BMF Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Mają Mavs jakieś picki, poza swoim z tego sezonu? Pierwszorundowych chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Pierwszorundowych chyba nie. No to w takim razie nie mam pojęcia czego oni tam szukają.. Ma ktoś jakiś pomysł co Mavs mogliby zaoferować za Randle’a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Ludzie przecież przewaga Celtów nad Cavs to no brainer! Od początku sezonu piszę, że to Celtics są team to beat na wschodzie, mają młodszy, pełniejszy i lepiej zbilansowany roster do tego mają najlepszego trenera po tej stronie ligi Owszem, nie mają lebrona, ale C's mają kom przeciwko niemu grać A jeśli Monroe i Evans tu dojdą, wówczas i Warriors będą mieć naprawdę nieprzyjemna serię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Monroe i Evans pogramcy Króla Wschodu. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Czyli zawodnicy grają dużo efektywniej, ale ... nie mają lepszego skillsetu? W 2002 roku w skali lig oddawano tyle samo rzutów spod obręczy i 3-10ft co teraz - tylko tyle, ile wtedy rzucano z półdystansu, teraz się rzuca za 3, i na odwrót. No jak to nie jest dobra zmiana to ja nie wiem o co chodzi. Naturalna droga ewolucji NBA. Efektywny to jest strzał z rzutu karnego, a efektowny gol z 30 metrów po widłach. Rozumiesz analogie? To nie jest skill tylko optymalizacja gry. To co kiedyś było półdystansem, dziś jest trójką. Nie wiem czego tu nie rozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Pudłowali, bo obrona była lepsza, akcje się inaczej rozrysowało, tam mało kto rzucał contestowane trójki, a z dzisiaj mamy świetny przykład, gdzie Paul George trafia co prawda same świetne big shoty, ale właściwie wszystkie bez rozegrania i z ręką na twarzy. Swego czasu BMF wykazywał na przykładzie CP3, że w danych czasach był elitarny na dystansie 15-17 FT i z czasem coraz bardziej odchodził na obwód, by stać się efektywniejszy. Ten sam zawodnik, raczej na starość nie udoskonalił rzutu, a tylko zmienił nawyki prowadzenia akcji. . Czyli kiedys obrona była lepsza, dlatego teraz maja lepszy procent bo rzucają contestowane trójki z ręka na ryju. W sumie logiczne! No i polepszanie rzutu za 3 w trakcie trwania kariery to tez SF. Ja tez na silowni zmieniłem sobie nawyki i teraz po prostu używam 2 razy większych ciężarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Monroe i Evans pogramcy Króla Wschodu. LOL śmieszne?Być może Ale Celtics pogromcy króla już nie są tak zabawni Przynajmniej nie dla Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 śmieszne? Być może Ale Celtics pogromcy króla już nie są tak zabawni Przynajmniej nie dla Cavs https://www.youtube.com/watch?v=ib7YcAUWBBM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Smart dostępny za 1st roundera.Per Wojnar( w podcascie). Czyli jak co roku klasycznie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Smart dostępny za 1st roundera.Per Wojnar( w podcascie). Czyli jak co roku klasycznie: Raczej nie ma drużyny, która by była chętna dać za Smarta 1st picka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Raczej nie ma drużyny, która by była chętna dać za Smarta 1st picka. Ba,śmiem twierdzić że Danny będzie chciał minimum pick z loterii :>. Coś gdzieś ktoś wspomniał o Portland,ale na ile to prawda to nie wiem. Zresztą oni i tak mają na tyle zasrane salary, że by go po sezonie pewnie i tak nie podpisali, to po co bez sensu tracić pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Jeśli w Bostonie chcą pick żeby nie tracić Smarta w lecie za darmo to chyba nie ma co marzyć o tym, że takowy pick wyślą w zamian za Tyreke lub Lou. Szkoda bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Ba,śmiem twierdzić że Danny będzie chciał minimum pick z loterii :>. Coś gdzieś ktoś wspomniał o Portland,ale na ile to prawda to nie wiem. Zresztą oni i tak mają na tyle zasrane salary, że by go po sezonie pewnie i tak nie podpisali, to po co bez sensu tracić pick. Nie wiem czy ktoś by dał za niego second round. Będzie chciał sporo hajsu, a to gracz systemowy, który mało komu jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Co by ożywić temat, garść plotek: - Bulls i Thunder pytają o Hooda - Willy Hernangomez zarządał wymiany - Nuggets chcą Smarta, Mudiay byłby częścią wymiany - Cavs dalej myślą o George'u Hillu i DeAnrzeju Jordanie. W przypadku tego drugiego Cavs musieliby oddać pick Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Brałbym tego Smarta, ale że Ainge przejmie Mudiaya to w to akurat nie ma co wierzyć. Chyba, że z biletem do Chin w pakiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Moment moment, przeciez broniliscie go miesiac temu ze postepy robi, ze sie nadaje a teraz chiny? To jak z tym Mudiayem w koncu jest? Bedzie z niego chleb czy granie z lawki do konca kariery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Stevens, to chyba najlepsza szansa dla Mudiaya na obranie innego kierunku niż kontynuacja kariery w Chinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Nie znam jego sytuacji, ale to może być casus Dunna. Młodzi gracze czasem nie potrafią sobie poradzić z daną sytuacją w klubie i dopiero po zmianie barw odżywają. Zresztą Cmon, chłopak przez długi czas był typowany do pójścia z 1 pickiem, chyba nie może być aż taki lujowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ainge chciałby 1st rd pick, a nie jakieś bilety. Bardzo podoba mi się opcja ze Smartem mimo że nie jestem przekonany co do pobudek Ainge'a. Z jednej strony niby może poszukiwać picku do wymiany Evansa, a z drugiej może po prostu chce pokazać Smartowi jego wartość na rynku FA i tym samym ugrać lepszy deal w lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Moment moment, przeciez broniliscie go miesiac temu ze postepy robi, ze sie nadaje a teraz chiny? To jak z tym Mudiayem w koncu jest? Bedzie z niego chleb czy granie z lawki do konca kariery? miesiąc temu to on już grzał lawę dawno. Niby miał kontuzje, ale potem wrócił lecz Malone w ogóle go nie wystawiał, w takich warunkach ciężko być optymistą choć... oczywiście zjinxowałem się jak zwykle, ale tak to ja akurat mogę codziennie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi