Pablo248 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Rzeczywiście , te 10 asyst w całym meczu nie wyglada najlepiej. Ale najważniejsze , ze jest wygrana. I co ważne przestali przegrywać końcówki meczu. Brakuje trochę Rondo. Tak jak dzisiaj , kiedy Lonzo miał problem z faulami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 https://streamable.com/luzad Będzie, że się czepiam, ale dobry przykład, ten meczyk, jak bardzo 'poza systemem' gra Ingram, nawet jeśli punktował dobrze. Niech ktoś wrzuci tą stratę LeBrona z końcówki IVq, Shaqtin material. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Ingram to przede wszystkim musi rzucać wiecej trójek w 3Q dal fajną stepback trójke to aż się prosiło aby znów spróbował to zamiast tego oczywiscie jakiś 15 ft odpalił nawet jak będzie to rzucał na jakimś 31 proc to i tak lepsze niż pałowania tych 15ft jumperów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Będzie, że się czepiam, ale dobry przykład, ten meczyk, jak bardzo 'poza systemem' gra Ingram, nawet jeśli punktował dobrze. Niech ktoś wrzuci tą stratę LeBrona z końcówki IVq, Shaqtin material. :] Stwierdzasz po prostu fakty, ale tak to póki co wygląda z Ingramem i ma na to przyzwolenie. Fakt ta strata była kuriozalna i ogólnie dziś Lakers zaliczyli najwięcej TO w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jazzmani wcale nie byli gorsi w stratach. Nie dało się tego niestety oglądać, jak idiotycznych zabaw w przerwie. Dziś wszystko było słabe. Na plus chyba tylko JaVale McGee i Lance. Ingram ma niestamowite te łapy, z lini FT po rozłozeniu jest pod kosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Kolejny zakład Lebrona, tym razem z Ingramem o to kto więcej napie.doli strat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Lakers wrócili do wygrywania meczów defensywą. W ostatnich 10 bilans 8-2, w tym czasie 22 atak i 4 obrona. Za cały sezon - 11 atak, 11 obrona. Pierwsza piątka jest już na plusie. Będzie, że się czepiam, ale dobry przykład, ten meczyk, jak bardzo 'poza systemem' gra Ingram, nawet jeśli punktował dobrze. Jakim systemem? ;] Edytowane 24 Listopada 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Lakers wrócili do wygrywania meczów defensywą. Nie zgodzę się z tym "wrócili", bo moim zdaniem dużą zasługę ma tutaj Tyson Chandler W ostatnich 10 bilans 8-2, w tym czasie 22 atak i 4 obrona. Za cały sezon - 11 atak, 11 obrona. Ten spadek w ataku to też jest efekt Chandlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Będzie, że się czepiam, ale dobry przykład, ten meczyk, jak bardzo 'poza systemem' gra Ingram, nawet jeśli punktował dobrze. Jak Ingram dostaje piłkę, to widać nad jego głową chmurkę z napisem "oho, teraz moja kolej żeby coś zagrać", strasznie to wymuszone wszystko. Coaching staff też mu pewnie tłucze do głowy, żeby grał agresywnie bo to wysoki pick i w ogóle, więc gość robi "swoje", a że to jego "swoje" jest jakie jest, no to cóż.... Ogólnie wiem, że niby tylko 21 lat, ale bez szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jakim systemem? ;] Lebron's system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jak Ingram dostaje piłkę, to widać nad jego głową chmurkę z napisem "oho, teraz moja kolej żeby coś zagrać", strasznie to wymuszone wszystko. Coaching staff też mu pewnie tłucze do głowy, żeby grał agresywnie bo to wysoki pick i w ogóle, więc gość robi "swoje", a że to jego "swoje" jest jakie jest, no to cóż.... Ogólnie wiem, że niby tylko 21 lat, ale bez szału. Ingram od początku chowany jest na gwiazdę, zamiast przejść taką drogę, jak czołowi gracze na jego pozycji (Kawhi, Butler, George), którzy zaczynali jako role playerzy i spokojnie pięli się w górę. Lakers już w drugim sezonie dali mu piłkę, licząc że będzie walił po 20 punktów. Nieprzypadkowo Ingram najlepszy okres w dotychczasowej karierze zaliczył, gdy był ustawiany jako nominalny pg i nie forsował gry pod siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Lonzo przez 2 ostatnie mecze wszedł na kosz więcej razy, niż przez cały zeszły sezon.Lubie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Wszedł to mało powiedziane. On tam się wbija na takim przyspieszeniu że przeciwnik może mu tylko pomachać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 zastanawia mnie co sie stalo, ze lonzo zaczal tak agresywnie atakowac pomalowane czy to kwestia tego, ze wreszcie czuje 100% po urazie i noga mu nie doskwiera czy cos mu lebron nagadal dobrze to wyglada, czekam na wiecej i mam nadzieje, ze to nie jednostkowy wystrzal. mecz z jazz to kolejny ciezki do ogladania pojedynek ale kolejne W, wiec nie bede plakal niedawno plakale mi bylem sklonny dac sie pokroic za takiego goberta na c. dzis mamy mcgee i tysona za 1/5 tego co zarabia gobert i w zasadzie nie czuc roznicy. kuzma z meczu na mecz wyglada coraz gorzej. ja tu oczekiwalem spotkan, gdzie bedzie walil po 20/30 punktow a jest... slabo. moze faktycznie racje mieli ci, ktorzy chcieli sie go pozbywac.ja mysle, ze w jego przypadku warto poczekac ale poki co nie wyglada to fajnie. ingram dzis bardzo spoko. dunki po wjezdzie, trojki po step backu, mid range. plus te lapska w defensywie. bardzo spoko tylko te wolne... szkoda, ze mitchell nie mogl dograc spotkania do konca, wygrana z nim na boisku smakowalaby duzo lepiej. burks probowal wejsc w jego role nawet dostal kilka gwizdkow, ktorych chyba nie powinien dostac... generalnie jazz nie przypominaja ekipy sprzed sezonu. obstawialem, ze beda 2 sila konferencji a wyglada na to, ze moga miec problem z playoffs... zachod jest przejeb....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Gdzieś ostatnio przeczytałem że w 90% przypadkow tabela na koniec sezonu wygląda tak samo jak po 20 spotkaniach. Ale nie zadałem sobie trudu żeby to zweryfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Wracając jeszcze na chwilę do meczu z Cleveland to jednak trzeba pochwalić chlopakow za zwycięstwo. Jak się okazuje Cavaliers nie tacy słabi. Rozjechali Sixers, teraz Rockets a Nas nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 dokładnie, mocarni są ci Cavsi, zwłaszcza zwycięstwo z Rocketsami - 3 mecz w 4 dni, jeden z dwóch liderów na ławce, bilans sezonu: 50% - tego dowodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Biedni Rockets - potrzebują najmocniejszego składu i kilku dni odpoczynku żeby wygrać z Cleveland. No naprawdę wzruszyłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Biedni Rockets - potrzebują najmocniejszego składu i kilku dni odpoczynku żeby wygrać z Cleveland. No naprawdę wzruszyłem się. Biedni Lakersi, gdyby nie LeBron to nadal by żyli marzeniem o najlepszej młodzieży w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Lakers wygrali po close games mecz z Cavs którzy wygrali 4 z 18 spotkań w tym sezonie a Ty jeszcze kontrujesz jak ktoś zwrócił uwagę że to nie jest żadne wyróżnienie nawet mimo tego że wygrali teraz 2 z rzędu no pls xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi