MarcusCamby Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 9 minut temu, Principe napisał: Skoro nie zostały podjęte, to czemu mają być podjęte? xd Pewnie w myśl tej samej zasady co w RL NBA. Kontrakty niezrzucone, stają się gwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Mmmm @Braveheart22 zdajesz sobie, że będziesz musiał zrzucić cap holdy wszystkich zawodników, żeby Butler przyszedł prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 6 minut temu, ozzy110 napisał: Mmmm @Braveheart22 zdajesz sobie, że będziesz musiał zrzucić cap holdy wszystkich zawodników, żeby Butler przyszedł prawda? Już go pytałem o to i mówił, że zdaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Nie ma może chętnej osoby do sprawdzenia, kto w zeszłe lato wykorzystał Bi-Annuala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) 32 minuty temu, ozzy110 napisał: Nie ma może chętnej osoby do sprawdzenia, kto w zeszłe lato wykorzystał Bi-Annuala? Ja moge sprawdzic ale niech ktos jeszcze inny to zrobi dla pewnosci Edit przejzalem 1 i 2 runde nie ma takich ofert. 3 runda byly ale zawodnicy tam nie poszli. Jeszcze 4 i 5 sprawdze 4 tura. knicks-walker i heat-osman obaj na BAE 5. Nic Mi wyszlo Knicks i Heat wykorzystali BAE @ozzy110 Edytowane 4 Lipca 2023 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Godzinę temu, bogans2 napisał: Ja moge sprawdzic ale niech ktos jeszcze inny to zrobi dla pewnosci Edit przejzalem 1 i 2 runde nie ma takich ofert. 3 runda byly ale zawodnicy tam nie poszli. Jeszcze 4 i 5 sprawdze 4 tura. knicks-walker i heat-osman obaj na BAE 5. Nic Mi wyszlo Knicks i Heat wykorzystali BAE @ozzy110 Dzięki Moratorium nie jest jeszcze kompletne, ale myślę do piątku będzie kompletne. Jeśli ktoś chce to może już śmiało zrzucać cap holdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: Mmmm @Braveheart22 zdajesz sobie, że będziesz musiał zrzucić cap holdy wszystkich zawodników, żeby Butler przyszedł prawda? Dobrze rozumiem, że po zrzuceniu cap holdów i wymianie, będzie przysługiwało mi room mle? I jeszcze jedno Ozzy. W arkuszu proszę zrób korektę, chodzi o picki z 2025 roku. Tam już nie ma warunku, bo robiliśmy z Marcusem dodatkowy deal. Ten pick Milwaukee 6-30 jest w Pels, a ten Heat/Clippers normalnie u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: Dobrze rozumiem, że po zrzuceniu cap holdów i wymianie, będzie przysługiwało mi room mle? Zgadza się 5 minut temu, Braveheart22 napisał: I jeszcze jedno Ozzy. W arkuszu proszę zrób korektę, chodzi o picki z 2025 roku. Tam już nie ma warunku, bo robiliśmy z Marcusem dodatkowy deal. Ten pick Milwaukee 6-30 jest w Pels, a ten Heat/Clippers normalnie u mnie. A mógłbyś mi podesłać ten deal na priv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Ściąga co do wyjątków: https://www.hoopsrumors.com/2023/07/values-of-2023-24-mid-level-bi-annual-exceptions.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 @człowiek...morza będzie extension dla LaMelo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: @człowiek...morza będzie extension dla LaMelo? zion nie dostał u nas to i lamelo po kontuzji nie dostanie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 @ozzy110 caphold rookies z 1st round to 120% salary? Bo znalazłem rookie scale i wartości inne niż te capholdy. Czyli jak podpisze się rookie już teraz to można zbić nieco tą kwotę, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: @ozzy110 caphold rookies z 1st round to 120% salary? Bo znalazłem rookie scale i wartości inne niż te capholdy. Czyli jak podpisze się rookie już teraz to można zbić nieco tą kwotę, tak? Zawsze podpisujemy rookie z pierwszej rundy na 120% w rookie scale. Cap hold jest taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Teraz, Tecu napisał: Zawsze podpisujemy rookie z pierwszej rundy na 120% w rookie scale. Cap hold jest taki sam. Czemu 120%? Bo nie ogarniam tego. Czyli u nas rookies zarabiają 120% tego co w realu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: Czemu 120%? Bo nie ogarniam tego. Czyli u nas rookies zarabiają 120% tego co w realu? Nie do końca. First round picks can sign for as much as 120% and as little as 80% of the rookie scale. Zamiast się zastanawiać czy u nas by x podpisał za 100 czy 120% przyjęliśmy, już dawno, że dostają 120% by uprościć sprawę. W realu część podpisuje na 120 a część może i 100. Można prześledzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 @RonnieArtestics temat wałkowany jest co rok. Jest możliwość podpisania rookie za mniej niż te 120%, ale w RL NBA chyba nie było sytuacji gdy procent był niższy i jest to u nas od początku przyjęte, że dajemy od góry 120% 1 godzinę temu, LAF napisał: W którym wątku podpisujemy swoich prosów z draftu ? Wieczorem założę temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 @Alonzo Czy teraz patrząc na kontrakty graczy widzisz jak dużym finansowym błędem było wzięcie extension przez Mitchella bez Player Option? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 43 minuty temu, MarcusCamby napisał: @Alonzo Czy teraz patrząc na kontrakty graczy widzisz jak dużym finansowym błędem było wzięcie extension przez Mitchella bez Player Option? To tam jest pikuś, jak patrzę na ten kontrakt KATa to robi mi się słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Wstawiłem temat do podpisywanie rookies i podejmowania 3 i 4 roku dla pierwszych rund z 2021 i 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi