Krzemo Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Przede wszystkim Wolves mogą powiedzieć Butlerowi. Ni chu*a Cie nie wymieniamy^ A Butler na to, pi****le nie gram boli mnie noga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Clippers na pewno są w stanie złożyć najciekawszą ofertę, mają całe stado solidnych bolków, których magą puścić bez żalu. TWolves wreszcie mają szanse na pozyskanie jakiejś głębi. Wilk będzie syty i owca cała. Ale po co ta głebia Thibsowi jak i tak z niej nie skorzysta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Aberracji z Kawhim i jego INJ bym nie przytaczał. Zobaczymy jak to się rozwinie. Butler na pewno odejdzie, to, co pisało się o szatni Wolves to najwidoczniej prawda. Już kilkanaście dni temu to pisałem: na miejscu Raptors rozważyłbym oddanie Lowry'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Butler na pewno odejdzie, to, co pisało się o szatni Wolves to najwidoczniej prawda. Już kilkanaście dni temu to pisałem: na miejscu Raptors rozważyłbym oddanie Lowry'ego. A co Wolves z Teague by wtedy zrobili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Blazers powinni zapukać z CJem ale oczywiście tego nie zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Ale po co ta głebia Thibsowi jak i tak z niej nie skorzysta? Jego tam zaraz też nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Blazers powinni zapukać z CJem ale oczywiście tego nie zrobią Moim zdaniem to byłby chyba najciekawszy i najlepszy kierunek zarówno dla Butlera jak i Minesoty. Portland by się bardzo wzmocnilo Minesota dostaje grajka na dłuższym kontrakcie który pasuje do Wigginsa i KAT-a Ciekawe tylko czy Lillard byłby zadowolony z takiego rozwijania podobno mocno przyjaźnią się z Cj-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 A co Wolves z Teague by wtedy zrobili? Butler+Teague <=> Lowry + Anunoby? Możliwości byłoby mnóstwo. Do tego i tak nie dojdzie, tak tylko głośno myślę. Jak Kawhi odejdzie, Raptors i tak oddadzą (IMHO) Lowry'ego, a Wolves nie dostaną nic lepszego niż to w/w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don'tPanic Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Wystarczy zobaczyć co wrzucił brat Wigginsa parę minut po pojawieniu się info o Butlerze, jaka jest atmosfera u Wolves... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 No wszyscy wiedzą, że Butler x razy chciał już Wigginsowi przywalić w leniwy zad. Może raz to choć po cichu zrobił Na jego miejscu bym gówniaków wyprostował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Sorry january, nie kupuję wersji ''wszystkiemu winnego leniwego Wigginsa''. Choć to pewnie jedna z przyczyn. Tak realnie, to o ile George i Kawhi nie poszli tam, gdzie chcieli początkowo iść, tak myślę, że Butler trafi do jednego z tych trzech miejsc, bo każde z nich ma powody, żeby podjąć ryzyko. Tu bardziej problemem jest, że poza Knicks, nie mają tak wiele do zaoferowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) najlogiczniejszym wyborem wydaje sie brooklyn. knicks nie maja nic w zamian [co 'matchowaloby' salary i talent],clippers raczej nie oddadza tobiasa,a brooklyn maja 'kraba' i spencera [roczne kontrakty]. dorzuca pare pickow,i gotowe... Edytowane 19 Września 2018 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Ja chcę DiAngello Russella w drugą stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Sorry january, nie kupuję wersji ''wszystkiemu winnego leniwego Wigginsa''. Choć to pewnie jedna z przyczyn. Tak realnie, to o ile George i Kawhi nie poszli tam, gdzie chcieli początkowo iść, tak myślę, że Butler trafi do jednego z tych trzech miejsc, bo każde z nich ma powody, żeby podjąć ryzyko. Tu bardziej problemem jest, że poza Knicks, nie mają tak wiele do zaoferowania. Dla Butlera każdy kto jest mlody pracuje 0,01 procenta mniej od niego lub po prostu pracuje inaczej jest leniuchem i się nie stara. Ale DWade już mógł. JB na tym etapie nie powinien grać po prostu chyba z "młodymi, perspektywicznymi" tylko z w miarę ustabilizowanymi graczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Ja chcę DiAngello Russella w drugą stronę! niech bedzie! mowisz,masz! ... http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=ychzmzq2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Sorry panowie ale jeśli ktoś ma pretensje do butelek za to zexwymaga od innych samemu dając z siebie 110% to coś tu nie gra Jordan, Bryant robili to samo Butler ciągnął Bulls za uszy, to samo robił w Minnesocie. Potrafi wejść na wyższy level i grać równie dobrze w rs i po Jest szorstki, ale pamiętajmy jaką drogę przebył, od dziecka walczył sam o siebie i raczej nie miał okazji żeby uczyć się poprawności politycznej Edytowane 19 Września 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Sorry panowie ale jeśli ktoś ma pretensje do butelek za to zexwymaga od innych samemu dając z siebie 110% to coś tu nie gra Jordan, Bryant robili to samo Butler ciągnął Bulls za uszy, to samo robił w Minnesocie. Potrafi wejść na wyższy level i grać równie dobrze w rs i po Jest szorstki, ale pamiętajmy jaką drogę przebył, od dziecka walczył sam o siebie i raczej nie miał okazji żeby uczyć się poprawności politycznej pytanie tylko co to znaczy wymagać od siebie 100% Moze KAT robi 100% tego co ma zrobić, a Butler dalej uważa ze jak na jego standardy to za mało. Moze to Butler ma za wysokie wymagania w stosunku do innych graczy. Nie żyjemy w idealnym świecie gdzie każdy przez 24 godziny bedzie mysleć tylko o tym jak być lepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Jestem rozczarowany ze na liście nie pojawili się spurs ale ci chyba będą w defensywie na rynku przez kolejna dekadę. Ktoś z młodych typu Murray lub Walker 4 plus Gasol dla Tibsa i lepszy z pickow sas/raps 2019 spurs by rzucili Dodatkowo kiedyś na liście Kyrie sas byli. Spurs wtedy oczywiście musza utylizować Millsa oraz nie przedłużać wtedy Gaya i Belli. Zero szans aby to zatrybilo w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Biorac pod uwage te 2 wypowiedzi wg mnie murowanym faworytem sa Clippers. Bo rzucaja oferte kilku niskich solidniakow za przecietne pieniadze i Thibs to bierze w ciemno. Z kolei druzyny z NY to wlasciwie nie maja nic powaznego do zaoferowania. Knox z THJ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Pamiętaj, że Clippers poza Lou i Gallo nie mają graczy na dłuższych kontraktach, a prospektów mają gorszych od Knicks.Wolves maja taki payroll, ze niekonicznie beda chcieli dluzsze kontrakty. Bradley, Lou i Bev za Butlera i fillery nie zalatwialoby sprawy? Moze jeszcze Wesley Johnson? Przy czym jak wspomnialem przyjmuje, ze Thibsa bardziej interesuja solidniaki niz paczka wokol pickow i mlodziakow. Knox z THJ?Nie uwazam tego za powazna oferte za Allstara... przeciez Hardaway z tym kontraktem ma ujemna wartosc. Ale oczywiscie moze Thibs ma inne zdanie. Edytowane 19 Września 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi