ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Obecnie lakers grają w 7 bo strata Rondo Ingrama i JmG dtrasznie skraca ławkę. Tych 2-5 minutowych pokazów nie liczę. S5 Tyson to tez nie jest marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Meh, 4 wyjazdy w 6 dni, bez trzech graczy rotacji. Nie starczyło pary. Teraz dwa dni przerwy i miejmy nadzieję zespół w pełnym składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Meh, 4 wyjazdy w 6 dni, bez trzech graczy rotacji. Nie starczyło pary. Teraz dwa dni przerwy i miejmy nadzieję zespół w pełnym składzie. Najlepsze jest to ze pary starcza lbj który jest najstarszy ( plus Tyson ale ten jednak inna rola w ataku) To pokazuje jak on jest zawsze świetnie przygotowany. Trzeba mu to przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Czy ja wiem, z Wizards LeBron rozegrał najgorszy mecz w sezonie. Inna sprawa to istna masakra na linii rzutów wolnych całego zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Początek sezonu jak i ostatnie 2 mecze dobitnie pokazały że Lakersi nie funkcjonują bez 2 wysokich. Nie brakuje Ingrama, nie brakuje Rondo, za to cholernie brakuje JaVale'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Problem polega na tym, że w ostatnich dwóch meczach pierwsza piątka z Chandlerem również dostawała łupnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 niestety wstalem na 2 polowe. ja wiem, ze nets w gazie, ze rockets sie przelamali, ze w waszyngtonie byli b2b ale qrwa zrobienie 1-3 w tym tripie nawet bez mcgee, ingrama i rondo wyglada na kpine z nas kibicow.\ waszyngton w miedzyczasie polegl z atlanta... jared dudley rzuca 10pts w 4q. nie ogarniam. nie ogarniam tez czemu luke tak palowal small ball, kiedy ewidentnie im nie szlo. josh hart nie potrafiacy utrzymac dudleya to jakis zart. szkoda, bo to byla ta czesc kalendarza, w ktorej powinni zrobic 3-1 i cieszyc sie z tego, ze sa tak blisko top3 zachodu a tak 1/2 porazki wiecej i wypadaja poza 8. na piatek maja byc juz wszyscy zwarci i gotowi, kto wie moze dojdzie do jakichs zakulisowych rozmow z pels... im wiecej o tym mysle, tym bardziej sobie mysle, ze chyba juz w tym sezonie powinni robic deal po davisa, jesli bedzie taka okazja. chyba nie ma co czekac... tabela zachodu wyglada masakrycznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Rozumiem rozgoryczenie. Gdyby spurs nie przegrali jak frajerzy z Bulls u siebie Suns Orlando u siebie Hawks I jakimiś cieniakami o których zapomniałem nawet to byliby 21:10 i #2 za Denver. Ta liga jest szalona. A wyniki niesmacznie dziwne. Po prostu tyson to nie starter a Ingrama brak bardziej niż się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Tyson nie starter, do tego jak nie ma McGee to Walton znowu się gubi z ustawieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 niestety wstalem na 2 polowe. ja wiem, ze nets w gazie, ze rockets sie przelamali, ze w waszyngtonie byli b2b ale qrwa zrobienie 1-3 w tym tripie nawet bez mcgee, ingrama i rondo wyglada na kpine z nas kibicow.\ no bez przesady, brakuje zawodnikow, trip i moim zdaniem Lebron z reguly sie opuszcza na przelomie grudzien-styczen w RS (a szczegolnie jego druzyny w ostatnich latach). "kpina" - zupelnie tak jakby Lakers byli jakims Juggernautem na tym zachodzie. wyjmujesz Jamesa i jest Phoenix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) podczas wakacji myślałem, że lakers się nie załapią do PO. teraz wiadomo, to wszystko jest bardzo blisko (~5 meczów różnicy między PO a lottery), ale i tak lakers z HOA na tym etapie sezonu, to dal mnie kolejny kamyczek do kopca świadczącego o wielkości LeBrona. Edytowane 20 Grudnia 2018 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) no bez przesady, brakuje zawodnikow, trip i moim zdaniem Lebron z reguly sie opuszcza na przelomie grudzien-styczen w RS (a szczegolnie jego druzyny w ostatnich latach). "kpina" - zupelnie tak jakby Lakers byli jakims Juggernautem na tym zachodzie. wyjmujesz Jamesa i jest Phoenix. A nie g-league team ? Widać, że boli odejście Lebrona niesamowicie w każdym twoim poście dotyczącym Lakers No cóż TT może wreszcie zacznie grać na poziomie swojego kontraktu i da to jakieś 15 W w sezonie i szanse na Ziona. Tylko po co ? Jak przez następne 50 lat nie będzie tam widoków na finały. https://watch.nba.com/game/20181219/PHXBOS LUL Edytowane 20 Grudnia 2018 przez ttr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Przecież ma racje, ciężko by im było o 30W z tym rosterem - Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 A nie g-league team ? Widać, że boli odejście Lebrona niesamowicie w każdym twoim poście dotyczącym Lakers No cóż TT może wreszcie zacznie grać na poziomie swojego kontraktu i da to jakieś 15 W w sezonie i szanse na Ziona. Tylko po co ? Jak przez następne 50 lat nie będzie tam widoków na finały. https://watch.nba.com/game/20181219/PHXBOS LUL a Ty czujesz sie, jakby Lakers mieli wygrac finaly NBA w najblizszych 3 latach : ) to jest niesamowite, co wnosi Lebron gdziekolwiek nie gra. TT zaczal grac na poziomie zgodnym z jego wynagrodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Jak to sprawdzisz ? Skąd wiesz jakby wyglądał roster gdyby Lebron nie przyszedł ? Przecież memento pisał o 40W Cavs w tym sezonie więc śmiesznie czyta się te szpileczki w Lakers tak jak i o slumpie jego drużyn na przełomie grudzień-styczeń bo nic takiego nie ma miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Jak to sprawdzisz ? Skąd wiesz jakby wyglądał roster gdyby Lebron nie przyszedł ? Dlatego napisałem obecny roster - Lebron a nie obecny roster i Jimmy Butler. Przecież memento pisał o 40W Cavs w tym sezonie więc śmiesznie czyta się te szpileczki w Lakers Pewnie tak czy siak by nie zrobili ale raczej ciężko to oceniać patrząc na to że Love w tym sezonie zagrał 4 mecze a gdyby się nie połamał i chcieli wygrywać to by nie grali tyle Sextonem co by też na pewno przełożyło się na więcej W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dlatego napisałem obecny roster - Lebron a nie obecny roster i Jimmy Butler. Pewnie tak czy siak by nie zrobili ale raczej ciężko to oceniać patrząc na to że Love w tym sezonie zagrał 4 mecze a gdyby się nie połamał i chcieli wygrywać to by nie grali tyle Sextonem co by też na pewno przełożyło się na więcej W No i JR stwierdził, że w tankującej ekipie to on swojego potencjału marnować nie będzie. O tym też warto pamiętać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 podczas wakacji myślałem, że lakers się nie załapią do PO. teraz wiadomo, to wszystko jest bardzo blisko (~5 meczów różnicy między PO a lottery), ale i tak lakers z HOA na tym etapie sezonu, to dal mnie kolejny kamyczek do kopca świadczącego o wielkości LeBrona. Raczej dowód, że zgodnie z oczekiwaniami nie doceniono reszty zespołu. Jak czytam o 30 wygranych czy porównaniach do Phoenix, to nie wiem czy ludzie trollują czy serio mają ludzi za idiotów, którzy nie potrafią sobie sprawdzić bilansu drużyny sprzed roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Raczej dowód, że zgodnie z oczekiwaniami nie doceniono reszty zespołu. Jak czytam o 30 wygranych czy porównaniach do Phoenix, to nie wiem czy ludzie trollują czy serio mają ludzi za idiotów, którzy nie potrafią sobie sprawdzić bilansu drużyny sprzed roku. Ale roster tez mozna sprawdzic (Randle, Brook). Wyniki innych zespolow tez (na zachodzie odstawaly/ostro tankowaly 4 druzyny a nie 1). Serio ktos wierzy, ze ten roster bez LBJa (wiadomi taka hipoteza - bez LBJa pewnie jakos inaczej mogliby sie powzmacniac) w tym sezonie, na takim ciasnym zachodzie, zrobilby > 30 W? Grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Nie no, rok temu zrobili 35, to już nie 30. A że nagle Grizzlies, Kings czy Mavs się wzmocnili znacząco to już mniejsza z tym. Lebron to w ogóle stopuje ich i Ingram przez niego nie wygląda jak superstar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi