lorak Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 nie robię dla nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Może zatem powinieneś... komornik może zapukać gdzieś ok. czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 kto pracuje w fb ninja - te ziomki tu sa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 No tak ball nagle 0 strat ja pi****le. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 k**** Marzec, coś Ty tam narobił? kto pracuje w fb ninja - te ziomki tu sa ? Slawekmroz, chyba ktoś jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Kieff Morris, suko !!! Gdyby Ingram nie trafił tego rozpaczliwca byś miał 2-7. Pizdogłowi Ingram i Jrue u mnie tak nie grali. Turku, kończ ten mecz(ap) !!! Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 kto pracuje w fb ninja - te ziomki tu sa ? Slawek, Soobi oraz Leszczur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Nic nie narobilem, mitchel ok ingram spoko, tak zeby na styk bylo wszedzie to jeszcze nie mialem matchupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Slawek, Soobi oraz Leszczur. Kiedyś napisałem dla nich ze dwa teksty. Trzeba było trzymać kontakt, teraz spałbym na forsie, zamiast grać o kilkaset złotych z bandą fajansiarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Sprzedałeś się Jędruś. Za hajs byś napisał, że Kobe to ballhog i borderline allstar ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Chytry, szykuj $$$ na Serge'a. Jeśli pójdzie taniej niż 25$, będę rozczarowany (trójka jest, bloki są) Trochę żałuję, że go wywaliłem, ale po prostu musiałem wziąć kogoś z dwoma meczami w tym gameweeku i lepszą trójką. Wypadło na Erica Gordona, ale mogłem trafić lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Marzec niech bierze, moze mu odrobi bloki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Powinna byc opcja zwrotu na fa ciula ktorego sie wzielo i odzyskanie $. Wypierdolilbym go chetnie chocby dzis ale mi wstyd. 0 pkt 5 zb pan marcin k**** jebany lodzki szczur sciekowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 pan marcin k**** jebany lodzki szczur sciekowy lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Pffff wyjebane mam na te dolce lepszego herbatnika moze na fa zwyczajnie juz nie byc a jego solid gierke all fucking long season biore w ciemno. Tomek, co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Sprzedałeś się Jędruś. Za hajs byś napisał, że Kobe to ballhog i borderline allstar ;] Ta, może jeszcze szalik Legii bym założył ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 nie mow makaron ze wlasnie z gornika wrociles? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Nie, ale musiałbym się w końcu kurde wybrać. Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ta, może jeszcze szalik Legii bym założył ;] w 2015 poznałem na wycieczce w Maroku takiego z Torcidy, ktory dwa miesiące temu zapraszał mnie na Ł3, bo z firmy dostali lożę. Myślę, że szalik miał :-). PS. Dzień dobry Tomek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 spierdalaj lukasz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi