cieplakwill Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Hej hej Ja tez jestem tu nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 No proszę, nowy użytkownik i już wypasiona emotka, a rw30 narzekał że nie ma takowych. Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 i w dodatku wypaśny nick --- taka stylówa to na wejściu +100 do szacunu na dzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hollywood Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Widzę ,że na forum jest sporo weteranów, którzy przedstawiają się w tym temacie, a więc nie będę "osamotniony" Wiktor, 33 lata, oglądacz meczów od lat 90tych. Jak widać w avatarze, wielki fan Shawna Kempa. Ostatnio miałem dłuuugi przestój w oglądaniu NBA (kilkuletnia praca za granicą) , i mam nadzieję, że spotkam tutaj miłych i pomocnych forumowiczów. Kibicuję aktualnie Portland, gdyż był to ostatni klub, w którym grał Kemp. Pomijając "blamaż" w Orlando. Jestem trochę do tyłu z "New Age Stars" więc postanowiłem nadrabiać zaległości.Liczę na pomoc właśnie w tym temacie Jeśli ktoś chciał by podyskutować o starej gwardii, to służę w tym temacie (SuperSonics, Barkley, Rodman, Drexler, Malone, Nick "nieszczęśnik" (ciekawe czy ktoś to pamięta ) itp. itd. Pozdrawiam Wszystkich i do następnego posta. Edytowane 9 Września 2014 przez Hollywood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikaa27 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam, jestem tu nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam, jestem tu nowa Może coś wiecej o sobie, komu kibicujesz itp. fotka też mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Może coś wiecej o sobie, komu kibicujesz itp. fotka też mile widziana Hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Hahahahaha Można wiedzieć z czego te heheszki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 LBS już nie ściemniaj że nie wiesz o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 LBS już nie ściemniaj że nie wiesz o co chodzi No cóż chciałem tylko być miły, a że się przy okazji naraziłem gimnazjalnej ferajnie Findka... życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) podejrzewam, że koleżanka chciała zareklamować stronę o leczeniu depresji, a z nba ma niewiele wspólnego ) no ale zobaczymy. Edytowane 28 Października 2014 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Rozbawił mnie żart ze zdjęciem, naprawdę dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 http://www.youtube.com/watch?v=tonlV2t0oQA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 "Cytowanie" Misia jest nudne, passer, itd. Miś już jest do porzygu przeciorany przez forumowiczów i internautów wszelkiego rodzaju i w ogóle to już dochodzi do tego, że zaczynam patrzeć na Misia z rozdrażnieniem. STETRYCZAŁEMEOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nie jest z Tobą tak źle, do josepha jeszcze Ci dużo brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Siema, nie jestem tu nowy. Nie lubie Kobe, Jamesa, Wade, Melo, Hardena, Duranta, Paula, Rose, Rondo, Griffina. Pobilem rekord miesiaca w fbl i powinienem sie znalezc w czolowce all time forum, ale stromile nie aktualizuje tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrikka22 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witam, tutaj Maciek, lat 23. Pochodzę z Białegostoku, ale obecnie mieszkam za granicą. Fan Spursów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 A ja naiwny wchodząc w temat myślałem, że na forum zarejestrowała się kolejna dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Dzień dobry. Interesuję się koszykówką, zazwyczaj europejską, aczkolwiek mecze NBA też śledzę, choć z powodu innych stref czasowych - nie oglądam codziennie meczy. Mam 23 lata. Edytowane 31 Października 2014 przez Luca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Witam wszystkich, moje imię Natan i patrząc na wiek większości użytkowników będę tu chyba najmłodszy, mam dopiero 17 lat Sympatią do koszykówki zaraził mnie mój ojciec (ktory de facto jest w wieku niektórych tutaj, lat 37), byłem małym szczylem jak zacząłem oglądać z nim mecze Bullsow, których był fanem. Mimo wielkiego hyp'u na MJ'a, jego ulubionym zawodnikiem byl Pippen I tak samo jest ze mną. Oglądałem wiele meczy x lat 90 i moimi ulubionymi zawodnikami z tamtej ery są : - Pippen - Charles Barkley - John Stockton A z terazniejszej NBA : - Harden - Tony Parker - Curry - Drummond - Carter (zwlaszcza za lata w Raptors) Ulubione zespoly : Jazz, Rockets, Bulls Mieszkam w Lubuskim i chętnie dowiem się czegoś o moim ukochanym sporcie od weteranów Dodam jeszcze, że gram w szkolnej drużynie na pozycji PG, mierze 178cm wzrostu, średnio/słabo rzucam, dobrze podaje i mam niezły przegląd pola. Edytowane 13 Listopada 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi