t_omko Opublikowano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 No i nie doczekaliśmy, poleciał autopick... Dodatkowo Julius przez tydzień nie odpowiedział kogo wywala ze składu na FA dlatego kasuję mu Terrance Ferguson'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Alleluja !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Sprzedam Thada Younga oraz Taja Gibsona za tanich z potencjałem oraz picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Sprzedam Thada Younga oraz Taja Gibsona za tanich z potencjałem oraz picki. Kto o zdrowych zmysłach odda młodych z potencjałem za 33 fpp kosztujące 38 fpp? :-) Edytowane 14 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) No właśnie, niektórzy mi na PM wysyłają dość abstrakcyjne oferty. Nie będę wymieniał nickow i szczegółów bo ci co to robią dobrze wiedza. Ale dziś dostałem od dwóch osób propozycje obrażające moja inteligencje. następnym razem nie będę tak miły przy odpowiedzi, panowie szanujmy sie. Wiem ze czasem w roznych ligach z pochopności podejmuje glupie decyzje ale debila ze mnie nie robić. Edytowane 14 Września 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 No właśnie, niektórzy mi na PM wysyłają dość abstrakcyjne oferty. Nie będę wymieniał nickow i szczegółów bo ci co to robią dobrze wiedza. Ale dziś dostałem od dwóch osób propozycje obrażające moja inteligencje. następnym razem nie będę tak miły przy odpowiedzi, panowie szanujmy sie. Wiem ze czasem w roznych ligach z pochopności podejmuje glupie decyzje ale debila ze mnie nie robić. Jedyny dzień gdzie nie rozsyłałem pmek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Sprzedam Crabb + Kidd za przyszłoroczny pik Nie ma za dużo czasu wiec jak ktoś chętny to zapraszam Warto spróbować zapytac, ale moze ... jednak wybieraj i outuj tych kasztanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) Edytowane 15 Września 2018 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Jak mam to Ci oddam swój pick przyszłoroczny za ten pick byleby tylko przyspieszyć :-) A masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 A masz? Ne, jest u Tecu (Magic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Inaczej by tak nie żartował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 (edytowane) Inaczej by tak nie żartował Nie pamiętałem, gdybym miał to bym to pchnął Btw kiedy ja Ci pick przehandlowalem ? Edytowane 16 Września 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Serio tryczek dawaj, ile można myśleć ? Ten 17 pick nie odmieni twojego teamu Wiem, ze mamy jeszcze czas ale draft trwa już ponad 2 tygodnie, no pany. Bez ciśnień, ale czekam już na waivery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Serio tryczek dawaj, ile można myśleć ? Ten 17 pick nie odmieni twojego teamu Wiem, ze mamy jeszcze czas ale draft trwa już ponad 2 tygodnie, no pany. Bez ciśnień, ale czekam już na waivery Nie chciałeś mi oddać picku to teraz czekaj cierpliwie bo negocjacje w toku (nieco opóźnione różnymi stanami trzeźwości uczestników) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Trade: Do Phoenix: przyszłoroczny pick Bostonu Do Nowego Jorku: pick #18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 no i tyle byle gadania na Tryczka ze niepotrzebnie przedluza a i tak ten pick nie ma wartosci a imo bdb deal ugral, zwlaszcza jesli zupelnie nie widzial nikogo szczegolnego. Dałbym i więcej za Lonniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi