ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Człowieku jezior. Odpiszesz mi? Człowieku jezior. Odpiszesz mi? Ps. Czy to powód opóźnień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Ian BegleyKonto zweryfikowane @IanBegley 7 min.7 minut temuWięcej Some teams with picks ahead of the Knicks have reached out to New York gauge its interest on trading up to draft Michael Porter Jr., league sources say Some teams with picks ahead of the Knicks have reached out to members of the organization to gauge their interest on trading up to draft Michael Porter Jr., league sources say. Of course, hundreds of conversations like these take place between teams leading up to the draft. And there is no indication that any of the teams that reached out are close to a deal with NYK, nor that Knicks decision-makers have reached any consensus on who they'd like to draft with their first-round pick. But opposing teams are aware that some members of the Knicks' organization are big fans of Porter Jr. Knicks GM Czlowiek Morza is scheduled to head to Chicago on Friday to watch Porter Jr. workout, team sources confirm. The Knicks also had representatives at Porter Jr.'s pro day in Chicago last week. ESPN reported then that they would meet with Porter Jr. before the draft. Czlowiek Morza plans to travel to Chicago were earlier reported by SNY and the New York Post. Edytowane 12 Czerwca 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Źródła podają, że w Oklahomie telefony płoną. Niespodziewany wybór Tre Younga z #5 numerem spowodował duże zainteresowaniem posiadanym numerem OKC w tym drafcie. Thunder przygląda się potencjalnym opcjom, które pozwolą im stanąć do walki o najwyższe cele w nadchodzącym sezonie. Źródła podają również, że jeśli nie dojdzie do wymiany 6 picku i kolejnego trade down, rozpatrywani są już tylko dwaj zawodnicy. Bagley oraz Porter Jr. Kuuuuuuciooooooo, dajesz!!!Bierz tego Johnsona, oddawaj 6ty pick człowiekowi i jedziemy z koksem Albo oddaj mi jak nie wiesz co z nim robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ian BegleyKonto zweryfikowane @IanBegley 7 min.7 minut temu Więcej Some teams with picks ahead of the Knicks have reached out to New York gauge its interest on trading up to draft Michael Porter Jr., league sources say W piątek? Nosz kurcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ponoć R.J Barrett i Zion Williamson otrzymali po tajemniczej przesyłce z koszulką Tłoków z ich nazwiskiem i krótką informacją. "See you in a year ;)" Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Sources: duże zainteresoaanie 7 pickiem, Grizzlies prowadzą rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 GM Hawks podobno wysluc***e ofert do jutra do poludnia. Około 12 zostanie ogłoszona decyzja. W kuluarach często przewija się Mikal Bridges. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Według źródeł zbliżonych do Gm-a Cavaliers, w najbliższym czasie dojdzie do transferu Kaya Feldera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ruszyła maszyna transferowa. Lada moment powinna gruchnąć wymiana z udziałem m.in. Bismacka Biyombo. Jednego z ulubieńców GMa Pelicans na którego pozyskanie nie pożałował first picka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Jak wynika z anonimowego przecieku rozmowy między gm'ami knicks i nuggets, GM Knicks pokłada spore nadzieje w nowym nabytku Juancho Hermangomezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Sources : Milwaukee Bucks + The Banana Boat Team next summer? I teraz pytanie kto do LeBrona - Melo czy CP3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ciekawe od kogo te ploty wychodzą. Dobrze poinformowany dziennikarz z Milwaukee informuje, że są małe szanse na taki scenariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Sources : Brooklyn Nets próbują pozyskać wyższy pick w 1 rundzie draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Według ligowych źródeł w ostatniej chwili wyrwano czapkę popularnych "Szerszeni" z rąk Donte DiVicenzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) melton do lakers?tak mowia moje zrodla Edytowane 14 Czerwca 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 sytuacja Kawhiego w BeGM rozni sie znacznie od tej z reala. Zdrowy sklad Ignazza ma duze szanse zdetronizowac GSW w przyszlym roku, nie musi juz sie meczyc z Kylem Andersonem czy zwlokami Parkera/Gasola tylko ma realne wsparcie. To nie sa symetryczne sytuacje. Jestem tez przekonany, ze GM Spurs ma w pamieci błąd Cleveland ze zbyt wczesnym oddaniem Irvinga i spokojnie podchodzi do plotek ze stajni ESPN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Dokładnie. Rakiem organizacji dla kl jest przywiązanie w dalszym ciągu do starej gwardii. U mnie nie ma manu a przede wszystkim toksycznych kontraktów millsa i gasola. Mam drogich graczy ale jednak dużo lepszych i młodszych. I tu zapytanie czy ta nasza zabawa jest kalka wydarzeń czy jednak następstwem naszych własnych działań. Mam wrażenie ze zbyt dużo kalki robimy na wydarzenia które u nas są już dawno niemożliwe bo to byt równoległy Chyba się zgodzicie ze gdyby spurs rok temu w lato nie dali kontraktów millsowi i gasolowi to sytuacja byłaby o niebo lepsza. Ba. Lma dostał extension a u mnie nie. Leonard raczej by powiedział daj mi liderowanie i tyle. U nas zbyt dużo jest zmiennych. Nawet potwora gsw nie ma bo ekipa jest jednak słabsza. Zdradzę ze zagłosowałem na cavs w finale doceniając prace gm i tu nawet lbj nigdzie się nie rusza bo nie pała taka zemsta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Mam wrażenie ze zbyt dużo kalki robimy na wydarzenia które u nas są już dawno niemożliwe bo to byt równoległy Chyba się zgodzicie ze gdyby spurs rok temu w lato nie dali kontraktów millsowi i gasolowi to sytuacja byłaby o niebo lepsza. Ba. Lma dostał extension a u mnie nie. Leonard raczej by powiedział daj mi liderowanie i tyle. U nas zbyt dużo jest zmiennych. Ja już dzisiaj czytałem jakieś raporty że leonard domaga sie transferu bo spurs nie chca mu dać maksymalnego przedłużenia. No i rzeczywiście spurs zrobili dziwny ruch zwlaszcza z gasolem w offseason. Natomiast extension dla lma chyba nie powinna byc dla leonarda problemem? Czemu uwazasz ze jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Od wczoraj to ja nic nie wiem. Ps. Kyle tez nie mam Wiec po sprowadzeniu millsapa miałbym raczej spokojne lato a Leonard ma jeszcze rok kontraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Ja tez mam wrazenie, Kawhi u nas nie odstawialby takiej dramy. Z drugiej strony, extension tez by nie podpisal majac w perspektywie gre z Dragiciem, Millsapem i LMA. Na jeden rok, to spoko ekipa, na dluzej juz nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi