Tocheck Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Kończ EVI i zaczynamy FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Kończ EVI i zaczynamy FA Stary tak sie zestresowałem ze chyba odsapnę ze dwa dni, 96h jest co nie ? :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Stary tak sie zestresowałem ze chyba odsapnę ze dwa dni, 96h jest co nie ? :-] Złośliwa bestia A tak naprawdę gdybym faktycznie przeciągnął po 96h swoje wybory to Tizz by się pojawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Złośliwa bestia A tak naprawdę gdybym faktycznie przeciągnął po 96h swoje wybory to Tizz by się pojawił Wybacz ale przygotowałem sie na maraton przed draftem a wy narzuciliście takie tempo ze nie zdążyłem w excelu wszystkich wyborów odhaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 16 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 (edytowane) Zakończyliśmy draft, na pierwszej stronie aktualne składy z praktycznie wszystkimi poprawnie działającymi linkami.... ale to tyle, jeżeli chodzi o pozytywne informacje. Tizz, buła i Jullius nie odzywają się a dwóch z nich jest powyżej sallary dlatego żeby za dwa dni nie kasować im kilku zawodników ze składu proponuję poczekać do 25.09 godz 24:00 i jeżeli do tego czasu ktoś z nich się nie pojawi to przekażę dany team w nowe ręce. Jeżeli macie z nimi inny kontakt niż poprzez forum to proszę im przypomnieć o tym, że grają w naszej lidze.... bo po 25 już się nie ugnę i nie dopuszczę do sytuacji jaka miała miejsce rok temu:> Jeżeli chodzi o deadline na zejście poniżej progu sallary to uczciwie byłoby go przesunąć..... i 20.09 godz. 24:00 wydaje się sensowną datą. Edytowane 17 Września 2018 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Zakończyliśmy draft, na pierwszej stronie aktualne składy z praktycznie wszystkimi poprawnie działającymi linkami.... ale to tyle, jeżeli chodzi o pozytywne informacje. Tizz, buła i Jullius nie odzywają się a dwóch z nich jest powyżej sallary dlatego żeby za dwa dni nie kasować im kilku zawodników ze składu proponuję poczekać do 25.09 godz 24:00 i jeżeli do tego czasu ktoś z nich się nie pojawi to przekażę dany team w nowe ręce. Jeżeli macie z nimi inny kontakt niż poprzez forum to proszę im przypomnieć o tym, że grają w naszej lidze.... bo po 25 już się nie ugnę i nie dopuszczę do sytuacji jaka miała miejsce rok temu:> Jeżeli chodzi o deadline na zejście poniżej progu sallary to uczciwie byłoby go przesunąć..... i 20.09 godz. 24:00 wydaje się sensowną datą. Troszkę nie rozumiem, czemu mamy być dla nich pobłażliwi? Nie ma ich, ich strata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 16 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Troszkę nie rozumiem, czemu mamy być dla nich pobłażliwi? Nie ma ich, ich strata. Jest prawdopodobieństwo, że oleją grę i przed sezonem trzeba będzie szukać zastępstwa.... dlatego jeżeli miałbym przekazać team/teamy to wolę zrobić to teraz. Bule trzeba by skasować czterech, Julliusowi trzech graczy w tym Sextona i jeżeli by grali z nami dalej to ok ale jeżeli team miałby trafić w inne ręce to już gorzej. Optymalnie by było gdyby odezwali się jutro/pojutrze i nie byłoby tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 (edytowane) Julius sam wybierał sextona i był obecny, tizz dwa dni temu w dziale ROTO dynasty się pluł ze jest obecny, to jest ich problem ze nie pilnują swoich spraw, no sorry ale regulamin jest po to żeby się trzymać go. Byli obecni i wiedza jaki jest regulamin. Nie róbmy przedszkola. A co jak ja powiem ze jak ich nie ukarasz to rezygnuje ? Wyrzucisz mnie ? ;] Edytowane 16 Września 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Racja. Kasować graczy jak się nie odezwą i gramy zgodnie z przepisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Także wysylaj pmki do nich jak się martwisz o nich, i ruszamy z liga od środy tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 ja akurat ponizej jestem a po co mam się odzywac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 17 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 ja akurat ponizej jestem a po co mam się odzywac? Nie stęskniłeś się? Nam brakowało Twoich textów:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) nie jest potrzebna moja reakcja chyba cały czas chętny na trejdy jestem jakby co. i mogę oddac kogos z tych graczy pojedynczo lub w pakiecie za wyzszą produkcję teraz ale niekoniecznie młodszy wiek7 Caris LeVert 23 34,70 8 Buddy Hield 24 33,00 9 Nerlens Noel 23 29,90 11 Jae Crowder 27 24,65 12 Emmanuel Mudiay 21 22,35 13 Gorgui Dieng 27 22,00 rozwaze oddanie Sabonisa ale przy bardzo dobrej ofercie. Edytowane 17 Września 2018 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 17 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Ostatecznie robimy tak:Wszyscy mają czas na zejście poniżej progu sallary do środy 19.09 (24:00) Jeżeli Julius lub buła tego nie zrobią przyblokuję ich teamy (nie będę nikogo wyrzucał) na wypadek gdyby wrócili do 30.09. Jeżeli wrócą to muszą zrzucić balast i dostaną miesięcznego bana na waivery, jeżeli się nie pojawią to przekazuję dany team nowemu graczowi. Od 20 będę odpalał ligę i takie zrobię nastawy by zabawa z waiverami rozpoczęła się w poniedziałek/wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) To szukaj kogos na moje zastępstwo Ja się na jakaś twoja dyktaturę nie pisze. Edytowane 17 Września 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Rozumiałbym jeszcze jakbyśmy zrobili jakieś głosowanie w tej sprawie, ale nie ze komisz sobie wybiera kiedy się trzymamy zasad a kiedy nie. Edytowane 17 Września 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 17 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Ronnie, nie rozumiem twojego oburzenia.....Przecież po sugestii zaostrzyłem ewentualną karę dla Julliusa i buły oraz przyspieszyłem start ligi:>Chciałbyś głosować? Jaki ustaliłbyś graniczny czas na odpowiedzi? Jaki procent graczy musiałby się wypowiedzieć by wyniki były wiążące? Co w przypadku gdy odzew będzie za słaby? Zasady głosowania o których wcześniej mowa wprowadziłbyś autorytatywnie czy też byś je głosował?........ Z jednej strony start ligi tuż, tuż..... z drugiej pewnie niesubordynacja, z trzeciej ciśnienie graczy by już zaczynać Trzeba tym wszystkich przy określonym potencjale współgraczy umiejętnie gospodarowaćJa tam z chęcią przekazałbym obowiązki komiszowania komuś innemu bo akurat tej umiejętności nie potrzebuję do legitymacji zucha... dlatego jeżeli chciałbyś, miałbyś nieco wolnego czasu to proszę wprowadź swoje zasady i "rządź sprawiedliwie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 tak tylko co do Juliusza.. on się w ogóle interesuje ta liga? Bo pamietam, ze wysyłałem propsy ale odpowiedzi nie dostawałem... Wiedział, ze po drafcie jest 48h na zejście z sc, przy wyborze nie mógł napisać kogo zrzuca? Mi to ryba, ale wkurza mnie to czekanie, pozostałe 2 ligi już po wszystkim a my czekamy;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Trzymaj się zasad, tak bedzie najlepiej, nikt nie bedzie miał prawa wtedy być obrażony. Nie chce mi się brać udziału w dalszej dyskusji, szukaj kogos na moje miejsce sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 17 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Trzymaj się zasad, tak bedzie najlepiej, nikt nie bedzie miał prawa wtedy być obrażony. Nie chce mi się brać udziału w dalszej dyskusji, szukaj kogos na moje miejsce sobie Akurat w tym przypadku chciałem być sprawiedliwy i uniknąć wykorzystania luki w zasadach:> W związku z tym, iż od tego roku licytujemy waivery mogę (po wklepaniu składów wciskam rozpoczęcie sezonu i jako pierwszy mogę ustawić sobie waivery) mieć każdego grajka z FA:> Co byś powiedział za tydzień gdybym miał Sextona za 100$?:> Edytowane 17 Września 2018 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi