzec się skończył na kill'em all, cwebb atakuje drugie z rzędu 9-0, a Pe sam ustawił skład. Dzieje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Marzec Ty parówo, wyprzedziłeś mnie o jakieś dwie sekundy. I na co Ci ten Hayward. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 też chciałem Noela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 też chciałem Noela. Podejrzewam, ze niedlugo znow bedzie znow dostepny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Weź tu z takim graj... Liczyłem na 3-6, bo bym po pierwszym dniu miał dobre FG i FT, a resztę bym odpuścił by wygrać TO's. A tu mój szanowny adwersarz napierdala ponad 58% FG i niemal 92% FT. Yay !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Weź tu z takim graj... Liczyłem na 3-6, bo bym po pierwszym dniu miał dobre FG i FT, a resztę bym odpuścił by wygrać TO's. Czekam az pierwszy desperat zastosuje ta taktyke, ale duzo rzeczy musi sie zgrac zeby to mialo sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Gdyby mi wszedł pierwszy dzień na FG i FT, to bym w to poszedł. Zdrowi Davis i Curry to chyba najbardziej przejebane dual-combo w lidze. Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Hayward to był dobry ruch Cwebba. Sam chciałem go zgarnąć, ale w 2 części tygodnia, bo Boston gra w tym tylko 2 razy. miałbym pakę 4 najlepszych z Bostonu. A nie jak Jendras, całe L.A. bez LeBrona Edit: Coś ci się Jendras kruszy paka z tego LA Edytowane 6 Grudnia 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Wszystko umarło razem ze śmiercią oladipo niestety. c*** tankujemy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Hayward to był dobry ruch Cwebba. Sam chciałem go zgarnąć, ale w 2 części tygodnia, bo Boston gra w tym tylko 2 razy. miałbym pakę 4 najlepszych z Bostonu. A nie jak Jendras, całe L.A. bez LeBrona Qrwa, cały czas myślałem, że to Marzec tego Haywarda mi podjebał. Edit:Coś ci się Jendras kruszy paka z tego LA Lonzo z Kuzmą się dopiero rozkręcają. Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wszystkie kary na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Żyje i mam się dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ja pierdolę - kiedy ten zajebany wieśniak z yahoo da Harrisowi INJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi