jack Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 2 godziny temu, josephnba napisał(a): W naszym napompowanym polityczną poprawnością świecie prędzej zostałyby zdyskwalifikowane za odmowę udziału w zawodach niż ten cudak Dziwne bo nie spotkałem jeszcze nikogo, komu by taka sytuacja z facetami w kobiecym sporcie nie przeszkadzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Pozostaje się cieszyć, że żyjemy w Polsce, myślę, że jeszcze z dekadę normalności mamy przed sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 59 minut temu, jack napisał(a): Dziwne bo nie spotkałem jeszcze nikogo, komu by taka sytuacja z facetami w kobiecym sporcie nie przeszkadzała Nie przeszkadza organizatorom, władzom różnicy dyscyplin To tak samo jak z FIFA i ma w Arabii Ludzie są przeciwko ale "lepsi" mają to w dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, jack napisał(a): Dziwne bo nie spotkałem jeszcze nikogo, komu by taka sytuacja z facetami w kobiecym sporcie nie przeszkadzała Ja nie mam. Uczę się tolerancji i uważam to za krok w dobrą stronę. Uważam, że w polskim prawie o tym jakiej kto jest płci decydowała tylko jego deklaracja, zlikwidowałoby to nierówności, dyskryminację i transfobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Ja nie mam. Uczę się tolerancji i uważam to za krok w dobrą stronę. Uważam, że w polskim prawie o tym jakiej kto jest płci decydowała tylko jego deklaracja, zlikwidowałoby to nierówności, dyskryminację i transfobię Tęskniliśmy! Po co deklaracje? wszyscy jesteśmy równi, powinna być tylko kategoria open! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Tęskniliśmy! Dało się zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 PDW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 2 godziny temu, fluber napisał(a): Tęskniliśmy! Po co deklaracje? wszyscy jesteśmy równi, powinna być tylko kategoria open! W końcu nie byłoby problemu ze sportsmankami w atfie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 https://www.tvp.info/68906072/absurd-w-kanadzie-mezczyzna-podal-sie-za-kobiete-wygral-zawody-i-pobil-rekord W Kanadzie wystarczy że się identyfikujesz jako kobieta i jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 8 minut temu, MA23 napisał(a): https://www.tvp.info/68906072/absurd-w-kanadzie-mezczyzna-podal-sie-za-kobiete-wygral-zawody-i-pobil-rekord W Kanadzie wystarczy że się identyfikujesz jako kobieta i jest git. W Polsce wystarczy że się identyfikujesz jako gwiazda i też jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 zawsze mówiłem że Kanter to sensowny zio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Godzinę temu, rw30 napisał(a): zawsze mówiłem że Kanter to sensowny zio Nie jest. 60 to byłoby jego season low Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Wreszcie jakieś wsady by tam regularnie w top10 były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 https://www.donald.pl/artykuly/WGghoHp6/miedzynarodowa-federacja-szachowa-wyklucza-transkobiety-z-kobiecych-szachow Najmądrzejsi już ogarnęli przepisy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 https://x.com/prezesobywatel/status/1695011441881776230?s=46&t=X1m0kVoRv_84kN1kwt9SHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 4 minuty temu, Koelner napisał(a): https://x.com/prezesobywatel/status/1695011441881776230?s=46&t=X1m0kVoRv_84kN1kwt9SHA Jak nic konfederacja będzie grzała ten temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Godzinę temu, josephnba napisał(a): Jak nic konfederacja będzie grzała ten temat! Od dłuższego czasu mam wrażenie że oni sami już są tam wszyscy nagrzani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 https://przegladsportowy.onet.pl/lekkoatletyka/wyslal-nagie-zdjecia-do-swobody-intryga-skojarzylem-po-posladkach/swcfd3f?%3Futm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sport Cytat "Z Ewą poznałem się na obozie kadry w grudniu 2021. Na początku była to ciekawa relacja i wydaje mi się, że oboje mieliśmy wobec siebie miłe zamiary. Na tym samym zgrupowaniu znalazł się jednak Krzysztof Kiljan, który przejechał się ze mną oraz Ewą samochodem i pokazał swoje umiejętności driftu. Wtedy też zostałem odrzucony, z czym do dziś nie mogę się pogodzić" — relacjonuje Urbaniak. rozumiem Ziomusia też bym się nieźle wkurfił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 11 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): https://przegladsportowy.onet.pl/lekkoatletyka/wyslal-nagie-zdjecia-do-swobody-intryga-skojarzylem-po-posladkach/swcfd3f?%3Futm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sport rozumiem Ziomusia też bym się nieźle wkurfił Ale simp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi