dapunk20 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 W tamtym sezonie bylo więcej tankerow, to nie Lebron jest problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Ciekawe jaki LeBron miał plan na najbliższe lata jak podpisywał z Lakers: 1. PO i jakieś tam sukcesy same się zrobią niezależnie od rosteru, jak to było na wschodzie. Whoopsie. 2. Mieli wszystko dogadane z AD i zakładał, że Lakers uda się go zdobyć w wymianie = podstawa na walkę o najwyższe cele przez kilka lat. Whoopsie. 3. Wyniki i legacy go już na tym etapie mało interesują. Punkt 3 uważam za mało prawdopodobny. Śmiesznie byłoby, gdyby zwieńczeniem długiej i pełnej faili kariery LeBrona-GMa było kompletne zmarnowanie ostatnich lat kariery LeBrona-zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 3. Wyniki i legacy go już na tym etapie mało interesują. Punkt 3 uważam za mało prawdopodobny. Śmiesznie byłoby, gdyby zwieńczeniem długiej i pełnej faili kariery LeBrona-GMa było kompletne zmarnowanie ostatnich lat kariery LeBrona-zawodnika. W sumie co w tym takiego nieprawdopodobnego? Golden i tak nie pokona a te ewentualne jedno czy dwa WCF nic by w tym jego legacy nie zmieniły. Gra głównie for fun i tyle (co oczywiście nie znaczy, że grę olewa). Ewentualnie: 4. Liczył na w miarę szybki rozpad Warriors (np. odejście Klay'a i Duranta w tegoroczny offseason), wyrównanie ligi i rozwój Ingrama jakieś tam wzmocnienie Lakers (które pewnie wcześniej czy później nastąpi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 W sumie co w tym takiego nieprawdopodobnego? Golden i tak nie pokona a te ewentualne jedno czy dwa WCF nic by w tym jego legacy nie zmieniły. No nie wiem, jak się okaże, że kariera LeBrona w Lakers będzie na poziomie 7-9 miejsca w konferencji, to jak najbardziej na tym ucierpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 No nie wiem, jak się okaże, że kariera LeBrona w Lakers będzie na poziomie 7-9 miejsca w konferencji, to jak najbardziej na tym ucierpi. Po prostu kariera LeBrona w Lakers będzie traktowana bardziej jako taki epilog niż jako kariera właściwa. Argument, że Jordan w jego wieku był MVP Finałów można odbić stwierdzeniem, że MJ nie grał szesnastu sezonów (nawet wliczając te w Wizards i ten niepełny po pierwszym powrocie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Skoro ludzie zaczynają pisać "Kobe > LeBron (kompletny nonsens - przyp.), bo przynajmniej wprowadził LAL do playoffów", to chyba jednak ucierpi to legacy LeBrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 ludzie piszą też kuzma > tatum i to tacy, którzy niby sądzą, że się znajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Kuzma=Tatum to jak Chamberlain GOAT u Embiida, niegroźna teza, tutaj może to się wyrwać spod kontroli jak Lakers nie pójdzie po całości. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Skoro ludzie zaczynają pisać "Kobe > LeBron (kompletny nonsens - przyp.), bo przynajmniej wprowadził LAL do playoffów", to chyba jednak ucierpi to legacy LeBrona.Lebron > Kobe oczywiscie, ale już 34 letni Kobe > 34 letni Lebron jako "wprowadzacz" do PO nie jest tak kontrowersyjne, Bryant na pewno by nie przeszedł pasywnie obok niektórych meczow, co lubi robic Lebron i takie Pelicans bez Davisa czy Memphis ostatnio by rozszarpal wyciągając jakos te W imo. https://youtu.be/aI5BnvGx2iY Edytowane 2 Marca 2019 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Skoro ludzie zaczynają pisać "Kobe > LeBron (kompletny nonsens - przyp.), bo przynajmniej wprowadził LAL do playoffów", to chyba jednak ucierpi to legacy LeBrona. Na razie to tylko kolega Milin coś takiego napisał. Ale ogólnie to szacun dla Kobego za wprowadzenie Lakers z Howardem, Gasolem, Nashem i Artestem do PO. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Na razie to tylko kolega Milin coś takiego napisał. Ale ogólnie to szacun dla Kobego za wprowadzenie Lakers z Howardem, Gasolem, Nashem i Artestem do PO. ;] Raczej zwłokami każdego z nich po kolei.O ile oczywiście grali, bo Nash i Gasol mieli z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Na razie to tylko kolega Milin coś takiego napisał. Ale ogólnie to szacun dla Kobego za wprowadzenie Lakers z Howardem, Gasolem, Nashem i Artestem do PO. ;] Nigdy nie odnosiłem się do tematu Kobe vs Lebron. Napisałem jedynie że Kobe prędzej by wprowadził tą ekipe do playoffs niż Lebron. Z wiadomych względów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nigdy nie odnosiłem się do tematu Kobe vs Lebron. Napisałem jedynie że Kobe prędzej by wprowadził tą ekipe do playoffs niż Lebron. Z wiadomych względów. "Mamba mentality"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 "Mamba mentality"? Kuzma z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 "Mamba mentality"? Też. Ale chodzi przede wszystkim o to że piszemy o Lakers czyli miejscu gdzie Kobe spędził całą karierę, związany z zespołem na dobre i na złe. Z drugiej strony mamy Lebrona dla którego jest to po prostu dobre miejsce na zakończenie kariery. Kto w takim wypadku zostawi więcej serca na parkiecie i będzie walczył jak lew? Wiadomo, że Kobe. Dlatego moim zdaniem Mamba by tą drużynę wprowadził predzej do playoffs niż Lebron. Kobe w Lakers zawsze będzie lepszy od Lebrona w Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Raczej zwłokami każdego z nich po kolei.O ile oczywiście grali, bo Nash i Gasol mieli z tym problem. Howard i Artest zagrali prawie cały sezon. Nash i Gasol nie byli wcale takimi zwłokami jak na 3 i 4 opcję zespołu. Zresztą kto miał ich wtedy wyprzedzić? Jazz z Alem Jeffersem jako liderem? Rockets z osamotnionym Hardenem i bez ławki? Mavs? Dirk opuścił 30 spotkań, w pierwszej piątce hasał Chris Kaman, najlepszym strzelcem był O.J. Mayo a długie minuty grali 40-letni Marion, Brand i Carter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Też. Ale chodzi przede wszystkim o to że piszemy o Lakers czyli miejscu gdzie Kobe spędził całą karierę, związany z zespołem na dobre i na złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Howard i Artest zagrali prawie cały sezon. Nash i Gasol nie byli wcale takimi zwłokami jak na 3 i 4 opcję zespołu. Zresztą kto miał ich wtedy wyprzedzić? Jazz z Alem Jeffersem jako liderem? Rockets z osamotnionym Hardenem i bez ławki? Mavs? Dirk opuścił 30 spotkań, w pierwszej piątce hasał Chris Kaman, najlepszym strzelcem był O.J. Mayo a długie minuty grali 40-letni Marion, Brand i Carter. Boże ile razy te "rzygi" o great supporcie Kobasa będziemy czytać, może jeszcze o Mailmanie wspomnisz? Grunt, że Kings z liderem Buddy Hieldem i Clippers ze Sweet Lou są wyżej od Lakers LBJ-a. Teraz Ci lepiej rozumiem? Można wiele zarzucać Kobasowi, ale nie wiem jakim trzeba być trollem aby, go w jakikolwiek sposób dyskredytować za tamten sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Też nie przesadzajmy, że Howard wtedy był jakimś scrubem. Jeszcze przez te lata czy później w Rockets niewątpliwie w okolicach TOP30 ligi się znajdował. Nie widzę gracza tej klasy obok LeBrona obecnie. Ja wiem, że eksperyment z Howardem i Nashem względem oczekiwań i zainwestowanych środków to mega niewypał, ale wciąż więcej niż to obecnie ma LeBron. Chociaż Kobas faktycznie dość kozacki miał tamten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don'tPanic Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Nawet z zespołem 12-51.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi