Zdzisław Ptak Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Jeżeli pewien geniusz transferowy jest straszony przez samozwanczego mistrza, ze zostaną upublicznione screeny z rozmów jeśli nie zostanie (tenże samozwaniec) dołączony do multiwaya- to czy jest to zgodne z etyka i moralnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 3 minuty temu, january napisał: O moralności i etyce to jeden i drugi pojęcia nie macie Niemniej nieustannie rozwala mnie jak Qcin lajkuje swoje posty z drugiego konta xD nie wiem o co Ci chodzi, z Zdzisławem mam tyle wspólnego co Człowiek Morza z tytułem Woodena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 6 minut temu, january napisał: O moralności i etyce to jeden i drugi pojęcia nie macie Niemniej nieustannie rozwala mnie jak Qcin lajkuje swoje posty z drugiego konta xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 20.02.2020 o 15:10, człowiek...morza napisał: Może i bym polizał sobie swojej jaja, gdyby nie to ze wciąż czuc na nich Twoja ślinę XD To Ci się udało Rybaku Edytowane 24 Września 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Czy mogę mieć podczas okienka przez chwilę 16 graczy czy muszę kogoś od razu zwolnić nawet jeśli w kolejnej wymianie minutę później oddaję więcej graczy niż pozyskuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Marquesa Chrissa na 1+TO mogę podpisać w lato czy tylko do końca sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Marquesa Chrissa na 1+TO mogę podpisać w lato czy tylko do końca sezonu? Tylko do końca sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Browna jr z 2-way mogę podpisać na 1+TO i będzie on RFA za rok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Teraz, polishllama69 napisał: Browna jr z 2-way mogę podpisać na 1+TO i będzie on RFA za rok ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Tak gdzie się to podpisuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 3 minuty temu, polishllama69 napisał: gdzie się to podpisuje ? Dobre pytanie. Chyba tutaj -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 powiedzmy, że Ci zaufałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Przypomnijcie mi, drodzy radni. Czy zawodnika, który trafił do drużyny w wymianie np 6 stycznia można wymienić w tym okienku w połączeniu z innymi graczami. Wiem, że wg CBA i tego co jest napisane w naszym regulaminie musi minąć 2 miesiące, ale zdaje się że była dyskusja na ten temat o sytuacji, gdzie między okienkami jest mniej niż 2 miesiące. Nie wiem tylko na czym się ta dyskusja zakończyła. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Na tym ze nie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 8 minut temu, Regis napisał: Przypomnijcie mi, drodzy radni. Czy zawodnika, który trafił do drużyny w wymianie np 6 stycznia można wymienić w tym okienku w połączeniu z innymi graczami. Wiem, że wg CBA i tego co jest napisane w naszym regulaminie musi minąć 2 miesiące, ale zdaje się że była dyskusja na ten temat o sytuacji, gdzie między okienkami jest mniej niż 2 miesiące. Nie wiem tylko na czym się ta dyskusja zakończyła. Dzięki za odpowiedź. Nie można. Musi minąć 60 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @Eld W którym temacie mogę przekonwertować kontrakt Pelle z 2way na 1 + TO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 33 minuty temu, Alonzo napisał: @Eld W którym temacie mogę przekonwertować kontrakt Pelle z 2way na 1 + TO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Limit cash mamy w tym sezonie taki jak w NBA, czyli 5,63 mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Plus jakie ekipy maja cash jeszcze? Niby jest zakładka finansowa ale może info tych GM którzy do marca chcą handlować i cash mogą wrzucać. Bo po co mi info o cash gdy ktoś już wymiany nie zrobi 3 minuty temu, Tecu napisał: Limit cash mamy w tym sezonie taki jak w NBA, czyli 5,63 mln? Radnym nie jestem ale o 5,6 słyszałem To 200.000 od Knicks to na nowy sezon będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Do kiedy można podpisywać swoich 2wc na regularny kontrakt. Chodzi mi o ten sezon. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi