kungfubestia Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Gm Memphis popadł w głęboką depresję i rozważa popełnienie hara-kiri z powodu wczorajszego zbyt wczesnego wybuchu radości, bez wcześniejszego ogarnięcia tematu draftu. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 GM Lakers i GM Knicks świętują dziś jubileusz. To już 100 propozycja wymiany między nimi, która nie doszła do skutku... ale przynajmniej dobrą latte wypiłem w LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 ale przynajmniej dobrą latte wypiłem w LA Sources in Chicago tell it was NOT a soy latte at all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 wróbelki ćwierkają, że jeszcze przed północą dojdzie do podpisania kolejnej umowy miedzy Minnesotą a Lakersami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Ricky Rubio na celowniku gigantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Олексій Лень покидає Бруклін Edytowane 17 Maja 2018 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Олексій Лень покидає Бруклін Jeremy Lin odchodzi z Brooklynu, sluze pomoca z cyrulica// choc.to chyba niemozliwe skoro Lin ma PO?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jeremy Lin odchodzi z Brooklynu, sluze pomoca z cyrulica// choc.to chyba niemozliwe skoro Lin ma PO?? Len, nie LIn. Coś kiepsko się uczyłeś w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Len, nie LIn. Coś kiepsko się uczyłeś w szkole ojjjj tam, Len Lin, jeden szrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 - Dziękuję, za liczne zgromadzenie na konferencji prasowej New York Knicks. Za chwilę przed Państwem wystąpi właściciel drużyny - James "Orzeł" McDolan - który podsumuje rok działania nowego Generalnego Menadżera - Człowieka_Morza i sezon w wykonaniu NYK. Prosimy o chwilę cierpliwości. Maestro MCDolan przygotowuje się do występu. 30 minut później... - Dziękuję za przybycie i witam wszystkich przedstawicieli prasy Nowojorskiej, przedstawicieli innych mediów <szeptem> tych gorszego sortu, oraz wszystkich zainteresowanych. Na wstępie chciałbym bardzo serdecznie podziękować restauracji Clyde'a Fraziera za zorganizowanie tego wspaniałego cateringu i ugoszczeniem nas w swoich przytulnych progach. Przypominam także, że po zakończeniu mojego wystąpienia w barze przez godzinę będzie happy hour na wysokoprocentowe drinki z parasolką i takim fajnym zawijaskiem z cytryny. Pyszna rzecz tylko za $6.99. Tylko za $6.99! <chrząka> Jaki był ten sezon w wykonaniu mojego zespołu? Magiczny. Nowa miotła w postaci człowieka_morza nadała nam błysku i świeżości. Wytyczyła nowy kierunek w rozwoju IKONY jaką są Knicks. Skład dobrany idealnie pod franchise playera jakim jest na skarb z Łotwy. Rudy Gobert razem z Kristapsem tworzą pod koszem barierę nie do przejścia. Barierę? Co ja mówię! KOPUŁĘ! Taką samą jak w książce Stephena Kinga o tym samym tytule, która jest dostępna w kiosku przed restauracją za jedyne $2.99! <kaszle> - Dodatkowo wzmocnił nas na pozycji rozgrywającego pozyskując Kyrie Irvinga. KI to mokre marzenie każdego właściciela klubu lubiącego wyrzucać pieniądze w błoto. Niezwykły ofensywny talent, kiedy tylko jest zdrowy. Najbardziej jednak cieszą mnie małe rzeczy, które C_M wykonał z palcem w nosie. Dario Saric to jest gość. Skromny, cichy jednak robiący to co do niego należy. Skład obudowany weteranami, którzy nie chcą tylko odcinać kuponów... - PANIE BERMAN, MÓGŁBY PAN PRZESTAĆ WPIERDALAĆ PASTRAMI KIEDY MÓWIĘ? - Dziękuję! - o czym to ja? A tak! Kupony! Dziś w New York Times kupon zniżkowy na zupę w puszce. Oszczędzasz, aż $0.99! Do wykorzystania w Walmarcie! <ociera pot z czoła> - Jedynym zgrzytem w pracy nowego GMa było pozyskanie tego Wafla Winslowa. Wiem, że nie powinienem mówić tego publicznie i tak bezpośrednio, ale jestem właścicielem i możecie mnie cmoknąć w pompkę. Powiem to szczerze i samego serca: Justice jesteś zwykłym kasztanem i podpisując cotygodniowy czek dla ciebie płaczę tak, jak nawet nie płakałem przy kontrakcie Noaha. Jednak nieustępliwość i zadziorność C_M udobruchały mnie i zgodziłem się na ten ruch. - Więc z tego miejsca chciałbym jeszcze raz podziękować C_M za frekwencję w MSG, za ilość sprzedanych koszulek oraz gadżetów, za podwyższenie wartości zespołu i za ogromną ilość pieniędzy które dla mnie zarobił wykonując telefony i pojąc late w Los Angeles. Dziękuję! - aaaa! i dziękuję też za wejście do PO. Po raz pierwszy od wielu lat idzie nowe! Czuć powiew świeżości który skutecznie wypycha stęchły i skwaśniały odór z MSG. MAKE THE NEW YORK KNICK GREAT AGIAN! Gdyby nie kontuzje które zabrały nam najlepszego gracza i Irvinga, sądzę, że NYK znaleźliby się w finale! SKY IS THE LIMIT! ZA ROK JESTEŚMY W FINAŁACH! CZŁOWIEK_MORZA WAM TO GWARANTUJE! - Nie ja, tylko on. Proszę to poprawnie zanotować. <nabiera powietrza i poprawia Fedorę "pussy explore"> - Na zakończenie napisałem piosenkę, która najlepiej odda moje uczucia co do tej drużny i tego sezonu. Śpiewniki znajdziecie pod siedzeniami i zachęcam do robienia chórków! i raz, i dwa, i raz,dwa, trzy OOOOOO MÓJ KRISTAPSIE! OOOOOO MÓJ ŁOTEWSKI KSIĄŻĘ OOOOOO JAK DOBRZE ŻE NIE JESTEŚ Z BAŁKANÓW OOOOOO tak nie może być - k****! Czemu ta gitara nie stroi? STEVE?! CZEMU TA GITARA NIE JEST NASTROJONA! JAK MAM GRAĆ Steveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! <zbiega ze sceny wkurwiony> - Dziękujemy za przybycie! Przed Państwem wystąpił James "Orzeł" MCDolan. Zapraszamy do happy hour! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Przemek - odstaw produkty zielarskie ;-) Żródła zbliżone do Celtics donoszą iż drużyna prowadzi zaawansowane negocjacje w dealu trójstronnym z udziałem Paula George'a. Stay tuned! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 jak donoszą anonimowe źródła NY Knicks są bliscy oddania jednego z wyższych kontraktów wraz z 18 pickiem za obwodowego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Sources: Bulls had long interviews with Colin Sexton, Miles Bridges and Mikal Bridges during Draft Conbine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 San Antonio chce być bardziej aktywne na rynku transferowym. Po udanym sezonie jakim był kolejny awans do Po bez swojej Gwiazdy GM potwierdza chec wzmocnienia zespołu. Pierwsze spotkanie odbyto z Howardem który w ocenie wielu GM zawiódł wcserii z OKC i strony mogą się rozejść przez co jest to spadający kontrakt wart rozpatrzenia. W związku z rozmowami z dwoma najważniejszymi graczami w zespole GM odbył rozmowę z właścicielem który potwierdził możliwość przekroczenia lucury tax stad zielone światło do działań. Spurs maja świadomość ze jednym z drugoplanowych FA staje się Bellineli i życzą Włochowi owocnego testowania rynku Spurs chcą zagrać szybsza koszykówkę Wiec rozpoczyna się rozmowa z innymi gm na niespotykana jak na spurs skale. Decyzja o wzmocnieniu podyktowana jest także brakiem Pick2019. Dodatkowo spurs poszukują wyborów drugorundowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Spurs ponad 40mln w plecy, więc chyba daleko tam od uznania sezonu za bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 jak donoszą anonimowe źródła, ny knicks są bliscy pozyskania gracza podkoszowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) "Ostatnia nieoecność GM Magic była spowodowana spontanicznym wyjazdem, który został zorganizowany przez organizację i który miał być chwilą odpoczynku po bardzo udanym sezonie na Florydzie. GM zapowiedział drużynie, że szuka aktywnie wszelkich możliwych możliwości aby za rok spokojnie zameldować się przynajmniej w drugiej rundzie PO. Pod nieobecnośc generalnego menedzera jego sekretarka zapisała wszystkie połączenia jakie zostały wykonane do biura Magic. Tuż po powrocie Dnc postara się jak najszybciej na wszystkie odpowiedzieć" sours: Orlando Sentinel Edytowane 21 Maja 2018 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Jak donoszą anonimowe źródła, NY Knicks odrzucili pokaźną ofertę zawierającą czołowy talent i parę picków za jedną ze swoich podkoszowych gwiazd. W kuluarach mówi się, że GM Knicks jest bardzo przywiązany do kolektywu który stworzył i wierzy, że posiada odpowiednie elementy do walki o najwyższe laury. Ponadto managment Knicks prowadzi bardzo zaawansowane rozmowy na temat wzmocnień, których elementem mają być picki, młodzi gracze oraz T.Johnson i wiele wskazuje na to, że w najbliższym czasie (być może nawet dziś) dojdzie do ich pozytywnego zakończenia. Edytowane 21 Maja 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi