Cardi Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 https://youtu.be/IyCaon3f2hU?t=218 That's why we're going to The Finals, because my teammates played hell of a game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 No i dobra. Dziecki doświadczenia nalapały, przeżyły fajną przygodę, teraz trzeba wrócić do domu i pomyśleć kogo da się jeszcze nauczyć rzucać, a kogo przehandlować na innego gracza, który umie rzucać. Bo jednak te mecze wyjazdowe i niektóre mecze u siebie to był dramat jeśli chodzi o shooting %. Gratulacje dla Cavs, cieszcie się póki LBJ jeszcze nie odszedł. Stevens GOAT, bez niego byśmy odpadli znacznie wcześniej. LBJ GOAT? Nie wiem, nie pamiętam tak dobrze ery MJ23. Na pewno GOAT XXI w. Jak dla mnie LBJ GOAT. Może to niechęć do MJ, ale uważam że LeBron daje zespołowi więcej.Nie wiem kto pisał, że Smart nie utnie głowy smoka, jak widać nie uciął. Wrócił stary, ceglący Smart. No i chyba ostatecznie rozwiązano dylemat czy Rozier może zastąpić Irvinga. Nie może. Wyżej wymieniona dwójka, Morris, Ojeleye, picki które są w posiadaniu i Dany może zacząć kombinować jakieś wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Smart i Rozier 0/14 za trzy. Takie staty miał miec Korver ze JR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Smart i Rozier 0/14 za trzy. Takie staty miał miec Korver ze JR 4/14 szału nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) LeBron idealnie się wstrzelił na wschodzie w czas spalonej ziemi po upadku Detroit Pistons oraz Boston Celtics. przejrzałem ostatnie lata na wschodzie to dla niego raj. na wschodzie bez zmian . nuda ale gość jest najlepszy Edytowane 28 Maja 2018 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) 4/14 szału nie robi Pewnie ze nie, ale gdyby te 0/14 i 4/14 zamienić to wynik byłby podobny tyle ze w druga stronę p.s. To dojście do finału trzeba liczyć LBJ-owi jak wygranie misia Edytowane 28 Maja 2018 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 After being down 2-0. Teams are only 20-281 in history after falling down 2-0 and LeBron has 3 of those 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Pewnie ze nie, ale gdyby te 0/14 i 4/14 zamienić to wynik byłby podobny tyle ze w druga stronę p.s. To dojście do finału trzeba liczyć LBJ-owi jak wygranie misia ale czy roster Celtics wygląda mocniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Jebać jutuba! Drugie śniadanko w robocie, odpalam yt żeby czegoś posłuchać a tu na pierwszej pozycji uśmiechnięta morda korvera w czapeczce 2018 NBA finals No k****! A w domku czeka meczyk, który chciałem obejrzeć z emocjami w pakiecie Lebron jest świrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Dla mnie boston wyglada mocniej Inna sprawa ze to celci zepsuli a nie Lebrony zrobiły coś nowego czy wyjątkowego. Gdyby zieloni zagrali to samo co w poprzednich meczach u siebie dali by radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Gratulacje dla Cavs, brawa dla Bostonu za postawę w tych play-offach. Horford z Tatumem to za mało, by zagrać w finale, a Boston nie dał nic od siebie więcej w dzisiejszym spotkaniu. Szkoda. Z perspektywy Cavs, lepiej, żeby Rockets wygrali siódme spotkanie, choć najpewniej czeka nas powtórka finalu sprzed roku. No i jak tam Twoje buki? Podejrzewam, że kupon nie wszedł. A miało być tak pięknie bo w końcu Cavs nawet nie mieli 50% szans . I po co było to kruszenie kopi? Przecież pisałem. LeBron i jego Kaszalots Team w Finale. ale Tatum ma przyszłość w tej lidze Nom, po co? Durne dogadywanie, bo ktoś ma inne zdanie ( nie Ty Alonzo ). Niektórzy naprawdę powinni się nauczyć szanowania opinii innych. Nie mnie gratulacje dla Stevensa. Tatum to przyszły HoF. Doświadczenie jakie zebrali na pewno zaprocentuje w przyszłości. Stało się jak sądziłem - wygrało doświadczenie. Już pomijam, że sprawdziło się iż wystarczy aby się jego dwóch ziomali stawiło na mecz i Celtics będą mieć problem. Darknoza zajebiście powyżej napisał że Smart i Rozier 0/14 a takie staty mieli mieć Korver i JR. Niektórzy sprawiali wrażenie jak by nie trafione trójki były tylko i wyłącznie domeną Cavs, a Celtic się nie miały prawa przydarzyć. LoL. Prze wuj z tego LeBrona. Miałem przyjemność oglądać na żywo mecze Jordana ale bez jaj, u niego teammates grali regularnie i dużo dodawali od siebie a nie tak jak w tym roku koledzy LeBrona wpadają zobaczyć co jest grane co trzeci mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 yebany! 48 minut. dookola banda scrubow. na meczu stawil sie jeff green, kyle korver na 2 cyz 3 rzuty i TT na pare minut gosc w pojedynke wyciagnal g7. zadecydowaly rzuty za 3. celtics pudlowali na potege. nie rozumiem narracji, ze celtics i tak wiele osiagneli. mieli g7 u siebie, prowdzili w serii 2-0, 3-2. gdyby przerabali 4-1 czy 4-2 ok, wiwle osiagneli, cavs byli poza zasiegiem. ale cavs nie byli poza zasiegiem. a bez love'a celtics powinni to wygrac i zameldowac sie w finalach. za rok kontuzjowany moze byc ktos inny, inaczej ulozy sie drabinka etc celtics fajnie zaczeli mecz, odskoczyli na kilkanascie(?) punktow jesli dobrze kojarze i powinni to pociagnac dalej. nie zrobili tego i tak czulem, ze jak bedzie na styku, lebron to wyciagnie. brawa dla lebrona! zrobil niesamowita rzecz! oddali kyriego, pozniej deale w trakcie sezonu cholernie szkoda, ze bron spedzil 11 z 15 lat w cavs, bo w kazdej innej organizacji pewnie mialby z 8 tytulow. a tu udupiony albo z tyrone'm lue albo potato... masakra. w czwartek juz tak latwo nie bedzie. niktnie zrobi 7/38 za 3 ale i tak graty za to co lebron zrobil. mega sprawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Eld Opublikowano 28 Maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burner Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) Epicka seria lebrona,w g7 nawet inni z cavs zaczęli grać.Po 2-0 dla celtics byłem za tym aby to celtics weszli do finals,tak kiepsko wyglądali cavs.Teraz nie pozostaje mi nic innego jak kibicować cavs w finale.Jednak skuteczność celtics była dość kiepska tej nocy ,niżej ustawili poprzeczkę dla lebrona. Edytowane 28 Maja 2018 przez burner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Z normalną skutecznością Celtics by wygrali. Wyszło jak wyszło, żal Tatuma, że nie pobił Jabaara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Z normalną skutecznością Celtics by wygrali. Wyszło jak wyszło, żal Tatuma, że nie pobił Jabaara. Ile mu tam brakło? 2 punktów? To tylko pokazuje co za gość z niego i jaki Ainge to geniusz. Choć to walnięcie z klaty LBJ po udany dunku mógł sobie darować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 wow. to chyba jest mój najulubieńszy mecz z perspektywy psychofana LJ. no, na pewno w top 3: za g7 z finałów 2016 oraz przed G6 CF 2012. PS a w nocy na żywo obejrzałem tylko pierwszą kwartę i poszedłem spać, bo myślałem, że już tego nie wyciągnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Kradnę z internetów bo warto! "LeBron James wprowadziłby nawet Korwina do sejmu." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 I pomyśleć ze Indiana mogła tez ich przejść jak myślicie czy Indiana przeszłaby chociaż raptors wtedy? Bo myśle ze z Bostonem byłoby już ciężko... Boston się fajnie postawił ale w PO decyduje Star power. Masz lebrona goata to wjeżdżasz do finału... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Piękne podsumowanie tej serii: https://twitter.com/mcten/status/1000936669653209089 z reddita: "And after the 7th game, LeBron rested." XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi