evitacre Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ok, składy wklepane, wszystkie już zgodne z regułami, jeszcze każdy robi ostatnie spojrzenie w składy na y! czy się wszystko zgadza i myślę, że Bulek może wciskać przycisk Chyba najpierw musi push the button zrobic bo ja nie mam żadnego herosa u siebie pusto i bida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Chyba najpierw musi push the button zrobic bo ja nie mam żadnego herosa u siebie pusto i bida W wersji desktopowej powinienes miec. Na apce nie ma. jeszcze każdy robi ostatnie spojrzenie w składy na y! czy się wszystko zgadza U mnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Chyba najpierw musi push the button zrobic bo ja nie mam żadnego herosa u siebie pusto i bida Coś w tym stylu, a konkretniej "submit draft results". Taka wada yahoo, że widniejące składy to pozostałości po zeszłym sezonie, które można uzupełniać do woli, ale oficjalne składy i tak trzeba wklepać od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 W wersji desktopowej powinienes miec. Na apce nie ma. U mnie jest ok. Właśnie miałem pytać czy ktoś wie dlaczego w wersji desktopowej jes ok a na apce pusto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Póki jeszcze fala waiverów nie ruszyła to się ogłoszę, że sprzedam KCP za dowolny przyszłoroczny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Dobrze widzę, że ruszyliśmy? W poniedziałek rano główne rozdanie, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ish Smith ktoś chętny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Oddam KCP, MKG, Mudiaya lub Makera (lub wszystkich na raz) w połączeniu z przyszłorocznym pickiem Houston w zamian za młodego gościa z potencjałem (najlepiej wysokiego ale nie ma spiny z tym). Oferta ważna tylko do jutrzejszego wieczora, później pick Houston będzie nie do ruszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Ibaka do wzięcia. Oddałbym Bama, ale nie chcę wyrzucać Hilla na FA. Musiałbyś dorzucić jeszcze swój pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Dobrze widzę, że ruszyliśmy? W poniedziałek rano główne rozdanie, tak? nikt Ci nic nie powie bo każdy już szykuje ukryte strategie na wyciagnięcie swoich wymarzonych cieniasków do rotacji a że mało ciekawych osobników na FA to chyba dobrze o nas świadczy, jako o lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Jeśli dobrze zrozumiałem to w FBX#1 Javale poszedł za 100$, to dopiero bieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Nie pisałem, że ruszyliśmy, bo już cvbe wspomniał o tych waiverach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 A do kiedy można licytować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 A do kiedy można licytować? Jeśli dobrze rozumiem i rozdanie jest w poniedziałek rano naszego czasu, to właśnie do rana można ustawiać bidy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 A tak z ciekawości - nie powinna zostać kolejność waiver z poprzedniego sezonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) A tak z ciekawości - nie powinna zostać kolejność waiver z poprzedniego sezonu ? Powinna, jak bid’y bedą takie same bedzie kilku niezadowolonych gości :-) Tym bardziej ze jak dobrze kojarzę miałem pierwszy :-] Edytowane 15 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Akurat ja miałem pierwszy a Ty ostatni z tego co widzę na Y! Czy to będzie w jakiś sposób poprawione czy już za późno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Akurat ja miałem pierwszy a Ty ostatni z tego co widzę na Y! Czy to będzie w jakiś sposób poprawione czy już za późno ? Wiem wiem tak sie zgrywam przecież :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Wydaje mi się,że to Ci daje tylko to że jeśli macie dwa bidy takie same to Ty bierzesz chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi