ozzy110 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 21 godzin temu, MarcusCamby napisał: Odrzucenie kontraktu przez Dillona Brooksa to nadzieja, że gra jeszcze nie upadła Dziś miałem nawet myśl, by wrócić. Kto wie Ty no dawaj nie wrócisz. Chcesz się założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @ozzy110 czemu w I turze można było składać 5 ofert, a w II turze można tylko 4? Jak już w którejś turze ma być więcej slotów, to w tej, gdzie bierze udział więcej zespołów oraz pula graczy jest większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Teraz, karpik napisał: @ozzy110 czemu w I turze można było składać 5 ofert, a w II turze można tylko 4? Jak już w którejś turze ma być więcej slotów, to w tej, gdzie bierze udział więcej zespołów oraz pula graczy jest większa Dokładnie. 4 to trochę mało. Tzn. mnie to ryba bo nawet tyle nie złożę, ale jestem za pięcioma ofertami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 7 minut temu, karpik napisał: @ozzy110 czemu w I turze można było składać 5 ofert, a w II turze można tylko 4? Jak już w którejś turze ma być więcej slotów, to w tej, gdzie bierze udział więcej zespołów oraz pula graczy jest większa Wiesz co skopiowałem to z regulaminu, ale nie przeszkadza mi podbicie do 5. Dodatkowo są przecież reoferty Ewentualnie zwiększenie do 8 bo jednak 10 to już trochę za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Wiesz co skopiowałem to z regulaminu, ale nie przeszkadza mi podbicie do 5. Dodatkowo są przecież reoferty Ewentualnie zwiększenie do 8 bo jednak 10 to już trochę za dużo Wiesz co, szkoda, że ilość slotów w I turze nie była skopiowana z regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 10 minut temu, karpik napisał: Wiesz co, szkoda, że ilość slotów w I turze nie była skopiowana z regulaminu Dobra podbiłem ilość ofert do 6. Myślę, że będzie ideolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 18 minut temu, ozzy110 napisał: Dobra podbiłem ilość ofert do 6. Myślę, że będzie ideolo Ja bym zrobił 5, tak jak w I turze, ale 6 też jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Co to za zmiany w trakcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @LONGER01 będziesz wstanie jutro po północy otworzyć koperty na II turę, czy nie ma co wieczoru zarywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: @LONGER01 będziesz wstanie jutro po północy otworzyć koperty na II turę, czy nie ma co wieczoru zarywać? Oczywiście, jutro o północy wjadą oferty. Frekwencja do tej pory: 14/30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 59 minut temu, LONGER01 napisał: Oczywiście, jutro o północy wjadą oferty. Frekwencja do tej pory: 14/30 Ja pewnie wyślę na ostatnie chwilę bo nadal czekam na rozwiązanie sytuacji z Laurim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 59 minut temu, LONGER01 napisał: Oczywiście, jutro o północy wjadą oferty. Frekwencja do tej pory: 14/30 Pamiętaj, że 00:01 już ofert nie przyjmujesz ofert, a robisz listę i lecimy z karniakami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 6 minut temu, january napisał: Myślicie, że Isaac dostanie najwięcej kasy, czy jednak Conley? Jeszcze się zastanawiam. Tylko Conley z Murrayem to tak meh trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 17 minut temu, eMeS napisał: Jeszcze się zastanawiam. Tylko Conley z Murrayem to tak meh trochę Jeśli Conley z Mitchellem wyglądają dobrze, to z Murrayem też by dobrze wyglądali. Problem polega bardziej na tym, że przez pół sezonu nie ma co się przejmować fitem, bo Murray prędko nie wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 6 minut temu, karpik napisał: Jeśli Conley z Mitchellem wyglądają dobrze, to z Murrayem też by dobrze wyglądali. Problem polega bardziej na tym, że przez pół sezonu nie ma co się przejmować fitem, bo Murray prędko nie wróci Do tego czasu na luzie może polecieć w wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 8 minut temu, karpik napisał: Jeśli Conley z Mitchellem wyglądają dobrze, to z Murrayem też by dobrze wyglądali. Problem polega bardziej na tym, że przez pół sezonu nie ma co się przejmować fitem, bo Murray prędko nie wróci Murray może wrócić wcześniej niż rozsądek by nakazywał, trzeba mu jakąś drużynę zorganizować na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 2 minuty temu, january napisał: Temu to QO powinieneś wywalić, a nie czekać , to samo BMF z Fultzem. Ja nie robię w c***a swoich zawodników jak co niektórzy. Lauri wypowiadał się o 15 mln na rok i okolice tego dostanie Niestety rl NBA nas mocno ogranicza i gdyby LM miał od 3 roku takiego Moranta obok to myślę okolice 20 mln to byłaby formalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Godzinę temu, january napisał: Myślicie, że Isaac dostanie najwięcej kasy, czy jednak Conley? Isaac dostanie godne pieniądze, lepsze niż w RL NBA o to się nie martw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 O Isaaca walka się już rozstrzygnęła moim zdaniem. Mnie ciekawi co Denver zrobi no i jak wygląda paczka za Currego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Czy my możemy dodawać bonusy do umów typu za zostanie All starem albo otrzymanie jakiejś nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi