marzec Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Co ten Levert odjebał z wolnych, eh. Dałem u buka że rzuci więcej niż 17.5. Skurwialy kretyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) W obliczu kontuzji Lonzo fhuj żałuję tego, że Chytry spod palca mi podpierdolił Rondo. Mozna było powalczyć o AST, a tak muszę postawić na REBS licząc, że wysocy nie zjebią FT. Winslowa musiałem się pozbyć. To taki ch.ujek, który należy do grona "nie bierz w roto" razem z Jaylenem Brownem, Marcusem Smartem (chyba tylko JoJo White miał bardziej niepasujące do siebie nazwisko) i Dennisem Smithem Jrem. Znów daję szansę temu szczurkowi z Miśków. Oczekiwania mam jak do Wendella, poza tym 4 mecze next week. Może trochę zmądrzał i nie będzie miał foul out w 10 minut. Edytowane 10 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Sumując średnie typów, którzy jeszcze zagrają, to ja powinienem wziąć asysty i zbiórki, a Lorak straty, jeśli obejdzie się bez jakichś paranormalnych linijek. Także tutaj 2-1 dla mnie, w już rozstrzygniętych jest 3-2 dla Loraka, więc wygrana to będzie rzut monetą w STL. Dzisiaj i jutro przy wieczornych meczach będą przednie emocje przy wszelkich okazjach do przechwytu, lol. Edytowane 10 Listopada 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 pewnie skończy się na 5-4 dla ciebie, bo mam więcej meczów, więc w REB i AST to nadgonisz. ale STL to już będzie wesoło, ninja przewiduje remis ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Butler w 76ers. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 A dawałem za niego Irvinga, ale zostałem rejected Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Oby nie zagral Shavlikowi w poniedziałek... No i niech się Redickowi nie wpierdala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Zalowal Boldsonie przez tydzien , upokny tydzien z wielkimi murzynami Marca Nie zaluje anymore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 My tu wszyscy Buła! Buła! A tu widzę Boldi z przyczajki na 9-0 idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Brook Lopez to kuurwa. Edytowane 10 Listopada 2018 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 My tu wszyscy Buła! Buła! A tu widzę Boldi z przyczajki na 9-0 idzie. Nie chwalmy skóry na niedźwiedziu : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 No tak dajcie 11 dogrywek w LA niech kuurwa Brook Lopez rzuci 50 w tym 9 trójek i zrobi 5 stl i 9 blk przy 0 stratach. Nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Chyba z tym Jacksonem to się jednak nie polubimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) No i jak to rozegrasz dziś Roger? W grze TO's. AST, REBS i FT chyba pozamiatane. No ale musisz kogoś wystawić, bo nawet PTS blisko. Edytowane 11 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jeszcze nie wiem, rozważam różne scenariusze, trochę mnie tym Vonleh zbiłeś z tropu, bo dopiero wtedy zauważyłem, że w zbiórkach jest -20, więc w zasięgu, patrząc na to kto miał grać u Ciebie, a kto u mnie. Miałem wystawić tylko Blake i Augustina ale wtedy możliwa jest porażka 1-8, jak nie wyjdzie to co planuje by wygrać 5-4 ;] Nie wiem czy jest sens ryzykować aż tak bardzo. Wystawię pewnie wszystkich z próbą odbicia asyst i zbiórek, a z poświęceniem strat. Chyba jedyny scenariusz gdzie zagrożenie jakąś totalną wtopą jest mało realne. Pewnie skończy się na 4-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 1 zbiórka, 2 stile oraz 1 strata różnicy. u ciebie gra 5, u mnie 6. chyba trzeba będzie na żywo coś pooglądać, bo będą emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) 20 REBS mogłeś odrobić nawet bez DeAndre, więc wybór był między Aminu a Vonlehem. A to wina tej fujary JJJa. Jak PF w ponad 30 minut może mieć jedną zbiórkę? Winslow równie chuujowo, więc tu zmarnowałem pobranie z FA. 4-5 brałem w ciemno, ale 5-4 brzmi naprawdę dobrze. Edytowane 11 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 1 zbiórka, 2 stile oraz 1 strata różnicy. u ciebie gra 5, u mnie 6. chyba trzeba będzie na żywo coś pooglądać, bo będą emocje. Pewnie zdecyduje jakiś pojedynczy wyskok typu 6 przechwytów albo strat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) W przyszłym tygodniu u dużych murzynów Drummond gra tylko raz, a Oladipo 2. Cook gra 5, więc zbroje się już na next week. 7-2 w tym będzie super wynikiem. Pewnie najlepszym w sezonie Edytowane 11 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Cook miał byc jutro o 9 rano u mnie. Nieładnie Panie Chambers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi