Chytruz Opublikowano 8 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Albo zostawmy tak jak jest albo przejdzmy na ESPN, gdzie mozna ustawic linit gier na tydzien. W zonglerke na najebanie max slotow nie chce mi sie bawic. Edytowane 8 Października 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Jestem za tym żeby nic nie zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 to przejdźmy na ESPN, bo jest tam opcja z limitem gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 A może inaczej. Zostawmy limit pobrań z FA tak jak było rok temu. Ale zwiększmy do 2 liczbę slotów IL. Nie będzie aż tyle porannuch wyścigów po FA, ale jak komuś połamie się 2 zawodników na dłużej, to nie będzie aż tak poszkodowany i będzie w stanie nawiązać w miarę równa walkę w danym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 rok temu bylo bardzo dobrze zostanmy przy tym. espn? 15 lat siedzimy na yahoo, przyzwyczajenia, nasza historia, teraz tydzien przed startem nagle zmieniac bedziemy? nieeeeee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Jakież było moje zdziwienie kiedy sprawdziłem kto ma Dejounte Murray'a i okazało się że to nie wspak Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 o Lu , Carmelo, Brown, hihi juz widze jak sie bedziesz wkurwiac fajnie w tym sezonie i wyzywac na swoje szczury ;] za tydzien zaczynamy AAAAAAAyyyyyyytooooooonnnnn ! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Jeszcze Knox wygląda na jednowymiarową pipę bez trójki, coś jak Warren albo Wiggins. Ale do matchupu jeszcze tydzień, więc pewnie jeszcze pozmieniam. Tak czy siak Brown lepszy niż Warren, a Melo niż połamany Gordon... ale połamany Drwal już irytuje... Na razie z mojego szrotu tylko Dunn i DSJ na plus, no i nie wiadomo co z Randlem. Reszta, no może procz Dragona, to szybkie FA. Edytowane 9 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Warren 2 lata temu byl zajebisty, 0,9 TO robilo robote. Ja zaraz wyjade z tym przypadkowym Fultzem na smietnik. Jak shavlik powiedzial ze ma upside do podjarki to juz wiedzialem ze po chlopie. Edytowane 9 Października 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) bardzo wysoki jerk off potential ; bardzo wysoki Gordona juz widze u siebie ; jedynym minusiem Doncica to ze wraz Simmonsem mi instant przegrywaja TO co tydzien coast2coastDoncicbehindthabackhesidribblepowerjam Edytowane 9 Października 2018 przez ai3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 jedynym minusiem Doncica to ze wraz Simmonsem mi instant przegrywaja TO co tydzien Do momentu meczu ze mną, bo w tej kategorii nie wygram z nikim :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Doncic to pewnie bedzie stal i patrzyl jak Barea uklepuje parkiet. #rickcarlisle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Doncic to pewnie bedzie stal i patrzyl jak Barea uklepuje parkiet. #rickcarlisle Bieda fhuj na tym FA... Szukałem kogoś kto mógłby mi zastąpić Dwighta, no i assety, co by nie mówić, nie powalają. Favors, Gortat, Jacob Poeltl i na tym koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Bierz Gortata i jego solidna produkcje w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 gortat za 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 ni ch.uja, czekam i lukam co się wydarzy z Drwalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 okafor miał depresję to wszystko wyjaśnia gdyby nie miał by był zajebisty z całym szacunkiem dla Doncica, ale gość będzie w sezonie straszliwie poniewierany przez wszystkich murzynów na swojej pozycji i przez haywarda który przy nim występuje w roli murzyna, wszystkich. Ma szansę na mecz życia z chandlerem parsonsem, to będzie highlajt of the year pozostałe mecze 10-12 pts 4-5 r 3-4 as 0,5 stl 0,5 bl 3-4 TO Fg% - 35 Ft% - 80-85 3pt% - 30-35 bill simmons zleca mi analizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Bartuś, ten Winslow to taki dobry jest, że go co roku bierzesz w drafcie? Edytowane 10 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Gorszy od tego co wyjebales, ma triple double potential ale TO i niski fg ft go miazdza, Tak sie sracie nad tym unlimited fa a tam nie ma co brac, Kyle Korver i Allen Crabbe , jednowymiarowi zawodnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Nie ma co brać, to prawda. Jeszcze widzę ze 2-3 jako takie nazwiska, a reszta to typowe rzygowiny. Jest nas teraz dwunastu, więc 20 łakomych kąsków zniknęło z radarów. PS. Co do Dwighta nie jest ponoć tak źle - dupsko go boli, a to pewnie efekt przedsezonowych zabaw z Gortatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi