Chytruz Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Warszawiak Bołdas, ma Cousinsa w ręku Chce bym się bał, ja nie czuję lęku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Buła, mam dla Ciebie jeszcze kilka złych newsów. PG zagra tylko dwa razy w tym gameweeku. Jest superhot, więc szkoda, prawda? No i prawdziwy nightmare - Lonzo x4 !!! Ty mnie 4 razy postraszysz DeAaronem Foxem. Myślę, że też się nie boję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 No i prawdziwy nightmare - Lonzo x4 !!! Mocne 19/54 z gry wpadnie, bo przeciwnicy słabi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Jest taka bieda, że to jest c***. Brakuje mi tego Paula strasznie, gdyby dostał jego przeciętną produkcję to bym spokojnie wygrał 2 z tych 4 dotychczasowych pojedynków. Ale nie ma co narzekać. Od początku mam wrażenie, że mam cały czas mniej meczów w każdym tygodniu - szczególnie Gasol, George i Rozan. Ale nawet tego nie sprawdzam. Po prostu wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Warszawiak Bołdas, ma Cousinsa w ręku Chce bym się bał, ja nie czuję lęku Wydaj album, albo przynajmniej EP. k****, chce wreszcie wygrać porządnie, bo to co de tej pory odpierdalają moi, to jest jakaś padaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Marzec, tak w ogóle to nie ma za co. Pe wykrwawił się w niedzielę trzema zmianami, dwie kolejne wykorzystał wczoraj. A od Ciebie ani mrumru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 A co mi po jego zmianach? Mnie tam wyczyny moich interesuja a nie choroba umyslowa peweego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Wkleję Ci to w poniedziałek rano Einsteinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Harden 10 TO - one man wreckin crew - nigdy w sezonie nie wygram tej kategorii - troche do Marca na skype podobny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 chwilę potem wydał 100$ na Gortata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 chwilę potem wydał 100$ na Gortata... Kto bogatemu zabroni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) pi****le tego Mike'a Cuntleya i jego 38% FG i 0 zbiórek w 3 meczach. Edytowane 14 Listopada 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Spoko zawsze uwazalem go za overrated po tym jego kontrakcie to dopiero, ale patrzę na fa to serio nie ma tam nic ciekawszego niz rudy gej? Chyba cię trochę poniosło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Gay jest niezły, robi trochę wszystkiego oprócz asyst, których i tak nie potrzebuję. I przede wszystkim gra 3 mecze do piątku, więc jak sobie go wymienię jeszcze w weekend to mam 4 mecze zamiast 2 Conleya, w których zrobi 9/30 z gry i 1 zbiórkę. Quick mafs. Edytowane 14 Listopada 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Gay jest niezły, Albo i nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Chyba cię trochę poniosło... Hehehehehe. Tomek, dla mnie jesteś mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ze niby przeplacilem gortata? Eeee tam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Nikt nie chciał Markkanena? Weird. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ja nawet nie widzialem ze jest znowu na fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Plan jest taki, że Conley to mój zeszłoroczny Oladipo/Schroeder - jak się pozbyłem pseudogwiazd-szkodników to od razu wszystko zaczęło klikać. Markkanen to za to drugi Jokic. Zaraz wam wyślę dane do przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi