Lucas Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tyler Johnson to będzie zajęty podawaniem gatorade'ów Jeromowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Bo to kasztan , ja tam nawet oferty dla niego nie składam Faktycznie. Pomyliłem Cię z moim drugim wyborem czyli Burks. Jak ktoś pisze, że Tyler Johnson to kasztan to moje oczy odczytują to jako "nie znam się na koszykówce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Kurde ten Thomas, nie sadzilem, ze przegapie goscia ktory z Europy przychodzi, a typ miał 48% za 3 w ostatnim sezonie w Hiszpanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: Kurde ten Thomas, nie sadzilem, ze przegapie goscia ktory z Europy przychodzi, a typ miał 48% za 3 w ostatnim sezonie w Hiszpanii Daj mu ofertę, bo trochę mi szkoda slota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Daj mu ofertę, bo trochę mi szkoda slota U mnie raczej byłaby martwa, bo mam tylko dwa sloty w rosterze, więc nawet jak dałbym lepszą ofertę to prawdopodobnie i tak wylądowałby w innym zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Ty też miałeś Tylera i go oddałeś. Ogólnie Tyler w ten sezon zwiedził trzy kluby, teraz liczy na stabilizacje. Albo ja albo Blazers jak cofną TO. Przecież Tyler spędził u mnie cały sezon z dużą rolą. Musiał odejść ze względu na wydatki. Zero złych myśli między nami. Myślę, że z chęcią by wrócił po przedstawieniu lepszej propozycji nad którą managment Knicks dogłębnie myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 I doceniam, że został wygrzebany typ z takimi statami w Europie, który poszedł do RL Raptors, a reszta przegapiła. Taką pracę GM-a też warto docenić, a nie tylko przebijać ze złośliwości Także ja @karpik doceniam "pracę" nad Thomasem i powodzenia jeśli odpali, bo wiadomo, Broekhoff (czy jakoś tak) też super rzucał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 6 minut temu, january napisał: Qcin uczciwie po Woody i Miye Oni poszedł - nimi jeszcze nie handlował... Jebłem . 2 minuty temu, Lucas napisał: U mnie raczej byłaby martwa, bo mam tylko dwa sloty w rosterze, więc nawet jak dałbym lepszą ofertę to prawdopodobnie i tak wylądowałby w innym zespole Zwolnij Bol Bola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: Przecież Tyler spędził u mnie cały sezon z dużą rolą. Musiał odejść ze względu na wydatki. Zero złych myśli między nami. Myślę, że z chęcią by wrócił po przedstawieniu lepszej propozycji nad którą managment Knicks dogłębnie myśli. U Ciebie faktycznie grał długo dwa sezony temu i na pewno tu wielkich zgrzytów nie ma, ale w 2018/2019 u Nas grał w Wolves, Cavs i Mavs. Co okienko inny zespół. Ja mu daje rolę startera i 6mln co sezon. Blazers niby dają 7mln, ale te TO dla 27 letniego gracza to słaba opcja. Dlatego jestem na prowadzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: Zwolnij Bol Bola. On się przez dwa lata nie rusza (chyba, ze ktos nagle uwierzy i da 1st :D) i zobaczymy co z tego wyjdzie Prawdopodobnie nic, ale jak powiedziało się A to warto czekać do Z, a nie wywalać kogoś przy Ą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: I doceniam, że został wygrzebany typ z takimi statami w Europie, który poszedł do RL Raptors, a reszta przegapiła. Taką pracę GM-a też warto docenić, a nie tylko przebijać ze złośliwości Także ja @karpik doceniam "pracę" nad Thomasem i powodzenia jeśli odpali, bo wiadomo, Broekhoff (czy jakoś tak) też super rzucał. Meh tam. Komu innemu bym nie żałował, ale Karpiowi trzeba przebić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Meh tam. Komu innemu bym nie żałował, ale Karpiowi trzeba przebić Januarowi, Qcinowi, karpikowi, CM-owi, kogo masz jeszcze na liście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: Januarowi, Qcinowi, karpikowi, CM-owi, kogo masz jeszcze na liście? Chyba tylko ta czwórka jest u mnie pod szczególną obserwacją Chociaż Qcin to tam jeszcze może stealować. On i tak się nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Chyba tylko ta czwórka jest u mnie pod szczególną obserwacją Chociaż Qcin to tam jeszcze może stealować. On i tak się nie zna a co ja ci zlego zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Generalnie to dwóch graczy z puli: Finney-Smith, Looney, Hart, Tyler, Craig dostanie ode mnie sowite kontroferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 21 minut temu, january napisał: 60 kontrofert... Zaklepuję Craiga z stealów. Zgłaszać się następni W sumie to możesz dać mu maksymalnie 16,8/3, gdzie ja mogę mu dać 18/3 albo 24/4. Szykuj się zatem na kolejną wojnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Chyba tylko ta czwórka jest u mnie pod szczególną obserwacją Chociaż Qcin to tam jeszcze może stealować. On i tak się nie zna Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: a co ja ci zlego zrobilem A kto powiedział, że zrobiliście mi coś złego? Po prostu najmocniejszych rywali się najbardziej obserwuje i rzuca jak najwięcej kłód pod nogi Nic osobistego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 2 godziny temu, karpik napisał: Raczej prawa rynku. Za rok miejsce na maxa mieć będą Nets, Hawks, Hornets, Mavs, Rockets, Grizzlies, Thunder, Warriors, Clippers i Suns. Hield będzie pewnie w TOP5 wolnych agentów. Na kogoś te pieniądze trzeba będzie wydać. Dorzuć jeszcze do tej grupy Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 1 minutę temu, kucio napisał: Rozumiem, że Bullock i Rivers mogą już kupować bilety do Chicago i szukać mieszkania? Tak to wygląda wstępnie, chociaż umowa dla Riversa bez PO może być dyskusyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi