Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, ale jak zawodnik chce grać w konkretnym mieście, to nie chodzi tu o market w znaczeniu jakim piszesz (tak by szybciutko Twoją interesowność wykluczyć).

Była na pewno o tym dyskusja, ale żadnego postu z tym znaleźć nie umiem.

Na pewno uznalismy, że market nie ma znaczenia pod względem finansowym (czyli, że LAL/NYK/LAC/BKN mogą finansowo szaleć) dla klubu.

Ale dla graczy?

George wolący grać w Los Angeles, a zwłaszcza w Lakers jak kiedyś Kobe Bryant to jednak różnica niż stwierdzenie "market ma znaczenie" :)

Sorry za doublepost, ale PG13 przemówił

"I love LA. This is home, I grew up watching Kobe. When I first grew up playing the game...I didn't picture myself in and Indiana jersey, or Thunder jersey, I pictured myself in a Lakers jersey"

Zacytuj dokładnie

“I want to be a champion,” George told Wade as the two sipped wine in Los Angeles. “In a way, it’s like, I want to come here, I want to play for the home team and put a Laker jersey on. That’s always gonna be something that I want to fulfill. But at the same time, it’s like, what’s the best move, though? I know who I am as a player. I just want to help the team win. And I feel comfortable doing so with Russ (Westbrook).”

Wykluczyliśmy sporo z Real nba.

Na pewno markety jak i wpływ Realnych gm i ich pracy lub trenerów.

Myśle ze było to jasne ze ja nie mogę argumentować ze mam Popa.

Tak samo Ła.

Nie ma wpływy ani praca Magic ani bliskość Hollywood.

Istota gry jest ocenianie ruchów własnych a nie malpowanie realów gdzie jyz znacznie odpłynęliśmy.

Kalkę to robimy jedynie z kontuzji oraz siły gry graczy w nba. Czasem zbyt dosłownie.

Małe markety widocznie już boją dupkę :smile:

Tu nie chodzi o żaden strach, bo tak jak już kiedyś wspominałem, jeśli Lebron ze mną nie podpiszę to mój świat się nie zawali. Chodzi po prostu o to, że mieliśmy sprawdzić nasze umiejętności jako GMow, a jak będziemy brac pod uwagę market to część GMow będzie miała duży handicap.

A jeśli rzeczywiście ten market ma znaczenie to pasowałoby to jasno gdzieś napisać. Wtedy też wykonalbym inne ruchy wiedząc, że przez mały market mam mniejsze szansę.

Edytowane przez SlaKB

Tak czy tak sprawdzamy nasze umiejętności jako GMów, w razie czego trzeba brać pod to poprawkę że ktoś ma lepszy market a ktoś gorszy. Tak samo przecież bierzemy poprawkę, że jeden GM przejął silnych Warriors a inny słaby, nieperspektywiczny team.

Jak dla mnie lepiej jakbyśmy brali market pod uwagę przy głosowaniu, tak samo jak w realnej NBA. Zresztą w RL nie jest to jakiś mega ważny czynnik w większości przypadków.

Sources: GM Pacers mimo że zrzucił cap holda Glenna Robinsona III, zapewnił ponoć jego agenta, że Pacers zainteresowani są zaproponowaniem mu vet minimum, jeśli żadna z pozostałych drużyn nie zaoferuje mu lepszego kontraktu. GM Pacers nie może niestety zaoferować większego kontraktu i zrzucając cap hold chciał zwiększyć szansę na złapanie dobrego kontraktu przez zawodnika. 

There was never a doubt that Kevin Durant would re-sign with the back-to-back NBA champions, but there were questions as to how long his deal might be.

On July 1, the first day of free agency, the nine-time NBA All-Star intends to sign a one-and-one deal to remain with the Golden State Warriors, league sources told ESPN.

The second year will contain a player option, sources say.

The contract is for $30 million for next year and $31.5 million for the option year, according to ESPN's Bobby Marks

Cleveland Cavaliers przedstawią jutro ofertę pięcioletniego maksymalnego kontraktu dla Lebrona Jamesa. Cavs nie wysłuchają żadnych ofert sign and trade za najlepszego gracza w lidze.

Kevin Love, Cj McCollum oraz DeAndre Jordan namawiają Lebrona by nawet nie wysłuchiwał ofert innych zespołów i powalczył z nimi o mistrzostwo ligi.