Chytruz Opublikowano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Długo raczej nie pociągnie na takich statach, ale % ma fajne. Z ciekawostek, to Whiteside zrobił 0 asyst w 6 meczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 To i tak nieźle. Kiedyś Yinka Dare zanotował pierwszą w drugim sezonie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ta, legendarny wyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Swoją drogą niesamowite jest to, ile zupełnie zbędnych pierdół jest w stanie pomieścić ludzki mózg. Pierwsze z brzegu - Willie Burton z 76ers (kiedyś Heat) rzucił 53 punkty w meczu. I to chyba on, a nie Tony Delk, jest najgorszym koszykarzem NBA, który rzucił 50 punktów w jednym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ja na przykład mam jako żywo w pamięci ten big play by Micheal Ruffin: Za to parę lat temu zauważyłem, że już prawie w ogóle nie znam numerów z jakimi goście grają. W czasach obrazkowych spod znaku Magic Basketball i kart Upper Deck znałem całą ligę, ale jakiś czas temu, od kiedy można oglądać NBA jak człowiek, a nie partyzant w dżungli, zupełnie przestałem zwracać na nie uwagę. Teraz głównie spamiętuję numerki z fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Z tymi numerami na koszulkach miałem podobnie. Gdy graliśmy w karty zamiast podawać wynik w liczbach mowilo się: Penny, Dee Brown, Tim albo Garniak, Magic czy też David Robinson i wszystko było jasne. Dziś fatalna nocka. Dosłownie każdy spierdolił na czele z kompromitujący występem JJJa. Chłopak znów robi foul trouble w kilka minut. Gość pierdolnięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Nie gra Harden, nie gra Booker, Nance, Isaac i Melo zagrali piach.pl, u Marca w sumie nikt zbytnio dziś nie zawiódł (z wyjątkiem Haywarda) i z 2-6 zrobiłem 5-4. H2H at it best. Z drugiej strony jak popatrzyłem na nockę w wykonaniu graczy Lu, od razu poczułem się lepiej ;] Pascal Siakam to była dobra inwestycja na dziś. Edytowane 31 Października 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Prawie wszystkie wczorajsze picki w lidze zagraly dobre mecze. Nawet Lorak swoim trzypakiem jak na razie niezle trafil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Dobra lu też biorę bogdanovica się okazuje że w fbx to na fa leży i nikt nie rusza... Nie przesadziłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 A nie wiem... Ja go biorę tylko na dziś i na pojutrze. Potrzebuję PTS i 3PTS. W ogóle jeśli masz na imię Bogdan albo na nazwisko Bogdanov, Bogdanovič etc., to musisz śmierdzieć kałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 No i to mi się podoba, Booker w sam raz na dzisiejszy dzień załapał IL...mówiłem od początku, że dwa IL sloty to podstawa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Naród Polski życzy Ci co najmniej czterech gości na IL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Okodżi w c*** ci naszkodzi, takie mam przeczucie. Ale nazwisko jest ok. Skoro Giannis ma tylko 2 mecze w tygodniu, a Wiggins opuścił już 3 mecze czyli tyle ile w sumie przez wcześniejsze 3 czy 4 sezony to c***, Okodżi chociaż doda kolorytu. doszedłem do wniosku, że mam w sumie 3 typów z wolves i jazz, a to o 2 za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ajjj, a przez chwilkę myslalem, czy nie lepiej wziąć Rose'a zamiast Bogdana. Zdecydowała lepsza trojka u kałem śmierdzącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Nigdy z Butlerem się nie lubili, więc teraz ma dodatkową motywację. Ale 40 minut to chyba gamę high od jakiś 7 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 U Thibbsa, to chyba i dzisiejszy Brandon Roy by musiał po 35 minut w meczu zapierdalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ty byś nawet musiał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Roger ale trójki to ze mną wygraj nie chce po 3 gameweekach już pierwsza flaszkę lecieć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Jendras, wiecej blk nie dalo sie jednej nocy najebac? Widze, ze kluczem do wygrania z Jendrasem jest trafienie na tydzien gdy Lakers graja malo meczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Roger ale trójki to ze mną wygraj nie chce po 3 gameweekach już pierwsza flaszkę lecieć :] Kto ma je rzucać jak Harden i Booker mają IL, tak samo kto ma nabijać asysty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi