PeWee Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Moim najlepszym zawodnikiem jest koleś którego wziąłem z FA bo pisaliście przez 3 dni na forum jak jest zajebisty - Adams. Bonaparte roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Moh ziomek za 2$. Wiedziałem, że to dobry pick. Mi jednak niepotrzebny, bo w rebs i blk daję radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Tydzień zaczął się lekko i przyjemnie, ale wrócił Whiteside i Turner. Nie wiadomo jak się skończy Będzie walka o fg%, 3pt, stl, może asysty ale tutaj nie mam kim walczyć specjalnie. W blokach niby mam sporą przewagę ale Whiteside może wyjebać 10bl w meczu i tyle będzie z mojej przewagi. Meczów jeszcze obaj mamy sporo. Drummond chyba w końcu się nauczył rzucać wolne co cieszy. Paul wraca za 2 tygodnie, wyśle wszystkim po jednym opakowaniu wazeliny żebyście byli przygotowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Lopeza wzialem juz na przyszly tydzien, w tym to juz w sumie rzut moneta czy bedzie 2-7 czy 3-6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Wytrzymales bez niego aż pięć dni. Musiałes mocno tęsknić. Twój ruch mnie zdziwił, skoro walczymy o zbiórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Nie mam juz szans na zbiorki, w najlepszym razie masz jeszcze 2 mecze wiecej, w najgorszym 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 wiedzialem makaron ze tylko ty mozesz kuzme wziac , tez dzis go chcialem przyznaje. w ogole jak on sie utrzymal do 27 picku w tym drafcie ze go lal łapneli to nie wiem, fajny talent kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Ja go chciałem wczoraj rano, ale szkoda mi było Ryana Andersona. Kuzma jest lepszy niz Lonzo. W zasadzie to i Rondo jest lepszy... Kazdy jest... ale jeszcze go trzymam. Dzis ława, a w next gameweeku na wejsciu jestem w dupe z fg vs PeWee, wiec nie ma potrzeby wyrzucać tego cwela. Edytowane 5 Listopada 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) przez te 3 tygodnie nie grały u mnie 162 z tych 200 draftowych dolarów (Thomasa nawet nie liczę) Edytowane 5 Listopada 2017 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Z bułą to byś dziesięcioma Ingramami wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Lorak skreślaj totka, ten niefart musi się kiedyś skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Łukasz, masz na te 54 urodziny 3/15 z gry od Collinsa i Love'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Super, dziękuję. Mimo wszystko Lonzo zostaje na ławie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Najlepszego Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Najlepszego Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Gallinari się skontuzjował ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Typowy Galinari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 To nie byl moj tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) To nie byl moj tydzien.To prawda, choć patrząc pod katem statline'ów u mnie nikt nie zanotował jebitnego wystepu, a kilku zawodników wręcz spierdoliło. Towns na razie poniżej oczekiwań, a teraz będą tylko dwa występy w nadchodzącym gameweeku. Po przeciwnej stronie AD, więc będzie ciężko. 4-5 biorę z miejsca.PS. Widzę Chytry, że w trojkach postraszyles ostatniego dnia. Malo brakowało. Dzięki za pojedynek. Wygrałem glownie dzięki większej liczbie gier. PS2. Zaczynam żałować tego Kuzmy. ROTY nie tylko w LAL, ale i na zachodzie. Edytowane 6 Listopada 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 nie robcie zdjec, po prostu sie do tego przyzwyczajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi