tangiers Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Mam to rozumieć, że Ibaka po podpisaniu będzie nietykalny przez całą długość kontraktu?:) Sądzisz, że Ibaka wziąłby po prostu największą sumę kasy i nie zastanawiał się nad małym rabatem, żeby za rok zgarnąć grubą wypłatę?:) Nie bawie sie w takie deklaracje. Sadze, ze Ibaka jest zachwycony moja ofertai. Zwlaszcza, po porownaniu jej z innymi na rynku. Ten maly rabat to okolo 37 milionow dollarow Sam wskazales jak swietny sezon rozegral Serge i pomimo tego rynek go zweryfikowal. Byc moze zakladasz, ze Ibaka bedzie za rok TOP 10 w MVP voting i otrzyma grubsza wyplate, ale to chyba nie jest scenariusz ktore bedzie rozpatrywal Serge w momencie zlozenia podpisu pod kontraktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 9 minut temu, tangiers napisał: Sadze, ze Ibaka jest zachwycony moja ofertai. Zwlaszcza, po porownaniu jej z innymi na rynku. Ten maly rabat to okolo 37 milionow dollarow Sam wskazales jak swietny sezon rozegral Serge i pomimo tego rynek go zweryfikowal. Byc moze zakladasz, ze Ibaka bedzie za rok TOP 10 w MVP voting i otrzyma grubsza wyplate, ale to chyba nie jest scenariusz ktore bedzie rozpatrywal Serge w momencie zlozenia podpisu pod kontraktem. Póki co jest zachwycony, chyba że Wooden Cię przelicytuje, wtedy będzie zachwycony ofertą Warriors:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 a tego Bazemora ktos bedzie chcial przebijac moja oferte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 42 minuty temu, Qcin_69 napisał: Alonzo jak coś tam dopłacisz to Winslowa za Gordona możesz mieć - tak tylko mówię na przyszłość Porównywalni wg mnie gracze Dopytywałem się o niego wszystkie jego kluby z poprzedniego sezonu, az do momentu jak dotarło do mnie, że Gordon ma porównywalne do niego atuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 5 minut temu, Alonzo napisał: Porównywalni wg mnie gracze Dopytywałem się o niego wszystkie jego kluby z poprzedniego sezonu, az do momentu jak dotarło do mnie, że Gordon ma porównywalne do niego atuty Winslow > Gordon Czlowiek Ekspert napisał mi na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Winslow > Gordon Czlowiek Ekspert napisał mi na priv A od Marcusa Morrisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Czyli Finney spada do IV tury. TT, Bjelica też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ostatnia szansa żeby wziąć josepha w sign and trade. Za dobra cenę poswięcę jedną kontrofertę, a jest do wzięcia tanio jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 8 minut temu, january napisał: Kanter być może jeszcze i kilka innych nazwisk Nance w pewnej konfiguracji zdarzeń jak nic nie dostanie podpisuje QO i wypada z IV tury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 To kiedy decyzja o QO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) 9 godzin temu, Eld napisał: 48h to może być za mało dla Kungfu aby promile zeszły i doczołgał się do kompa . Kto by pomyślał, że Len to będzie tak gorące nazwisko. No cóż, wystarczy być wysokim i rzucać za trzy i już będą Cię rozrywać. Albo zmienię TO na PO i zostawię mu te 24, albo dostanie taką samą propozycję jak Zubac i Nance ale z TO, czyli 32,4/4. Muszę się jeszcze zastanowić. W jednym i w drugim przypadku będzie miał gwarantowane 24M ode mnie. Len to też bardzo dobry rim protector 5 godzin temu, tangiers napisał: Ta twoja 4 opcja Gordon nigdy by nawet nie powachala PO, jakby nie all star year Vucevica. Nie wiem jak sprawdzasz meszek swoich zawodnikow, ale nie wiem jak mozesz wypominac komus dawanie dupy w PO, jak twoimi liderami sa Donovan Mitchell i KAT, ktorzy zaliczyli all time choke w ostatnich PO. Chcesz dalej w to wchodzic? Nienawisc do Heat odbiera ci rozum. ale pi****lenie,Gordon dużo poświęcił w cyferkach, ale jak widać jeszcze więcej w opinii, świetny zawodnik a tak niedoceniany, bo gra w D DFSa mogę oddać w przyjemnym SnT bo inaczej wszystko korzystne będę matchował jakie są w ogóle klimaty na extension Thomasa Bryanta ? Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ehhh już się zaczyna licytacja kto ma lepszą S5 a na ławce same odpady za minimum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 25 minut temu, LONGER01 napisał: Ehhh już się zaczyna licytacja kto ma lepszą S5 a na ławce same odpady za minimum... Przypomina sie ekipa lakers ktora miala zrobic 73-9 a na lawce miala steve'a blake,a , 37-letniego jamisona, earla clarka, jodie meeksa i chrisa duhona. Bez lawki w regularze ciezko o dobry wynik. S5 gra niewiele ponad 50% minut ( kontuzje, load management, 30mpg) w sezonie regularnym w przecietnym nba teamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ktoś odpowie @Ashigaru odnośnie jego pytania w sprawie team option Tylera? Czemu agenci milczą? @january Sumner jest u mnie od pierwszego draftu. To nie jest jakiś UFA z ulicy tylko zawodnik który mimo kontuzji dostał ogromne zaufanie, wsparcie i pomoc medyczną kluczową przy jego historii. Uważam, że taki gracz wziąłby 3-letnie minimum 3 godziny temu, polishllama69 napisał: Jakie są w ogóle klimaty na extension Thomasa Bryanta ? 25/2 TO dobrze pamiętam? Dla mnie izi tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Ktoś odpowie @Ashigaru odnośnie jego pytania w sprawie team option Tylera? Czemu agenci milczą? Bo najwyraźniej TO nie robi takiej różnicy Poza tym 28 mln + szansa na 7 mln jest lepsze niż 18 mln + szansa na minimum (obecna wycena większości rynku). Ew. Za mało zapłaciłeś im by zabierali głos, bo nie chcą przynieść sobie wstydu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @Ashigaru ale to jest bezsensu. Chyba każdy rozumie jak działa TO Jak Tyler będzie dobry to twoja oferta go wiąże i jest stratny, bo podejmiesz opcje, gdy on będzie mógł liczyć na więcej. A jak będzie słaby to tych pieniędzy i tak nie zobaczy. Nic mu korzystnego nie oferujesz. Moja oferta w tej sytuacji powinna być no-brainerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: @Ashigaru ale to jest bezsensu. Chyba każdy rozumie jak działa TO Jak Tyler będzie dobry to twoja oferta go wiąże i jest stratny, bo podejmiesz opcje, gdy on będzie mógł liczyć na więcej. A jak będzie słaby to tych pieniędzy i tak nie zobaczy. Nic mu korzystnego nie oferujesz. Moja oferta w tej sytuacji powinna być no-brainerem 10M różnicy to rzeczywiście no brainer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: 10M różnicy to rzeczywiście no brainer. Weź zobacz te oferty, bo zaraz odbiorę Ci prawo głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Weź zobacz te oferty, bo zaraz odbiorę Ci prawo głosowania Z tel to mi się nie chce. Opieram się na tym co Ashi napisał wyzej, że 28M vs. 18M. No chyba, że mu się palec omsknąl z 1 na 2 i zrobiło się z 18 -> 28. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Z tel to mi się nie chce. Opieram się na tym co Ashi napisał wyzej, że 28M vs. 18M. No chyba, że mu się palec omsknąl z 1 na 2 i zrobiło się z 18 -> 28. 28 vs 18 to propaganda jakiej Jasiek i Fluber by się nie powstydził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi