buła Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 jebany k**** mur nie dziwię się, że marcin nie chciał z nim grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 c***owy tydzien, ale na pocieszenie matchup z bula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Łukanio sory ale kończymy 5-4, może 6-3 Pozdrowienia. Dzięki Ricky, stary Wilku. Inaczej Buła musiałbyś szorować w podzięce po jersey Jaylena Browna. Co do zmiany z 3-6 na 3-5 u Roba i Bołdasa, rok temu miałem tak samo w gameweeku z Jendrasem. Wtedy STL doliczyli Durantowi i był dziękujemy remis. Edytowane 29 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Upiekło mi się z tym 4-5, biorąc pod uwagę tylko 2 mecze Jokica i beznadziejnego Westbrooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 No Lorak, fhuj odważnie. Wyprztykać się ze wszystkich ruchów już w poniedziałek rano? Dziwne, że nikt jeszcze Noela nie łyknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 trochę zjebałem, bo biorąc tego z NY zapomniałem, że nie mam podkoszowych. ale w sumie sporo drużyn ma 4 mecze, parę nawet 5, więc może to na dobre wyjdzie. i tak najważniejsze, aby Butlera jeszcze w tym tygodniu nie sprzedali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Jakaś kontuzja i jesteś trochę w dupie... ale podziwiam - ja jeszcze poczekam z ruchami. Szkoda, że Durant tylko 3 razy u mnie, ale Redick powinien być x5, więc w trójkach mogę nawet powalczyć. W normalnych okolicznościach cieszyłyby mnie 4 mecze KAT-a. Oby w końcu wyjął tampon z waginy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Panowie, może ktoś wie według jakiego kryterium jest ustalana kolejność w przypadku takiego samego pct między GM-ami? Na dziś miejsca 5-8 ma czterech GM-ów, a 10-11 dwóch. Ani to waiver, ano budżet, czyli co, zwykły random? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 wygląda na to, że wynik w ostatnim tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Wczoraj przegraj Chytremu trojki przez swoje ceglarstwo, dzisiaj wpierdol 14, wtf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ach te problemy rotokrezusów. PS. U KATa lekarz Wolves stwierdził pierwsze oznaki dojrzewania, ponoć owłosienie na jądrach się pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 no musiał k****, c***ek mały. Szkoda, że nie trafił 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Fatalny początek i trudno będzie to w jakikolwiek sposób odrobić, bo Harden i Booker prawdopodobnie zagrają max. po razie, o ile w ogóle, a oczywiście Embiid gra 5 spotkań. In Melo we trust! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 "Karl-Anthony Towns has breakout game vs. LA". oczywiście, akurat teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Cheick Diallo scored eight points with five rebounds, two assists, one steal, and one block in just 14 minutes against the Nuggets on Monday. Tomek, masz już palec ustawiony na "add"? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Brałbym z miejsca, ale mam odpukać wykurwisty zdrowy sklad więc cheicków nie potrzebuje :] Spoko ten derozan u popa :] Edytowane 30 Października 2018 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ja się chyba z Tyreke pożegnam, bo hujek gra po 15 minut. Nawet nie chce mi się sprawdzać ile za niego dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Trzymaj go Boldi. Ja caly czas trzymam Otto Portera za 20... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Porter to menda. Miałem to dwa lata temu, pojawił się na can't cut list i nie mogłem go wyrzucić mimo, że grał kaszanę. W tym roku Rob masz na razie chyba największy niefart.... ale sezon jest długi i pełen strachów, prawda Sir Loras? / Robert B. Edytowane 30 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) No ten pierwszy tydzien super pechowy bo tylko z Chytruzem mialbym 2-7. Z drugiej strony w 2 tygodniu tylko z Lorakiem mialbym 2-7 a na niego nie trafilem Chytry, ciekawe jak Ci sie Collins sprawdzi. Mialem dluga rozkminke cz na ten tydzien wziac jego czy Nemanje. Edytowane 30 Października 2018 przez Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi