bolduck penetrator Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Lu, nie martw się, ja dalej mam wrażenie, że ten skład jest nijaki : ] Ciekawostka: w zeszłym tygodniu przegrałbym z Jendrasem 6:3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ciekawostka: w zeszłym tygodniu przegrałbym z Jendrasem 6:3. Zarzucę lepszą - w zeszłym tygodniu wygrałbym z Jędkerem 6-3, a przegrał z Tobą 3-6 :] Inne ciekawostki to chyba ta, że prawie pękło 700 punktów, miałem 168 asyst, gdzie w pojedynku Pe vs Lu obie ekipy miały 164 i 66 trójek, gdzie w pojedynku Jędker z Shavlikiem razem mieli 66 trójek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Sam się zastanawiam jak to jest możliwe, że wygrywam AST, w sytuacji, gdy jedynym PG jest Malcolm Brogdon. No ale taki urok h2h - po prostu adjustments, adjustments i raz jeszcze adjustments - do czasu kontuzji którejś z lokomotyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 rozumiem, że gramy w lidze dżentelmenów, w związku z tym pytam czy mogę wyrzucić giannisa na fa na ten tydzień żeby Bartek w końcu poczuł klimat rywalizacji? a później se go wezmę, chyba że kolejny tydzień mam z piłim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 swoja droga roger wez mi kogos z fa tez bo ci to dosc dobrze wychodzi. ustaw mi sklad bo ja to pi****le w tym tygodniu. strasznie c***owa sytuacja jednak, bo ktos np zyskuje 2 pkt przez twoj ruch a jednoczesnie przez swoje osranie tej zabawy , a moze on by nie wzial holmesa bo sobie nie zyczy poruchac starego drucha ktory mu rzucał swego czasu na alejupy 9-0 hmmmm? ;] generalnie zadam od teraz twojej aktywnosci w tym aspekcie od poczatku kazdego tygodnia az do 27 kwietnia nastepnego roku, a sprobuj mi 1 dzien pominac u kogos i mu nie wziac jakiegos szczura z fa jak bedzie trzeba ! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 To chyba jednak faktycznie był Cwebb wczoraj. Jako ostatnią aktywność w lidze ma podane: Mon Dec 3 9:10am CET. Gdy Roger ustawiał mu skład w meczu ze mną chyba nie miał zaktualizowanego wpisu. A właśnie Roger, skoro zarząd komisaryczny to kliknij proszę start aktywnych graczy u PeWee na cały tydzień. Skoro w meczu ze mną wystawiałeś Cwebbowi Davisa to szkoda aby dzisiaj przeciwko Chytremu nie zagrał u PeWee George. PeWee ma ostatnią aktywność w lidze Mon Nov 26 9:49pm CET więc będziemy mogli się upewnić czy ingerencja Rogera zaktualizuje ten timer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 marzec jak do 4 centrów dobierasz jeszcze marianovica to nawet gdyby Roger wystawił siebie u Cwebba to by było 9-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 No ale to ja dopieram i mogę se wziąć Jasia fasolę jak będę chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) A właśnie Roger, skoro zarząd komisaryczny to kliknij proszę start aktywnych graczy u PeWee na cały tydzień. Skoro w meczu ze mną wystawiałeś Cwebbowi Davisa to szkoda aby dzisiaj przeciwko Chytremu nie zagrał u PeWee George. Sorry ale wczoraj byłem tak zje***y przez chorobę, że nawet nie patrzyłem po południu na yahoo co się dzieje. Zresztą ja nie mam możliwości ustawienia składu z góry na cały tydzień, muszę codziennie edytować roster. Co do pobrania Holmesa, to cwebb sam go pobrał. Ja im mogę ustawiać co najwyżej skład w ten sposób, by codziennie grała full opcja, w pobieranie i wyrzucanie zawodników za nich się nie bawię, więc starzec sorry ale nadal musisz sam decydować ;] Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 marzec jak do 4 centrów dobierasz jeszcze marianovica to nawet gdyby Roger wystawił siebie u Cwebba to by było 9-0 Bo Marzec lubi wyzwanie, więc sobie najpierw tych centrów zneutralizował Youngiem i Gordonem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Jestem jednak fhuj smutnym pesymistą, który nie widzi połowy szklanki pełnej wódki, a połowę szklanki płynu że środkiem na przeczyszczenie. Zamiast cieszyć się z kosmosu Randle'a wkurwiam się kontuzją Harrisa. PS. Marzec, jak się nazywa ten Twój lubrykant z zeszłego tygodnia? Wygląda na to, że przyda mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Pasta do odbytu pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Pasta do odbytu pisze liga dżentelmenów... taaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dobre FG od moich guardow dzisiaj: CP3 12% Lowry 14% Rose 0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Pe przegrywasz 3-6, a gdybyś wystawił pełny skład prowadziłbyś 6-2. Nie psuj zabawy i weź się w garść, bo na przyszłoroczny draft nie dostaniesz zaproszenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Rok temu było chyba podobnie, jeśli chodzi o aktywność Pe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dobre FG od moich guardow dzisiaj: CP3 12% Lowry 14% Rose 0% Chytry, może się mylę, ale stawiam dolary przeciwko orzechom, że jesteś w tym sezonie numerem 1 wśród tych, którym nikt współczuć nie będzie. Zresztą: 1. jesteś pierwszy 2. mieszkasz w słonecznej Portugalii, a my marzniemy w cebulowym kraju. Jako janusze po prostu nie możemy Ci dobrze życzyć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Roger masz tam jakies opcje zablokowania teamu czy cos? Za 3 tygodnie jest koniec rundy wiec trzeba cos uradzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 2. mieszkasz w słonecznej Portugalii, a my marzniemy w cebulowym kraju. Pogoda w Portugalii to troche sciema. Niby jest nominalnie 17 stopni, ale c*** z tego jak przez wiatr i wilgotnosc jest odczuwalne jak 5. No i w Polsce jak jest zimno to siedzisz w mieszkaniu i masz wyjebane, a tu marzniesz 24/h bo nie ma ogrzewania, budynki nieocieplane, a wiatr hula przez zamkniete okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Roger masz tam jakies opcje zablokowania teamu czy cos? Za 3 tygodnie jest koniec rundy wiec trzeba cos uradzic. Coś trzeba zrobić - najbardziej ma przesrane ten przeciwko któremu akurat Pe wciśnie autoustawianie składu. Rok temu sytuacja była analogiczna i dwa lata temu (gdy jeszcze pisaliśmy na Fuck Forum) też. O cwebba się nie martwię - jest aktywny, czasem z nim piszę na FB, a po 9-0 z Marcem myślę, że czuje ogień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi