Skocz do zawartości

Roto h2h FCUK 2017

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Mam straszny szpital. W składzie i w domu. Przez ten drugi nie wystawiłem wczoraj ellingtona kimkolwiek jest.

Możliwe, że niedługo przebuduje skąd, zagraj pionkami i postawie na 3-4 kategorie, które będę mógł wam urwać. W obecnej sytuacji wygrana w jakikolwiek tygodniu będzie cudem.

Ale to dopiero w weekend, bo mam teraz urwanie głowy.

bTW z listy Łukasza przepłaconych gości nie mam nikogo. Taki paradoks.

Za rok draftuje tylko iron manów

Takie przemyślenia Noculaka (Bartek, czemu Noculak?):

Łącznie Żal Anthony, K.Burak i Drwal w 4 meczach 2 bloki. Josh Richardson i Dejounte Murray w 2 meczach 6 bloków.

Wziąłem Gasola żeby odrobić bloki; bloków zero, ale dzięki Gasolowi odskoczyłem w trójkach.

Moja skuteczność FT w sezonie: 74,4% vs 81,6% Loraka; w tym tygodniu: 92,3% vs 83% dla mnie

Bloki total: ja - 460, Lorak - 268; w tym tygodniu: 12-6 dla Loraka

Jarałem się trzema meczami Tobajasa w tym gameweeku, mimo braku kontuzji będę mieć jeden...

Fournier zagrał na poziomie Duranta, Gasol lepiej niż Towns. Gdybym coś takiego usłyszał wczoraj, jarałbym się jak dom w Grabinie.

Fuck logic.

W dniu 1.02.2018 o 20:40, Lu- napisał(a):

Robert Baratheon nie byl beksa.

Po prostu chce Ci maksymalnie dopierdolic, ale okolicznosci przestaly sprzyjac. Zamiast gangbangu musze sie nastawic na delikatna penetracje.

poproś Bartka, może we dwóch dacie radę dokonać pożądnego gangbanga.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.