RappaR Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Generalnie jeśli bym był kibicem Lakers, to trzymałbym kciuki za przyjście Lebrona choćby tylko po to, by się Lavara pozbyć. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Po pierwsze powinien podać WS48, po drugie czemu nie 3500 albo 4200? Bo pasuje do hejtu? Po trzecie to wskaźnik który ostatnio omawiałem i gdzie kluczowe sa... Tak! Zwycięstwa! Więc jak trafisz do słabej ekipy to nie masz szans w porównaniu do tych co robią za rolsa w dobrej ekipie. Darius Miles (pewnie nikt nawet nie pamięta kto to był ) miał 7 (prawie tyle co Beal i Giannis, więcej od Jrue), a Biedrins prawie 11, więcej od Irvinga, Duranta i prawie tyle samo co Melo. Coś z tego wynika? Przecież te wszystkie z dupy statystyki są robione wedle zasady "daj mi człowieka, a ja znajdę ci paragraf". Bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 A w jaki sposób do LeBrona, Lonzo pasuje? Do LeBrona on wcale nie pasuje i jak coś pierwszy leci to trejdu. Jak w LA ma wylądować Lębork plus George/Leonard to na PG potrzebują 3andD a nie gościa bez rzutu. Ktoś jak Beverly, Conley (wiadomo nie realne bo pensja) byłby idealny a nie Lonzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 A w jaki sposób do LeBrona, Lonzo pasuje? Pasuje tak samo do LeBrona jak do Spurs Popa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Lonzo pasuje do Lebrona tylko pod wzgledem charakteru ( gra dla druzyny, kazdy ma dotykac pily),obrony i outlet passow.No i jego spot up 3 jest lepsze niż pull up czy po kozle, z tym ze to nadal jest celna co 8 trojka zamiast co 15. W przypadku pozyskania Lebrona i PG/Leonarda momentalnie bym spakowal go do Hornets w jakiejś paczce za Kembe.No, ale Lonzo to wybór Magica i raczej nie ma co liczyć na to, że sie go pozbedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Nie to żeby się czepiać ale ja zrozumiałem że dla Ciebie co 15 trójka to jest lepiej niż co 8... To jaki rzut ma Ball wszyscy wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Nie to żeby się czepiać ale ja zrozumiałem że dla Ciebie co 15 trójka to jest lepiej niż co 8... To jaki rzut ma Ball wszyscy wiemy Może miał na myśli co 5. Wiemy jak Ball rzucał do tej pory. Myślę, że w tym sezonie się poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ten prywatny jet w tym tygodniu leciał z Cleveland do Miami z Miami do Anguilli (cliffy), a teraz jest w drodze z Anguilli do LA.,Wyląduje za 3 godziny z minutami w LA i prawdopodobnie wtedy poznamy Le Decision https://flightaware.com/live/flight/EDG50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ten prywatny jet w tym tygodniu leciał z Cleveland do Miami z Miami do Anguilli (cliffy), a teraz jest w drodze z Anguilli do LA.,Wyląduje za 3 godziny z minutami w LA i prawdopodobnie wtedy poznamy Le Decision https://flightaware.com/live/flight/EDG50 Akurat przelatuje nad Texasem. Mógł by Khawiego zgarnąć po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Akurat przelatuje nad Texasem. Mógł by Khawiego zgarnąć po drodze. Nie wyobrażam sobie żeby LeBron podpisał kontrakt z Clippers zanim oni pozyskają Kawhi Leonarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 nie pasuje tylko dlatego, ze nie ma trojki na poziomie 40% to jest jedyny powod.niemniej boisko moze sporo zweryfikowac. pamietam, ze bron przyszedl na 1 mecz w summer league lonzo w vegas rok temu, po meczu w la dlugo rozmawiali na srodku boiska i cos mi sie wydaje, ze bron wrecz chce grac z lonzo bo doskonaale wie, ze ten ulatwia gre w ataku kazdemu. lakers zagwarantowac kolejny sezon zubacowi. to tylko 1.5 banki, mam nadzieje, ze to samo zrobia z thomasem bryantem...ale nie zdziwie sie jak zubac lada dzien poleci w jakims dealu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jo Jasiu się ucieszy! https://twitter.com/ShamsCharania/status/1013084847642832898?s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Nie wyobrażam sobie żeby LeBron podpisał kontrakt z Clippers zanim oni pozyskają Kawhi Leonarda Wystarczy mu Barbecue Pierogi Alert! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Po pierwsze powinien podać WS48, po drugie czemu nie 3500 albo 4200? Bo pasuje do hejtu? Po trzecie to wskaźnik który ostatnio omawiałem i gdzie kluczowe sa... Tak! Zwycięstwa! Więc jak trafisz do słabej ekipy to nie masz szans w porównaniu do tych co robią za rolsa w dobrej ekipie. Win Shares nie wychodzi od ilości wygranych i jeśli już, to dla Ingrama gorzej jest przywoływać WS/48, bo to z założenia stat "kumulatywny", który w wersji per 48 przy okazji przecenia rezerwowych. A w dwuletnim WS/48 za 1 i 2 rok gry Ingram jest w bottom 20% spośród ok. 900 graczy, którzy się przewinęli od 2000 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) 28/12 w ostatnich dniach machnął w kadrze jak mnie pamięc nie myliwiadomo, że Zubac od początku byl mega surowym prospectem jak Ingram, ale mnie martwi kompletny brak progresu a nawet regres pomiędzy 1 sezonem, a 2.Nie ufam mu na razie, zwłaszcza że w kolejce jest jeszcze obiecujący Bryant i ten tegoroczny rookie, znacznie bardziej pasujscy do NBA. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 po 1 samolot wyladowal... po 2. zubac mial slaby 2 sezon. w zasadzie zaczelo sie od SL w vegas, gdzie wygladal slabiej niz przed rokiem. teraz schudl, poprawil mobilnosc w defensywie ale brak kg moze mu zabrac to na czym bazowal czyli punktowanie spod kosza. generalnie gral caly sezon w nbdl i dopiero w koncowce sezonu, jak juz nie bylo komu grac dostal minuty. szczerze mowiac obstawiam, ze poleci w najblizszych dniach w jakims dealu choc z 2 strony on jest jeszcze mlody i moze faktyznie w koncu wypalic, tym bardziej, ze po zrzuceniu kilku kg, wyglada lepiej w kontekscie poruszania sie po boisku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Chytruz kiedy kolejnym razem pomyślisz: I chcąc zabłysnać próbujesz kpić ze mnie, a inni Ci potwierdzą lajkami: Poczytaj najpierw zasady: https://www.basketball-reference.com/about/ws.html Co do wyszukiwania WS(WS48) wystarczy, że zaznaczysz ilość minut per/G i rolę np. startera i będziesz miał porównanie w którym żaden bench player grający po 10-15 min nie wskoczy. Nie ma to jednak znaczenia, bo żeby mieć wysokie WS musisz grać w ekipie która wygrywa, grać istotną rolę w ofensywie i/lub defensywie oraz oczywiście zagrać w jak największej ilości meczów (najlepiej wygranych). Ingram nie spełnia praktycznie żadnego z w/w warunków więc co tu porównywać? Nikt nie twierdzi, że to był w pierwszym sezonie jakiś game changer... dopiero w drugim zaczął mieć jakiś wpływ i szkoda że kontuzja trochę przeszkodziła w zagraniu większej ilości meczów. Po prostu krytykuje samą (hejtującą) wstawkę która jest bez dodatkowej analizy. Takim sposobem ktoś inny napisze że Zizic jest lepszy od Kawhiego i co z tego? Edytowane 30 Czerwca 2018 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi