Lu- Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Mało do kogo nazwisko tak nie pasuje jak do Marcusa Smarta. W trojkach i zbiorkach robi się nieciekawie. Rozier jebany, Lowry też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 W FBX sprzedałem Roziera za Ilyasovę, gud deal. Szału ten Rozier w sumie nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Szału ten Rozier w sumie nie robi. No, na szczęście się uspokoił ostatnio, ale i tak to dużo lepsza opcja niż hot garbage Ilyasova. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Lu. Idziemy po Ciebie. W sensie. I tak nie dojdziemy. ps. Połowa 3 kwarty. Horford 2 zbiórki. Mistrz. Edytowane 12 Listopada 2017 przez PeWee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Qrwa, przejebię z joeinglesami Loraka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 k****, Horford za 3. Są emocje... I w sumie o to chodzi w tej zabawie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) ^ w sumie gdyby nie fantasy i bukmacherka, to nie byłoby sensu oglądać NBA. Edytowane 12 Listopada 2017 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 trójeczki się zrównałem #yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 3-4 z Jendrasem i blisko w jeszcze dwóch innych kategoriach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja jebie, czterech bolców daje w trzy kwarty dziesięć trójek, podczas gdy przez caly tydzień cala ekipa dała 24... Dipo, masz dziś jednak robotę do zrobienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Matthes miał jedno zadanie. Trafić jedną trójkę. Ehh. 4:4? Biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) A ja chytry powiem ze w ogole nie czulem sie slabszy w tym tygodniu, 4:5 byloby sprawiedliwsze Edytowane 13 Listopada 2017 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 4-5 w poniedziałek brałem w ciemno. Prawda jest taka, że powinienem dostać jakies 2-7, ale szczęśliwy splot zdarzen i niezrozumiałe przywiązanie Pe do Nance'a dało rzeczone 4-4. Głupi ruch z Monroe kosztował mnie brak reakcji w niedzielę. Z kolei wybrany na bance Gasol bardzo ok. Wczoraj bylo pewne, że nie wygram zbiorek, więc zakładałem 5-4. To, że Pe dogonił mnie w trojkach to niemiła informacja. A o tym, że wziął Matthewsa dowiedziałem się przed chwilą. Teraz Buła. Mam dla Ciebie dwie wiadomości, złą i złą. GSW x 4, MIN x 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 A ja chytry powiem ze w ogole nie czulem sie slabszy w tym tygodniu, 4:5 byloby sprawiedliwsze Jeszcze 3 dni temu było 9-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Lu Till next time! Marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 3-4 z Jendrasem i blisko w jeszcze dwóch innych kategoriach. Wymęczyłem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Temu, który pierwszy przegra ze mną w FT% albo w TO's stawiam pół litra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 jednej trójki zabrakło do remisu. trzeba było brać tego Roziera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 jednej trójki zabrakło do remisu. trzeba było brać tego Roziera. No właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 nawet apka mówi mi, że zjebałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi