MarcusCamby Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Jakiej trzeciej piątki? Przecież Bullock to mój starter! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Jakiej trzeciej piątki? Przecież Bullock to mój starter! Tak sobie zażartowałem, nie bierz tego do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Tak sobie zażartowałem, nie bierz tego do siebie Przyznaj, że chciałeś się pochwalić głęboką rotacją cwaniaku. Ale czekaj ty, jako 1/29 agenta dobrze pamiętam jakie obierki oferowałeś latem Embiidowi. Gdy wszyscy dookoła szukali klauzuli do kontraktu nowego Hakeema, ja od początku mówiłem, że to jest gracz na maxa. Nie jest tajemnicą, że Joel bardzo ceni MarcusaCamby'ego i już naciska na sign and trade, by mógł trafić do Pels, gdzie stworzyłby nową dynastię z Davisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Biyombo i Solomon Hill to dobry pakiet Tecu za Hansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Biyombo i Solomon Hill to dobry pakiet Tecu za Hansa Sola nie oddam, ale do Biyombo mogę dorzucić Ci Tyus Jonesa ( 9 miejsce w RPM! ) i może jeszcze Dekkera. Myślę, że deal win-win byłby dla obu stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Sola nie oddam, ale do Biyombo mogę dorzucić Ci Tyus Jonesa ( 9 miejsce w RPM! ) i może jeszcze Dekkera. Myślę, że deal win-win byłby dla obu stron. To dojebales Marcus ;-) ogorow za gracza top20 NBA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 w tej grze nie ma ogórów, tu wygrywa narracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Soon. Ja tam słyszałem, że PG bierze PO i podpisuje extension. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Biyombo i Solomon Hill to dobry pakiet Tecu za Hansa Nie zabronię nikomu składać ofert. Soon. Co tam na zdjęciu, bo nie otwiera się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Aaron Gordon w koszulce Minnesoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Sources: Advanced talks on Hassan Whiteside between the Bulls and southeast division team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) PolakaRodaka handlują ;( ? https://youtu.be/zTuUAlMveBU Edytowane 4 Lutego 2018 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 ja bym obstawiał charlotte prędzej. Wizards Whiteside odpada ze względu na wydatki. a znając życie zwykła plota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 GM Jazz zwolnil stazyste, ktory zauwazyl brak wylogowania z gmaila GMa i rozsylal propozycje wymian z Rickym Rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 GM Jazz zwolnil stazyste, ktory zauwazyl brak wylogowania z gmaila GMa i rozsylal propozycje wymian z Rickym Rubio GM Jazz nikogo nie zwalnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 GM Jazz zwolnil stazyste, ktory zauwazyl brak wylogowania z gmaila GMa i rozsylal propozycje wymian z Rickym Rubio Chyba Minnesoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 ja słyszałem, że zwalnia tego co mu Hilla podpisał. Ja np tego ciecia co Nance'a zamiast Randle'a zatrzymał już wywaliłem ;d siebie nie zwolnię ;p ta decyzja teraz wydaje się słaba, ale wtedy nie była zła - chyba nikt nie spodziewał się aż takiego spadku formy Hilla... poza tym chciałem zatrzymać trzon składu przynajmniej nie dałem mu 4/5-letniego maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 K.C. Johnson @KCJHoop Bulls and one southeast team reportedly agreed in principle to Hassan Whiteside deal sources tells Chicago Tribune. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) GM NY Knicks z żalem przyjął informacje o kontuzji KP. Niemniej stanowczo zaprzeczył doniesieniom, jakoby wpłynęło to zmianę kierunku polityki klubu. Rosnąca forma Goberta i Winslowa pozwala wierzyć włodarzom klubu, że 2 runda nie jest mrzonką, a realnym celem, dlatego też prawdopodobnym jest, iż NYK pozostaną aktywnym graczem podczas trade deadline. Miejsce w s5 zajmie dobrze spisujący się w tym sezonie Dario Saric. Z ławki większych minut spodziewać się może Justise Winslow dla którego szykowana jest rola small-ballowej czwórki. https://www.youtube.com/watch?v=zTI-2JsDV8w Edytowane 7 Lutego 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi