RappaR Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nie zapominaj, ze jesteś żonaty Właśnie po to pyta - próbuje zrozumieć swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katanga Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Witam wszystkich starych wyjadaczy. Oglądam Wisłę CANPACK z racji miejsca zamieszkania, czasem Koronę (obecnie Politechnikę bo grały tam moje koleżanki) a tak to mam sentyment do Timberwolves i Kevina Garnett'a zawsze w NBA 2003 grałem tą drużyną.Z alkoholi to browar no i wódeczka ale czysta bez ubarwiania.Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Edytowane 5 Listopada 2015 przez katanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizzard Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam wszystkich, Kamil, ulubiony zawoodnik to Jordan, jesli chodzi o druzyny to wizzards, LA lakers no i oczywiscie chicago bulls Lubie browar, chociac probuje troche trenować wiec ograniczam No i tyle chyba Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Serwus Panowie, witamy w naszej społeczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 pomyślałem że w końcu trzeba sie przywitac forum czytuje od kilku lat wraz z nawrotem do młodzieńczego zainteresowania NBA przygoda z NBA zaczeła sie gdzies ok 1988 - 1989 roku gdy wyniki fajnie brzmiacych druzyn zaczeły pojawiac sie w prasie, później Szarananowicz i Łąbędź pokazali NBA w TVP, nastepnie TV sat, DSF i inne ciekawe kanały, mecze przegrywane na kasetach itd, porównac to do dzisiejszych czasów gdzie kazda akcja i statystyka jest dostępna... pamietam debiutanckie sezony Paytona, Mutombo czy Shaqa (połamane kosze pamietam jeszcze forum o koszykówce na grupach dyskusyjnych, to były ostatnie czasy kiedy pisałem o koszu w necie ulubiony team - łatwo sie domyslić ;-) zaintrygowało mnie ze średnio mieli najniższe wyniki w gazecie i tak sie zaczeło aha i favourite player - Krystyna Szymańska Lara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden Glory Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 cześć wszyscy czytam od jakiegoś czasu ale z racji playoffu może warto się zarejestrować kibicuję Warriors od momentu szokującego wyrzucenia Dallas w playoff ulubionego gracza nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 cześć wszyscy czytam od jakiegoś czasu ale z racji playoffu może warto się zarejestrować kibicuję Warriors od momentu szokującego wyrzucenia Dallas w playoff ulubionego gracza nie mam Cześć Golden Glory Witaj wśród swoich. p.s. Ksywę już masz gotową jakby co...nawet dwie :] Anyway, witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witaj! Glory kojarzy mi się z historią ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A mi Golden z Golden State Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 a mi z dziurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 a mi z dziurą Pytanie, po której stronie Glory dziury jesteś A Golden to nie deszczu strugi przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A Golden to nie deszczu strugi przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Cześć wszystkim, troche dziwna sytuacja przy rejestracji bo miałem pytanie o imie Jordana i mimo wpisywania Michael nie mogłem przejść dalej hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Witaj. Coś więcej... komu kibicujesz, co Cię do nas przynosi? I może chodziło o DeAndre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Michael tylko Jackson. <br />Jordan tylko DeAndre. <br /> <br />Siemasz! <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Witaj. Coś więcej... komu kibicujesz, co Cię do nas przynosi? I może chodziło o DeAndre Cześć, kibicuje Lakers, forum czytam od jakiegoś czasu. Zarejestrowałem się bo podoba mi się, że tu w odróżnieniu od zagranicznych forumków patrzy sie na chłodno na zawodników, trenerów, serie itp. Przykładowo na tym forum zagranicznym które przeglądałem była niesamowita euforia po zatrudnieniu Waltona w LAL, jakieś głupie posty w stylu 74-8 coming, a tu spokojne, wyważone opinie. To mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Cześć, kibicuje Lakers, forum czytam od jakiegoś czasu. Zarejestrowałem się bo podoba mi się, że tu w odróżnieniu od zagranicznych forumków patrzy sie na chłodno na zawodników, trenerów, serie itp. Przykładowo na tym forum zagranicznym które przeglądałem była niesamowita euforia po zatrudnieniu Waltona w LAL, jakieś głupie posty w stylu 74-8 coming, a tu spokojne, wyważone opinie. To mi się podoba Trafiles w bardzo dobre miejsce. Jest tu cala masa rzetelnych userow o sporej wiedzy, z ktorymi mozna pogadac na temat kazdej ekipy, w tym Twoich ulubionych LAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Najwyraźniej omijałeś posty Rappara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witaj O lakers to sobie poczytać możesz tu sporo bo to płodna nacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Akurat o Lakers nie piszą najwięcej ich fani, tylko pozostali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi