człowiek...morza Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 jest jakas pelna lista wolnych agentow? i abecadlo sladania ofert? ile tych ofert mozna zlozyc etc? xdd ja serio wgl nie w temacie jestem i na wariata robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 5 minut temu, człowiek...morza napisał: jest jakas pelna lista wolnych agentow? i abecadlo sladania ofert? ile tych ofert mozna zlozyc etc? xdd ja serio wgl nie w temacie jestem i na wariata robie W arkuszu, możesz złożyć 8 ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 37 minut temu, karpik napisał: W regulaminie brakuje słowa "około" To ja poproszę o zmniejszenie długu o to około z tego sezonu, gdzie miałem hard cap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 ile wynosi teraz minimalna oferta dla weterana? czy w składaniu ofert moge po prostu napisac min vet/1+PO? dziekuje z gory za odopwiedzi. dozgonna wdziewcznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: ile wynosi teraz minimalna oferta dla weterana? czy w składaniu ofert moge po prostu napisac min vet/1+PO? dziekuje z gory za odopwiedzi. dozgonna wdziewcznosc tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 chce mi ktos pomoc z graczami bez doswiadczenia z nba a ktorzy nie maja kontraktu? xd (z tej kalsy draftowej np xd) Teraz, Qcin_69 napisał: tak tobie nie ufam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 7 minut temu, Szulim napisał: na tym polega extension i nie słyszałem w NBA o sytuacji w której zawodnik podpisuje kontrakt na 1+1 a później nagle zespół daje mu 2+1 = te negocjacje raczej trwają przed podpisaniem i zawodnik zawsze może jeszcze wygrać inny klub jeżeli się mylę to proszę o przykład, chętnie się z nim zapoznam Na tym polega według Ciebie, a według mnie na czym innym. Tu znów czy jest sens teraz tworzyć po kilka postów na temat tego jak się interpretuje dane słowa czy definicję? Ja tego robić nie chcę. Ja dałem propozycję czegoś, rozumiem że jesteś na nie. Obecnie takiej opcji zdaje się nie ma. Jak inni sa na nie też spoko. Widze że te przpeisy są tak absurdalnie skomplikowane, że sam bym chciał by inni userzy proponowali udogodnienia, a nie mamy grę że Ci co stworzyli przepisy mają ogromną przewagę nad resztą imo. Uważam, że cąłkiem możliwe, że np jakiś gracz Reggie Jackson był pewny że chce grać w LAC, a Ci mogli mu dać maks 12 rocznie, na 4 lata, lub na 2 lata i wtedy mamy pełnie praw i wybieraj co wolisz. Inne kluby miały pewnie więcej. Lub jak np San Antonio przedłużało Tima, to też na zasadzie raczej było pewne że tam będzie grać i tylko pytali czy się zgodzi na ciut mniej, dzięki czemu będzie więcej pieniędzy na innych graczy czy najwyższą pensję dla trenera w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Teraz, january napisał: Sprzedam 2 takich za 1st rounder (Bassey i Wieskamp) to dwóch bardzo dobrych prospektów, serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Teraz, ignazz napisał: to dwóch bardzo dobrych prospektów, serio niezli, ale wiadomo ze niewarci firsta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 2 minuty temu, january napisał: Chciałem pomóc. z lakers do stolu nie siadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Teraz, january napisał: I potem masz 4 zdrowych graczy przed 4 runda FA, wliczając w to Gabriela Decka, w sezonie w którym nie masz własnego picku zycie, jest jedno mistrzostwo co stanowi dobry bilans nie byloby kontuzji bylaby inna sytuacja finansowa ten sezon na przeczekanie i podwaliny pod przyszlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 33 minuty temu, Qcin_69 napisał: tak no i to jest pieknie kultura minny, pomoc mimo podziałów. Szacuneczek. 23 minuty temu, człowiek...morza napisał: z lakers do stolu nie siadam. respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 39 minut temu, człowiek...morza napisał: chce mi ktos pomoc z graczami bez doswiadczenia z nba a ktorzy nie maja kontraktu? xd (z tej kalsy draftowej np xd) tobie nie ufam Bierz Wygnanskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Teraz, tangiers napisał: Bierz Wygnanskiego. Sprzedam za 2rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 1 minutę temu, Tecu napisał: Sprzedam za 2rd Musisz doplacic do zrzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 2 minuty temu, tangiers napisał: Musisz doplacic do zrzutki Raczej nie. Zainteresowanie jest spore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Godzinę temu, Regis napisał: @fluber nie kombinuj, cyfry były oficjalnie podane, bez sensu gdyby miały one być u Nas inne niż w real NBA. @ozzy110 poprawcie w regulaminie że jest tak jak w rl nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 13 minut temu, tangiers napisał: Bierz Wygnanskiego. on juz ma chya doswiadczenie w nba? byl na two-way? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 45 minut temu, człowiek...morza napisał: z lakers do stolu nie siadam. taka ciekawostka. Najbardziej szanowana organizacja w historii NBA, a często nawet i w całym amerykańskim sporcie - San antonio Spurs, też nigdy nie siada do stołu z lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 11 minut temu, człowiek...morza napisał: on juz ma chya doswiadczenie w nba? byl na two-way? Nie był. Ale ciężko pracuje nad podniesieniem swoich umiejętności. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi