PeWee Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 ai3. kończymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 ja jeszcze nie zaczalem a juz moge konczyc , 3 steale na krzyz i 2 bloki , narax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 https://youtu.be/WOFk0PpG1EA?t=20m12s Tak się skojarzyło, zresztą inaczej nie mogło. BTW, jak tak dalej Ci będzie szło Shavlik, to żeby wypłacić się zwycięzcy wchodzisz w głodówkę przeciwko Radziwiłłowi albo będziesz musiał opi*****ić trochę sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Jendras, mam nadzieję że nie oskarżysz o molestowanie. Mam w tym tygodniu jeszcze jeden taki dzień jak dzisiaj, gdzie wszyscy moi grają, więc znow 2 nie wystawię. Ale nie ukrywam, na razie jaram się tym wynikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 To jest matchup !!! Trzy kategorie na styk. Gdyby dziś.był poniedziałek chyba bym się powiesił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nadal się nie widzę tbh, przy 2 meczach mniej do końca +3 punkty i +1 zbiórka to żadna przewaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Przy tym co moi grają w rym tygodniu, to brak Conleya wyszedł Ci na plus, bo FG Ci nie spadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Buła, czy to prawda, że Twoim najlepszym trojkowcem jest Marc Gasol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Przy tym co moi grają w rym tygodniu, to brak Conleya wyszedł Ci na plus, bo FG Ci nie spadło. Wolalbym te 16 punktow i 3 zbiorki niz przewage 0,01 FG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Lu kiedy to lol leci na fa ? mocno cie wkurwia co? Ile to za niego dales przypomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Tyle co Ty za Dennisa Smitha ;] EOT. Punchline Edytowane 3 Listopada 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jendras, mam nadzieję że nie oskarżysz o molestowanie. Boję się, że potem ogłosisz, że jesteś homo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Wziąłem Gasola, bo miał jeszcze 3 mecze, ale dzisiaj i tak mam 6 slotów na 7 grajków. Fek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 No naprawdę się zawziąłeś na te REBSy i bloki. Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Mam w końcu czołowego specjalistę - Serge Ibaka, 1.0 bpg, 0 total w tym tygodniu. Edytowane 3 Listopada 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 A wyszydzany Lonzo 4. ... ale allstar Millsap, 32% FG. A rok temu tak ładnie napierdalał.Drwal 37%FG. Śmiech na sali, nawet Lonzo jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 W zbiórkach Ibaka też jest niezły - 4.7 na mecz to tylko trochę mniej niż Rubio czy Curry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Gasol u mnie przewodzi we wszystkich kategoriach oprócz ppg Jest przegość. Jestem na etapie szukania kolejnych Gasolów w Hiszpanii, może się poukrywali gdzieś w katalonii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jeszcze dwa słowa na temat Pana podjarka pierwszym meczem Willie Cupa-Sraka Jebany żyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Harden to jest przekocur - jednosoobowy wreckin crew - TO i FG% z miejsca 0-2 w kazdym pojedynku - wirtuoz pilki , plus Simmons k**** jakbysmy grali w punkty to bym miazdyl - dzis nowa nazwa nawiazujaca do nowych wydarzen i nie mowie tu o #BTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi